Ja też nie znam, ale to jest raczej tak, że gdyby ktoś mnie zachęcił na zasadzie, że razem byśmy się z nim zaznajamiali, to bym nie pogardziła i pewnie by mi się mogło spodobać nawet. Sama po prostu nie sięgnę
W ogóle ostatnio powstał audiomusical będę kim chcesz czy coś w tym stylu. W sumie polecam, bo może koniec nie jest jakiś super, ale ogólnie jest to fajna, rozzkminogenna produkcja
To jest w sumie dobry pomysł. Jeśli chodzi o muzykę, to zazwyczaj lubię, ale wyjątkami są te musicale, w których ona jest taka cukierkowa, jak z resztą cała produkcja
A bo taka jakaś... Instrumentarium nie to, melodie nie te... Choć, muszę przyznać, wiele tego nie zna, a może znam wiele takich utworów, które są z misicali, ale ni wiem o tym, a mi się podobają.
O, nawet pobrałam i czeka na dysku na lepsze czasy xd
-- (Paulinux): W ogóle ostatnio powstał audiomusical będę kim chcesz czy coś w tym stylu. W sumie polecam, bo może koniec nie jest jakiś super, ale ogólnie jest to fajna, rozzkminogenna produkcja
Mi też w sumie, szczególnie, że da się streamowac, więc na przykład pierwszą część możemy poświęcić na zaprezentowanie po jednej naszej ulubionej piosence z musicalu dowolnego
Ehh u mnie teraz ciężko z czasem i tak bardziej to za jakieś dopiero dwa tygodnie niestety, ale gdyby ktoś jakiegoś nagrania zrobił to też byłoby fajno.