Niema tej sierści jakieś pokręconej, czy o zgrozo szorstkiej długiej. Niema tragedii, tyle że trzeba częściej czesać, ale obcinać nie trzeba, trymować nie trzeba to jeszcze nie jest źle. Nie wiem jakie rozbrykanie masz na myśli, ale jeśli niema psiego adhd to jest dobrze, a z tego co wiem rasa inteligentna i nie trudna do ułożenia. To owczarek nie york.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
witam, co do moich sznałcerów to są to minisznaucery i tak są baaardzo za moją mamą, a co do obcych to szczekają jakby chciały ich zagryść. dwa lata temu pojawiła się u mnie sunia rasy buldog francuzki pomieszany z kundlem. Jest baaaardzo słodka. Uwielbia się przytulać.
Ja mam sporo psów, a to dlatego że w Polsce mam trzy, a u siebie za granicą mam aż cztery. W Polsce, mam Jorka ktoóra ma już 11 lat i wabi się Czana, drugi pies, to dwu letni mieszaniec, a jest to mieeszanka kundla z bernardynem, a piesek się wabi Laila. Ostatni, jakiego posiadam w Polsce, to roczny owczarek niemiecki długo włosy o imieniu Crystal. W Słoweni na tomiast, zaczynając odnajmłotrzej to mam puł rocznego Kavaliera, która się wabi Kesja, potem, jest dziesięcio miesięczny cocker spaniel, który ma na imię Euro, następnie, w tym samym wieku jest Golden Retriver Tolar, a najstarsza jest Korona, która ma rok i jest to rasa Samoyed.
Może i nie jestem aniołem, ale jestem warta tego żeby chwilę zemną pogadać.
This site uses cookies to enhance your experience.