żeby była jasność gry railracer nie kupimy ani nie pobierzemy, nie mówiąc o jakiejś sensownej aktywacji. Pisałem z autorem, który stwierdził, że może kiedyś coś z tym zrobi, ale narazie projekt można uznać za porzucony. Co do innych gier to nie narzekajcie na topspeeda, bo to wszystko, co mamy. Te gry od ludzi z kraju pizzy i spaghetty to nawet pod dobre rajdówki bym nie podciągnoł, pomijając tam brak multi playera, to w grę wchodzi cena, która nie jest tego warta.
Ja tam od topspeeda wole gry dla widomkuw, czyli naprzykład GTA. Niby nie jest to jakaś wielka samohoduwka ale wciąga, bo oprucz jerzdzenia autami morzez robić wielkie korki, i potem to wszystko powoludku wysadzić, i słuhać efektuw jak prubują desperacko uciekać i potem wybuhają heh
Jakieś ploty coś apropo którejś Forzy z dostępnością coś się dzieje. Na forum audiogames cośtam czytałem. Jak ktoś coś więcej o tym wie, to niech da znać. Średnio tamte wątki sczaiłem.
hmm ja tego sprawdzić nie mam jak bo mój komp nawet tej gry nie pociągnie z tego co wiem, to jest tam jakiś asist co pomaga przy skręcaniu a raczej automatyzuje pewne rzeczy ale nic więcej nie wiem o tym
To raczej w Microsofcie, ale nie wiem. Hyba oni to wydają, tak mi się zdaje, ale co do zdobycia mogę się mylić, może i tam wsadzili? Zdaje mi się, że Forza to dla pc i xb to jak dla ps Gran Turismo.