EltenLink

Popieprzone Allegro i nr telefonu

Back to Sieć i przesył danych

#1 daszekmdn

Chcę zobaczyćNR telefonu sprzedającego, pisze +48********* (pokaż) Klikam w to pokaż i nic!
To nawet linkiem nie jest.
Da się to jakoś?

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2019-09-02 15:38

#2 Paulinux

Spróbuj na innej przeglądarce

Happy hacking
2019-09-02 15:49

#3 misiek

I dlatego wolę Allegro mobilne, bo tam przynajmniej nie trzeba w nic klikać, tylko można zadzwonić bezpośrednio z aplikacji, ale wiem- ciebie nie przekonam i w sumie nie wiem czemu.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2019-09-02 17:30

#4 daszekmdn

Na telefonie robie tylko to, co muszę, to co mogę na pc robię na pc, bo nie lubię po prostu pracować na dotykowym.

2019-09-02 20:35

#5 misiek

No to jakby to powiedzieć- utrudniaj sobie życie dalej. Powodzonka.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2019-09-02 23:41

#6 Paulinux

Co z tym spróbowaniem na innej przeglądarce? Np. Internet Explorer, Edge itp?

Happy hacking
2019-09-03 00:21

#7 nuno69

W punkt Łysy. Ja tego nie rozumiem w dobie gedzie dostęp do informacji jest o wiele prostrzy mobilnie, Lol. Możesz zawsze użyć REST API :)

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2019-09-03 07:19

#8 daszekmdn

To już wolę API niż telefon i stukanie po ekranie.

2019-09-03 07:59

#9 nuno69

No t ozapraszam
dev.allegro.pl

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2019-09-03 11:15

#10 misiek

Czy wiesz co to jest eksploracja po ekranie?
--Cytat (daszekmdn):
To już wolę API niż telefon i stukanie po ekranie.

--Koniec cytatu

2019-09-03 18:26

#11 Monia01

Jeżeli masz iPhone'a, to z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że na mobilnym Allegro byłoby Ci zdecydowanie wygodniej i szybciej. Sama kiedyś używałam przeglądarki, ale odkąd przerzuciłam się na aplikację, to nie wróciłabym do niej za nic. :)

🇺🇦 🇵🇱
2019-09-05 13:00

#12 misiek

Tak- kolega posiada Iphonea, dlatego próbuję go uświadomić, że rozwiązanie mobilne byłoby dla niego zdecydowanie lepsze i łatwiejsze.
--Cytat (Monia01):
Jeżeli masz iPhone'a, to z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że na mobilnym Allegro byłoby Ci zdecydowanie wygodniej i szybciej. Sama kiedyś używałam przeglądarki, ale odkąd przerzuciłam się na aplikację, to nie wróciłabym do niej za nic. :)

--Koniec cytatu

2019-09-05 17:58

#13 zywek

Po co mu iPhone skoro woli komputer?

2019-09-10 21:53

#14 daszekmdn

Częściowo racja, każdy powinien robić tak, jak mu wygodniej, a na PC mam zazwyczaj wszystko ładnie poukładane. Mogę szybko skakać do konkretnego elementu jak znam stronę.
Głaskać 5 minut to se kota mogę a nie ekran w celu szybkiego znalezienia jakiegoś przycisku czy czego tam bądź.
Telefony (Nawet iPhone, Android jeszcze bardziej) nie zapewniają mi żadnej wygody i szybkości w wykonywaniu różnych działań. To tak jak miast korzystać z silnika w samochodzie bym sobie konia do ciągnięcia zaprzęgł.
Na PC zrobisz więcej niż na telefonie.

2019-09-10 21:57

#15 zywek

Tyle samo zrobisz na pc co na telefonie.

2019-09-11 17:03

#16 denis333

No nie do końca. Ale faktem jest, że mobilne technologie nie takie straszne, i niektóre rzeczy w dzisiejszych czasach zrobisz szybciej wyciągając to mniejsze urządzenie, które trzeba pogłaskać.

2019-09-11 19:13

#17 mojsior

ja się zaczynam łapać na tym, że połowe rzeczy robię na telefonie, zapominając że posiadam kompa. Nie wyobrażam sobie w przypadku allegro korzystania ze strony internetowej. To samo się tyczy facebooka, już nie pamiętam, kiedy ostatnio korzystałem z mirandy, która tylko przysparza problemy, albo ze strony facebookowej. Mobilne apki rządzą

2019-09-19 08:48

#18 daszekmdn

Chciałbym was tylko poinformować, że nie tego dotyczy wątek, więc rozważajcie sobie w innym. Tutaj zawsze tak, że zapyta się o coś, a robi sie oftop, który mało wnosi.

2019-09-19 09:21

#19 pates

klikaj lewym myszki nvda i klikaj na każdą literę cyfrę, powinno wkońcu zaskoczyć

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2019-09-19 18:07