Iné

Tu sa môžete predstaviť

Started by lenka 37 posts last post 6 months ago Pinned Page 2 of 2

Ahojte, Moje meno je Linda, mam 27 rokov. Pohazam z Polski, z Lodzi, ale momentalne jsem w Szczecinie. Mam rada vażnou hudbu, pocitaci, knigi, hram na houslah, libi mi se niemcina, taky spivam. Jsem maserka. Zdravim. :)
Große Operndiva?

Transcription

Ahojte, volám sa Marko, mnohí ma poznáte, venujem sa hudbe, jazykom, kultúre rôznych národov a najnovšie je maserstvo. No a potom aj rôznym iným veciom, ale najnovšie je to maserstvo, takže tak. A potom občas zvyknem aj experimentovať so zvukom, to by bolo možno niečo úplne iné, na inú debatu, ale pevne verím, že si tu nájdem nejakých kamarátov a ľudí, s ktorými sa budem môcť porozprávať o rôznych veciach. Ďakujem.

Ja volim samo kafu sa Rakijom.

Transcription

Ahoj, jmenuji se Vojtěch Petříček, je mi 25 let, od narození úplně nevědomý. Moje největší zályba jsou asi zvířátka. Někteří mě možná znají z klanga, někteří z jiných vymožeností dnešní doby. No, mám rád výpočetní techniků, když mám při sobě nějakou fajn, jak já s oblibou dámám, říkám roštěnky, tak rád se i projdu. No, jsem velice rád za to, že mě jistý člověk, seznámil s tímto programkem a doufám, že nepřijde jeho konec stejně rychle, jako přišel konec klanga. Takže asi tolik.

Ahojte.
Takže, dodatočne sa tu predstavím aj ja.
Volám sa Marco Oros. Rád sa venujem nahrávaniu hudby, písaniu príbehov (občas textov piesní a básní) a niekedy si zahrám aj nejaké tie počítačové hry.
Mám rád hry, ako Survive the wild, Crazy party, Breed memorial, ale mojou srdcovkou je Eurofly.
Ja volim samo kafu sa Rakijom.

Transcription

Zdravím, jsem Zuzka z Česka, ale tohle jste si možná všemi, že když mluvím česky, tak jsem z Česka. Je mi 25 let, studuju sociální pedagogiku a poradenství na Masarykové univerzitě. Ráda čtu, píšu články na blog, ráda hraju na fletnu, zpívám, vyrábím šperky, mám ráda procházky, jízdu na dvoukole, pokud je teda s kým, dobrovolničím a to je asi tak všechno.

#26 1 like

Transcription

Ahojte, volám se Silvia, jsem ze Slovenska, žiju v Česku, jsem Vidata, mám malého psíka, mám 40 rokov a těším se, že tu vidím velmi známých, kterých poznám ze Zvukové konferencie, z STVčka, ze Swampu, takže se velmi těším, že jsem tu. A že se tu zase můžeme podebatovat, pomenit různé zkusenosti, recepty a tak dělej. Asi tolko o mně, rada čítám, rada hrám hry, rada zpoznám nových lidí, rada varím, péčím a no jinak to nějak, jako každý z nás asi bychom povedali, jaký normální člověk. Takže asi tolko o tom mně na začátek. To tělo se mají těm.

