jakie zwierzęta macie w domu?

inne zwierządka domowe.

Started by basia 11 posts last post 2 years ago

#1 1 like

ja nie mam, ale bardzo bym chciała mieć świnkę morską lub krulika miniaturkę.

Wiesz, żę jest już taka grupa?
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Generalnie, sporo grup się z forami powtarza. ;)
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

Ja miałam kiedyś chomika.

Ja miałam świnkę morską. Był to samiec wabił się Elwis, dlatego że miał taką czuprynkę jak ten piosenkarz.
<3 :* <3

super.

A ja od lat mam szczurki, obecnie mam przerwę, ale pewnie nie długo znów się u mnie pojawią
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Kumpel miał fajnego, normalnie chodził sobie po całym domu i przychodził się bawić, jak pies, czy kot. Sam bym chciał, ale to może kiedyś na własnym garnuszku.
--Cytat (lwica):
A ja od lat mam szczurki, obecnie mam przerwę, ale pewnie nie długo znów się u mnie pojawią

--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Miałam chomika syryjskiego, świnkę morską, amadynkę i dwie papóżki faliste. Aha, jeszcze dwa żółwie. No i nie wszystko naraz. ;)
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

też miałam chomika i żółwia
noc taka ciemna, więc ja przyjemna

#11 1 like

A więc, ja w Polsce posiadam królika, a u siebie za granicą mam mnustwo zwierzaków ale wspulnych, mam papuge, świnkę morską i kanarka.
Może i nie jestem aniołem, ale jestem warta tego żeby chwilę zemną pogadać.