Cześć kochani moi. W tym wątku możemy się podzielić tym, co zamysłać i dlaczego akurat tu mamy tego.
Ja zesłać grupy The Crayforni, a dlatego, bo kojarzyło mi się to z moim dzieciństwem, bo byłem na ich koncercie w Ostrawie w roku 1997.
I bardzo fajnie to pokazałem.
Ten koncert pamiętam.
Pozdrawiam.
Ja uwielbiam słuchać music party, a dlaczego? Ponieważ mnie relaksuje i przy tym dobrze się czuję, no a tak poza tym to klubówki, trochę disco polo, no i oczywiście trochę reggae, oczywiście amerykańskiego, hip hop też lubię amerykański, także tyle na ten temat, pozdrawiam również ciepło.
Dyskoplasja jest fajna, bo można pośpiewać sobie, regie jest też bardzo fajne, też lubię, czasem posłuchaj regie, tego i tego regie.
Ale tak jak powiedziałem, nawet nie byłoby się zbyt zbyt przyjemnie, bo na czymś się wychowałem.
I bardzo lubię prowadzić u siebie w radiu audycje pojęci, bo to mnie też pracuje.
Przede wszystkim w relacjach.
Dzięki za uwagę.
Do zobaczenia.
Czego ja lubię słuchać?
No, różnych rzeczy.
Najczęściej
piosenek
Ariany Grande
no albo jakieś tam
co mam akurat
w folderze z piosenkami.
A dlaczego?
No bo lubię słuchać muzyki
i najczęściej słucham
tych piosenek,
które lubię
bądź bardziej
z jakiegoś powodu
szczególnie je lubię.
"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".
Fajna muzyka chyba musi być. To, czego słuchaj, bo właśnie to klienko Moonlight.
Ale zadałem się was, dziewczyny moje kochane. Powiedzcie mi tak, jak edukować Facebooka, jeśli nikt go nie zadekowali konto? Jak to edukować?
Ja słucham różnej muzyki, zależnie od nastroju, od okoliczności, no moja ulubiona, możecie się dziwić, ale to trochę wynika z moich pasji, z mojego wykształcenia muzycznego, no to oczywiście opera i muzyka klasyczna.
Nie tyle operetka, co właśnie opera, no szczególnie barokowa, to jest to, co uwielbiam, no oczywiście folkowa, etniczna, no to obowiązkowo, jakiś tam sympatyczny pop, no dobra, nie będę mówić, że sobie nie włączę czasami jakiegoś transu czy heavy metalu, nawet tych niawa, byle bez bluesów, a rap też, a co tam, nie, ale takie najbardziej, najbardziej moje ulubione to jest właśnie klasyka i folk.
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE
No, to mi masz fajne, mulczne zainteresowania.
Ja też czasami metal, rock, albo...
Zarówno jak na całą fazę, bo czasami puszczam Guns N' Roses, Metallica, Aerosmith, bądź też jakiś inny metal wydarstwu.
No i fajnie.
No to do... do mego.
Jeszcze zapomniałam o audiobookach, przecież też lubię słuchać.
No i teraz są modne przecież podcasty.
Też mam kilka ulubionych, na przykład Kryminatorium,
Piąte Nie Zabijaj,
trzeci podcast to jest Zabójcze Opowieści,
a takie inne to Ja i Moje Przyjaciółki Idiotki,
tu Okuniewska, słuchowisko Pogadajmy o Życiu,
a i jeszcze dwóch typów podcast, to chyba najdłużej słucham.
"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".
Jeśli chodzi o oplokowanie Facebooka, no to należy wejść z innej przeglądarki na Facebook, potem dać zaloguj, wpisuje się dane hasło i login, później dajesz kontynuuj, potem wybierasz nowe hasło.
Natomiast jak się nie da tego zrobić, należy pominąć to, co jest z dowodem i później daje się zabezpieczyć konto, no i kontynuuj.
Jeśli masz listę osób, które dodałeś, to dajesz kontynuuj, jak również usuniętych dajesz kontynuuj, no i dajesz później kontynuuj.
Jakbyś chciał przejść do Facebooka.
Nie, aktualności.
Powinni to rozumieć się, to powinni to zrobić. Sam chyba, że to powinni to zrobić.
Jakbym mogła, przez remota. A jeśli chcesz to zrobić sam, zobacz jak to wyjdzie.
Czego ja słucham?
Różnej muzyki.