zdar, tak hurá, konečně tu máme nové tváře.
hamas must be destroyed

Transcription

Tak čau, já vás zdravím, mám radost, že slyším hodně lidí, které už znám a doufám, že nás tu bude víc. Omlouvám se za tu nahrávku, nebude úplně nejlepší, protože teď musím používat ten interní mikrofon tady u notebooku a zní to tak, jak to zní. Je to jak když, strašně to vrčí, je to jak když nahrávám u něj kuce elektrárny, ale myslím, že na tu krátkou dobu se to snad dá vydržet. Tak fakt jenom krátce o mě, já jsem Kuba, jem je 23, pocházím z Chodova, z Pražského Chodova, takže z Prahy. V současné době studuju na Karlově univerzitě, baví mě jazyky, jakože hodně a věnuju se hudbou. V současné době aktivně i pasivně, takže poslechnu si cokoliv, jako nemůžu říct, že bych se nějakému žánru úplně vyhýbal, prostě co zní pěkně, tak to si rád poslechnu. A rád se i zahraju, rád se i zahraju nějakou hru, když už jsme u toho, tak občas, a je už teď tolik ne, záleží na tom, jak mám čas nebo náladu, ale občas i nějaký pařík nestane. Spíš třeba karty, což se ještě víc nebaví obecně a si rád zahraju i živě, ještě radši asi než, no když to... To záleží, ale... Samozřejmě rád si povídám a poznávám nový lidi, tak doufám, že tu budou nějaký zajímavý diskuse a že... Že... To bude fajn. Tak to já si říkám. Děkujeme, že jste se s tím uměli všechno. Určitě napište, kdybyste si chtěli něco zeptat nebo si jen tak popovídat.

Ahoj Kubo. Neměl jsi v té nahrávce blízko ledničku? Že to tak znělo.

Nene, tohle vyluzoval větrák u mého notebooku. Ale máš pravdu, zní to trochu jako lednička zkombinovaná s naším akváriem.

Když bych někde slyšel takhle stejně hlasitou ledničku, jako větrák tvého notebooku, tak bych se jí možná leknul, když by se zapla. Při vysokých otáčkách ten větrák asi pěkně rachotí a asi by se měl vyčistit nebo vyměnit, jestli to dělají ložiska.

Ahojte. Dovoľte mi sa vám skrátkosti predstaviť. VOlám sa Ján Kulik, mnohí ma poznáte zo zvukovej konferencie, avšak, už tu nechodím dosť dlho, niektorí ma poznáte z hry stw s menom Johnny. Som tu prvýkrát na tomto sociálnej sieti pre nevidiacich a zrakovo postihnutý. Nevedel som, že tu niečo také existuje, no vďaka jednému kamarátovi z Venezueli, ktorý tiež používa, tak ma pozval aby som sa pripojil. Pochádzam zo Srbska, ale bývam na Slovensku skoro 20 rokov, mám 26 rokov. Moje záľubi patrí hudba, počítače, rád hrám hry audiové aj textové hry.
Johnny

Ahoj, Jsem Krystian. Jsem rad hrai showdown.
Je to sport pro nevidomé.
Také jsem rád čtu knihy například zaklínač.
Učím se česky, Omlouvám se za chyby. Děkuji "google translate" :D
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Transcription

Super, teším sa, teším sa, že si sa zavítal a pozdraviam.

Lenka

Transcription

Ahoj! Ja se wola Natalia. Pochodzę z Polski, ale bardzo mi się podoba język, zarówno język słowacki i język czeski, w ogóle kultury mi się czeska i słowacka podobają. Bardzo lubię język czeski, słowacki, w ogóle obydwa te kraje lubię. Byłam w Słowacji, na Słowacji i w Czechach. Również jak Krystian gram showdown. Mam 22 lata, jestem z Polski, uczę się w szkole masażu i pozdrawiam Was wszystkich cieplutko.

Transcription

Jeśli chodzi o Słowację i Czechy, to byłam zarówno w Czechach, jak i na Słowacji. Na Słowacji byłam w 2016 roku na takim konkursie samoobsługi w Lewoczy. Było naprawdę niesamowicie fajnie. Zajęłam tam wtedy trzecie miejsce, pamiętam. Nie chwaląc się oczywiście, ale naprawdę bardzo, bardzo mi się tam podobało. Bo właśnie na konkursie samoobsługi w Lewoczy. I pamiętam, że byli tam Czesi, Słowacy i właśnie ja i kolega z Polski. Tak właśnie było.

Ahojte, už jsem tu byla, ale ještě jednou se trochu představím, protože se pár věcí změnilo.
Bydlím v Lodži. Učím hudbu na základní škole. Teď dokončuju studiovat muzikoterapie na hudební akademii.
Česky jsem nemluvila asi 11 let. Ráda bych to zkusila znovu.
Pokud by mě někdo chtěl poznat, klidně mi napište.
Mějte se hezky. :)
Große Operndiva?