Popieprzone Allegro i nr telefonu
Back to Sieć i przesył danych#1 daszekmdn
Chcę zobaczyćNR telefonu sprzedającego, pisze +48********* (pokaż) Klikam w to pokaż i nic!
To nawet linkiem nie jest.
Da się to jakoś?
#2 Paulinux
Spróbuj na innej przeglądarce
#3 misiek
I dlatego wolę Allegro mobilne, bo tam przynajmniej nie trzeba w nic klikać, tylko można zadzwonić bezpośrednio z aplikacji, ale wiem- ciebie nie przekonam i w sumie nie wiem czemu.
#4 daszekmdn
Na telefonie robie tylko to, co muszę, to co mogę na pc robię na pc, bo nie lubię po prostu pracować na dotykowym.
#5 misiek
No to jakby to powiedzieć- utrudniaj sobie życie dalej. Powodzonka.
#6 Paulinux
Co z tym spróbowaniem na innej przeglądarce? Np. Internet Explorer, Edge itp?
#7 nuno69
W punkt Łysy. Ja tego nie rozumiem w dobie gedzie dostęp do informacji jest o wiele prostrzy mobilnie, Lol. Możesz zawsze użyć REST API :)
#8 daszekmdn
To już wolę API niż telefon i stukanie po ekranie.
#9 nuno69
No t ozapraszam
dev.allegro.pl
#10 misiek
Czy wiesz co to jest eksploracja po ekranie?
--Cytat (daszekmdn):
To już wolę API niż telefon i stukanie po ekranie.
--Koniec cytatu
#11 Monia01
Jeżeli masz iPhone'a, to z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że na mobilnym Allegro byłoby Ci zdecydowanie wygodniej i szybciej. Sama kiedyś używałam przeglądarki, ale odkąd przerzuciłam się na aplikację, to nie wróciłabym do niej za nic. :)
🇺🇦 🇵🇱
#12 misiek
Tak- kolega posiada Iphonea, dlatego próbuję go uświadomić, że rozwiązanie mobilne byłoby dla niego zdecydowanie lepsze i łatwiejsze.
--Cytat (Monia01):
Jeżeli masz iPhone'a, to z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że na mobilnym Allegro byłoby Ci zdecydowanie wygodniej i szybciej. Sama kiedyś używałam przeglądarki, ale odkąd przerzuciłam się na aplikację, to nie wróciłabym do niej za nic. :)
--Koniec cytatu
#13 zywek
Po co mu iPhone skoro woli komputer?
#14 daszekmdn
Częściowo racja, każdy powinien robić tak, jak mu wygodniej, a na PC mam zazwyczaj wszystko ładnie poukładane. Mogę szybko skakać do konkretnego elementu jak znam stronę.
Głaskać 5 minut to se kota mogę a nie ekran w celu szybkiego znalezienia jakiegoś przycisku czy czego tam bądź.
Telefony (Nawet iPhone, Android jeszcze bardziej) nie zapewniają mi żadnej wygody i szybkości w wykonywaniu różnych działań. To tak jak miast korzystać z silnika w samochodzie bym sobie konia do ciągnięcia zaprzęgł.
Na PC zrobisz więcej niż na telefonie.
#15 zywek
Tyle samo zrobisz na pc co na telefonie.
#16 denis333
No nie do końca. Ale faktem jest, że mobilne technologie nie takie straszne, i niektóre rzeczy w dzisiejszych czasach zrobisz szybciej wyciągając to mniejsze urządzenie, które trzeba pogłaskać.
#17 mojsior
ja się zaczynam łapać na tym, że połowe rzeczy robię na telefonie, zapominając że posiadam kompa. Nie wyobrażam sobie w przypadku allegro korzystania ze strony internetowej. To samo się tyczy facebooka, już nie pamiętam, kiedy ostatnio korzystałem z mirandy, która tylko przysparza problemy, albo ze strony facebookowej. Mobilne apki rządzą
#18 daszekmdn
Chciałbym was tylko poinformować, że nie tego dotyczy wątek, więc rozważajcie sobie w innym. Tutaj zawsze tak, że zapyta się o coś, a robi sie oftop, który mało wnosi.
#19 pates
klikaj lewym myszki nvda i klikaj na każdą literę cyfrę, powinno wkońcu zaskoczyć