Gry audio (dyskusja ogólna)

A Hero's Call: RPG od Out Of Sight Games

Started by mojsior 579 posts last post 3 years ago Page 29 of 29

z tego co wiem to gre można nadal kupić nie będę sprawdzał bo już ją mam.

@mojsior ale co oznacza ten status. Bo nie wiem?
May the force be with you!

Że nic z grą nie robią już
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Dzięki @pates. Szkoda że już nic z grą nie robią. Bo miała być dodana grafika przynajmniej w części i coś jeszcze.

Dzisiaj wyrzuciło mi komunikat o nowej wersji gry. A ubdater który jest w a heroes call nie działa. Czy wam też coś takiego występuje?

z tego co wiem to on zawsze wyrzuca błąd taki bo servery nie działają.
U mnie to już aktywacja się poszła bujać tak jak cała gra, no ale tak kończą nasze wspaniałe gierki, o które jest wielki szum, kickstarter i cuda na kiju a potem developer w tajemniczy sposób znika i zero kontaktu.

Aż chciało bysię powiedzieć anie mówiłem? Dlatego ja od początku deklarowałem zerowe wsparcie dla tego projektu. I jak widać nie żałuję. Przynajmniej nie zmarnowałem pieniędzy.

Mi coś się zepsuło, wylogowało mnie z gry, i nie mogę się zalogować.
Time to exterminate.

a u mnie gra działa normalnie.

Wybaczcie pytanie, o ile się już pojawiło.
Czy ktoś miał problem z gabinetem lorda, osobiście jeśli tam wchodze mogę tylko ukraść rzeczy z regału, a samego lorda jak i pełnej mapy gabinetu z jego biórkiem itd. nie mam. Poprostu mini pomieszczenie 2 na 2 i nic więcej.
"Dies irae, dies illa,..."

na pewno jesteś w tym w którym jest lord? Pytam dlatego, bo są 2 gabinety
Boże, błogosław obsługę
klienta.

O jasna cholera, xDDDDD
Dzięki wielkie Zuzanno
-- (Zuza):

--
"Dies irae, dies illa,..."

Proszę bardzo Adamie :D
-- (AXM04):
O jasna cholera, xDDDDD
Dzięki wielkie Zuzanno
-- (Zuza):

--

--
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Ten uczuć, kiedy spotykasz hydrę i masz 13 poziom, jesteś wojownikiem, zostajesz oszołomiony niechcący zabijasz kapłankę za 90 dmg z krytycznego i w kąsekwencji zostajesz sam, bo Simeona wykończyła hydra. No cuż, to jestem Herkulesem xd
Boże, błogosław obsługę
klienta.

ah to uczucie kiedy lorda adrianusa się składa na hita, w tej grze niewarto grać wojownikiem.
I to mówi człowiek który uwielbia tą profesję.
Ta profesja jest źle zbalansowana że mając trzeci level i będąc w konałach zadaję ponad 100 obrażeń i te wszystkie szczury, nietoperze lecą na hita.
Oczywiście gram na poziomie hard.
To już kapke trudniej jest magiem czy necro.

ja gram na normalnym, ale znam osobę która ludziom na hardzie zadawała coś koło 1000 z krytów
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Dlaczego wolisz wojownika ogulnie? Ja wolę dystansowców, jeżeli chodzi o inne gry
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Grałem nekro i co prawda na łatwym, ale doprowadziłem do sytuacji, że ostatni bos walczył sam jeden, a ja miałem wszystkich w ekipie. Wszystkich to znaczy wszystkich biorących kiedykolwiek udział w tej walce. Znaczy jego ludzi tyż.

Tiaa, już moim zdaniem w Alterze Necr jest lepszy.
Wolę ciebie wolność!