Oprogramowanie

Webvisum

Started by piotrpaweł 210 posts last post 7 years ago Page 1 of 11

Witam nieco odważniej
Choć mam problemy z pisaniem, bo zjadane są niektóre litery.
Czy używacie webvisum? Ja to robię od niedawna i z dosyć dobrym skutkiem. Jednak odpewnego czasu mam problem . Jeżeli chcę skorzystać jednego dnia kilkukrotnie z tej wtyczki, topojawia się komunikat że mam odczekać 30 sek. i spróbować ponownie -error 33. Robiętak, czekam dłużej i bez skutku. Czy to tylko tak u mnie czy i Wymacie takie problemy?

#2 1 like

To dość częsty błąd, w moim przypadku wystarczy restart mozilli firefox. PZDR
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Witam ja terz mam taki błąd niewiem terz co znim robić
radio plays is super

#4 1 like

Ja też taki mam. Musisz poczkeać 24 hH przed ponownym użyciem
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Witam
No to jak jest naprawdę? Wystarczy restart przeglądarki, komputera czy trzeba czekać 24 h?

#6 1 like

Niewiem. Ja musze czekać, ale niewiem, jak jest u innych
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#7 1 like

wylogujcie i zalogujcire sier w menu narzedzia web visum i pojdzie pozdr żywek _

#8 1 like

Czasem działa, ale w większości przypadków nie.

Witam czy do webvizum jest potrzebne konto? Jeżeli tak to gdzie się je zakłada? Pozdrawiam

Witam

Coś się nie udało i wpis nie dotarł.

Program należy pobrać ze strony producenta i tam się zarejestrować. Aby go używać trzeba mieć kod aktywacyjny. Można go uzyskać samemu pisząc do producenta. Ale można też dostać ten kod od jednego z redaktorów Tyfloświata. Ja tak zrobiłem i e-mailem otrzymałem kod. Chciałem tu wkleić linki do programu i artykułu w Tyfloświecie ale nie wiem jak to zrobić, a ręcznie nie bardzo mogę.

showkiem oczywiście
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Witam
są informacje na temat instalacji, rejestracji i adres e-mail, skąd można uzyskać kod aktywacyjny.
Informuję, że Tyfloświat już działai w artykule pod adresem: http://www.tyfloswiat.pl/node/186

Nie wiem dlaczego ale kolejność zdań w poprzednim wpisie przestawiła się. Jednak sens jest chyba zrozumiały.

Dzięki za informacje. Od jakiegoś czasu starałam się pobrać kod aktywacyjny, ale mi się to nie udawało.
A chciałabym wypróbować ten program.
Слава Україні! Sława Ukraini!

Ja to wyłączyłem w holerę, bo narazie nie jest to mi do niczego potrzebne. Niestety gimbusy popsuły ten
dodatek.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

A ja używam i sobie chwalę jego zalety. Czasami bywa że nie potrafi prawidłowo odczytać kodu z obrazka,
ale to zdarza się i widzącym, trzeba więc powtórzyć operację. A jak pojawi się komunikat że program nie
może odczytać obrazka to trzeba zrestartować przeglądarkę albo komputer.

Witam
Wczoraj nastąpiła aktualizacja przeglądarki mozilli. Po ponownym uruchomieniu komputera i przeglądarki
pojawił się komunikat że wtyczka webvisum została wyłączona ponieważ nie może być zweryfikowana. Przez
menu narzędzia wszedłem w zakładkę dodatki i na liście odnalazłem tą wtyczkę. Jednak nie można jej ręcznie
uruchomić.Jest tylko przycisk usuń. Sprawdzałem przy innych dodatkach na mojej liście i tam jest możliwość
wyłączeniaalbo włączenia dodatku. A jak to zrobić w przypadku webvisum?

a u witam u mnie też jest problem z tym dodatkiem, spróbuje napisać do twórców dodatku

Czy problemy zaczęły się gdy mozilla ff zaktualizował się do v. 43.0? Niestety nie znam angielskiego
więc nie napiszę do twórców dodatku. Proszę Cię więc o podzielenie się informacjami gdy otrzymasz odpowiedź
z ich strony.