skrzypenka — Post 21 of 37
Ahojte, volám sa Marko, mnohí ma poznáte, venujem sa hudbe, jazykom, kultúre rôznych národov a najnovšie je maserstvo. No a potom aj rôznym iným veciom, ale najnovšie je to maserstvo, takže tak. A potom občas zvyknem aj experimentovať so zvukom, to by bolo možno niečo úplne iné, na inú debatu, ale pevne verím, že si tu nájdem nejakých kamarátov a ľudí, s ktorými sa budem môcť porozprávať o rôznych veciach. Ďakujem.
Ahoj, jmenuji se Vojtěch Petříček, je mi 25 let, od narození úplně nevědomý. Moje největší zályba jsou asi zvířátka. Někteří mě možná znají z klanga, někteří z jiných vymožeností dnešní doby. No, mám rád výpočetní techniků, když mám při sobě nějakou fajn, jak já s oblibou dámám, říkám roštěnky, tak rád se i projdu. No, jsem velice rád za to, že mě jistý člověk, seznámil s tímto programkem a doufám, že nepřijde jeho konec stejně rychle, jako přišel konec klanga. Takže asi tolik.
Zdravím, jsem Zuzka z Česka, ale tohle jste si možná všemi, že když mluvím česky, tak jsem z Česka. Je mi 25 let, studuju sociální pedagogiku a poradenství na Masarykové univerzitě. Ráda čtu, píšu články na blog, ráda hraju na fletnu, zpívám, vyrábím šperky, mám ráda procházky, jízdu na dvoukole, pokud je teda s kým, dobrovolničím a to je asi tak všechno.
Ahojte, volám se Silvia, jsem ze Slovenska, žiju v Česku, jsem Vidata, mám malého psíka, mám 40 rokov a těším se, že tu vidím velmi známých, kterých poznám ze Zvukové konferencie, z STVčka, ze Swampu, takže se velmi těším, že jsem tu. A že se tu zase můžeme podebatovat, pomenit různé zkusenosti, recepty a tak dělej. Asi tolko o mně, rada čítám, rada hrám hry, rada zpoznám nových lidí, rada varím, péčím a no jinak to nějak, jako každý z nás asi bychom povedali, jaký normální člověk. Takže asi tolko o tom mně na začátek. To tělo se mají těm.
Tak čau, já vás zdravím, mám radost, že slyším hodně lidí, které už znám a doufám, že nás tu bude víc. Omlouvám se za tu nahrávku, nebude úplně nejlepší, protože teď musím používat ten interní mikrofon tady u notebooku a zní to tak, jak to zní. Je to jak když, strašně to vrčí, je to jak když nahrávám u něj kuce elektrárny, ale myslím, že na tu krátkou dobu se to snad dá vydržet. Tak fakt jenom krátce o mě, já jsem Kuba, jem je 23, pocházím z Chodova, z Pražského Chodova, takže z Prahy. V současné době studuju na Karlově univerzitě, baví mě jazyky, jakože hodně a věnuju se hudbou. V současné době aktivně i pasivně, takže poslechnu si cokoliv, jako nemůžu říct, že bych se nějakému žánru úplně vyhýbal, prostě co zní pěkně, tak to si rád poslechnu. A rád se i zahraju, rád se i zahraju nějakou hru, když už jsme u toho, tak občas, a je už teď tolik ne, záleží na tom, jak mám čas nebo náladu, ale občas i nějaký pařík nestane. Spíš třeba karty, což se ještě víc nebaví obecně a si rád zahraju i živě, ještě radši asi než, no když to... To záleží, ale... Samozřejmě rád si povídám a poznávám nový lidi, tak doufám, že tu budou nějaký zajímavý diskuse a že... Že... To bude fajn. Tak to já si říkám. Děkujeme, že jste se s tím uměli všechno. Určitě napište, kdybyste si chtěli něco zeptat nebo si jen tak popovídat.
Super, teším sa, teším sa, že si sa zavítal a pozdraviam.
Ahoj! Ja se wola Natalia. Pochodzę z Polski, ale bardzo mi się podoba język, zarówno język słowacki i język czeski, w ogóle kultury mi się czeska i słowacka podobają. Bardzo lubię język czeski, słowacki, w ogóle obydwa te kraje lubię. Byłam w Słowacji, na Słowacji i w Czechach. Również jak Krystian gram showdown. Mam 22 lata, jestem z Polski, uczę się w szkole masażu i pozdrawiam Was wszystkich cieplutko.
Jeśli chodzi o Słowację i Czechy, to byłam zarówno w Czechach, jak i na Słowacji. Na Słowacji byłam w 2016 roku na takim konkursie samoobsługi w Lewoczy. Było naprawdę niesamowicie fajnie. Zajęłam tam wtedy trzecie miejsce, pamiętam. Nie chwaląc się oczywiście, ale naprawdę bardzo, bardzo mi się tam podobało. Bo właśnie na konkursie samoobsługi w Lewoczy. I pamiętam, że byli tam Czesi, Słowacy i właśnie ja i kolega z Polski. Tak właśnie było.