Eltena jsem našla na Internetu, když četla o nevidomé.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
Já jsem si včera při prohlížení nových příspěvků na Zvukové konferenci všiml několika pozvánek na Elten. Řekl jsem si, že ho taky zkusím. Zkoušel jsem ho už nějak před pěti lety, když vzniknul, ale ještě toho tam myslím moc nebylo a byly tam určitě chyby. V té době taky myslím ještě fungovalo Klango, tak jsem hlavně používal to. Určitě by bylo dobré, kdyby byl Elten i v češtině a slovenštině. Vím, že u Klanga se něco překládalo, ale nepřeložilo se všechno do těchto jazyků.
Nebýval v dřívějších verzích Eltenunějaký audio katalog? Prostě něco podobného, jak bývalo na Klangu. Už si nepamatuju, co tam všechno bylo, ale asi tam bylo hodně rádií a nějaké podcasty a samozřejmě to bylo kategorizované i podle zemí.
O tomhle programu vím už dýl, asi4 nebo 5 let a od tý doby to mám nainstalovaný. Nedávno někdo z mých přátel pronesl v konverzaci slovo Elten, tak sem se sem po dlouhý době přišel podívat. :D
jé jé. tak mě sem přivedla moje zvědavost.. po tý době co krachlo klango, už byla jen zvukovka, co jsem měl nainstalovaného, a pak jsem to vyštrachal na netu, slyšel jsem o eltenu před krachem klanga, ale nezajímal jsem se o to. myslel jsem si, že tvůrci klanga nebudou takový svině, a že to nějak zachrání... ale byl jsem hodně najivní... a jen tak mimochodem: ono je tu i ráchel skleničková? já jsem ji tu nenašel.
mělajsem Klanga, a můj kamarad Slanovani z kolumbii řekl e je elten a skusilajsem to, takže tady mě máte
Von meinen Dokumenten und meiner Abstammung ausgehend sagen sie, dass ich Deutsche bin. Doch meine Seele und mein Herz fragt niemand. Tief in mir drin weiß ich, dass ich Tschechin bin. Going from my papers and family, they say that I am German. But noone is asking about my heart and soul, because very deep inside myself I know that I am Czech jestli jenom zobrazí moje dokumenty, a koukají na moje rodina, ríkají, že jsem nemka, ale nikdo ne zaptal, co je hluboko v mé duši a srdce. protože já vím a cítím, že hluboko ve me jsem cešká!
Von meinen Dokumenten und meiner Abstammung ausgehend sagen sie, dass ich Deutsche bin. Doch meine Seele und mein Herz fragt niemand. Tief in mir drin weiß ich, dass ich Tschechin bin. Going from my papers and family, they say that I am German. But noone is asking about my heart and soul, because very deep inside myself I know that I am Czech jestli jenom zobrazí moje dokumenty, a koukají na moje rodina, ríkají, že jsem nemka, ale nikdo ne zaptal, co je hluboko v mé duši a srdce. protože já vím a cítím, že hluboko ve me jsem cešká!
Fíha na Eltene idú prehrávať aj midi a kde sa táto funkcionalita dá aktivovať? Ináč ja som sa k Eltenu dostal tiež iba z počutia a tak reku ho vyskúšam a je úplne v pohodičke, ale ešte sa sním zoznamujem, takže nepoznám jeho všetky vymoženosti.
This site uses cookies to enhance your experience.