Od Chopina, po Bacha, po Mozarta, po na przykład Starse z nowoczesnych.
Dużo różnych słucham gatunków muzyki.
Ja jakoś tak nie lubię jedynie rocka.
Ale to zależy, powiem tak. To zależy jaka piosenka mi wpadnie w ucho.
Co do właśnie gatunków muzyki, to na przykład od niedawno słucham muzyki klubowej.
Natomiast jeśli lubisz muzykę taneczną, to polecam Ci music party.
Ono daje dużo adrenaliny, endorfin, można się świetnie przy tym bawić.
Także zapraszam, Arek Świadkiem.
Jeszcze tak niedawno zaczęłam słuchać Vixx'y, czyli jest to muzyka oczywiście electro house, elektroniczna i w ogóle mocne brzmienia, no i lubię też speedcore, no i hardcore, hardstyle, no music party najczęściej właśnie puszczam, bo próbują mnie zrównać z błotem,
co to jest trudne, żeby się nie poddać, ale jakoś daję radę.
Witam serdecznie. Ja lubię słuchać muzyki rosyjskiej, białoruskiej, ukraińskiej.
Nie metalu, nie rapu, nie rapu, nie rocku, nie rapu, nie hip-hopu.
Natomiast pozostałe dydaktyki lubię.
Rosyjskie, białoruskie, ukraińskie.
I z Podlasia, tutaj, z mojego województwa, ale też i z tych państw.
Teraz wymienię wyklanawców i zespoły, których ja lubię słuchać i posiadam w swojej bibliotece.
To, ci wyklanawcy to.
Pani Natalia.
Pani Natalia Aleksejuk.
Zespół Zorca, zespół AS, zespół Lajland, zespół AS, zespół Prymakii, zespół Sherion, zespół Seven, zespół Metrum, zespół Souvenir, zespół Kuranty, zespół Fermata, zespół Czerwone Szpilki, zespół Rosy, zespół Jasper.
Zespół Szkółka, zespół Kupalninka, zespół Besieda, zespół Złotuje Talco, zespół Ruki Wierch, zespół Biały Dzień, grupa Sztam.
Zespół Biały Strzydła, zespół Omni.
Zespół Morfo, zespół Czerwone Szpilki.
Zespół Czupalninka, zespół Czermszyna.
Ja jeszcze nie posiadam w swojej bibliotece, ale jeśli młodzi, śpiący można posłuchać.
Zespół Dobryna.
...
...
I na tyle, co chyba w tej chwili pamiętam. Jak o jakichś jeszcze zespołach sobie przypomnę, to tutaj się nadram. Pozdrawiam.
Witam, witam. Dawno się tutaj ogólnie na forum głosowym nie wypowiadałem, bo teraz to ja na tekstówki bardziej przechodzę, ale czasami warto powrócić do starych czasów, kiedy się było takim głosowcem, że po prostu codziennie się na forum głosowym wypowiadałem.
Teraz mnie to jakoś nie kręci, ale...
Więc lubię. ATB też ciekawe rzeczy robi. Ja też bardzo lubię grupę Scooter, bo oni to w ogóle, naprawdę oni mają chyba wszystko. Jakieś chyba trance'y i handzap'y i hardkory. Oni to po prostu bardzo eksperymentują z muzyką. Nie trzymają się tylko jednego nurtu. Ja za to ich szanuję, że po prostu oni próbują się dostosować.
No i...
Ja ogólnie miłośnikom muzyki klubowej polecam Scooter'a.
No i to w sumie tyle.
No jeśli chodzi o takie kawałki, co lubisz a propos trance'u, to możesz posłuchać innej prezenterki, bo gra trance, jednak.
No a do Scooter, tak Scooter ma! Różne takie trance'y, hardcore, nightcore, kuź, dlaczego on nie ma?
Dzień dobry, szczęście czołem. Czego ja lubię słuchać?
Eurodance'u lubię słuchać, dlatego że mam z nim wspomnienia, różne związane z dzieciństwa, po prostu na tej muzyce.
Było to jeden z gatunków, na którym się wychowałem.
Oczywiście nowe numery, no też od wczesnych lat śledziłem, nowości.
Lubiłem słuchać, do dziś lubię, oczywiście nie wszystko.
Wiadomo, że muzyka z każdym rokiem jest coraz gorsza,
chociaż w tym 2020 roku kilka utworów dla siebie znalazłem, fajnych, klubowych i popowych i nawet rockowych.
Tak, ostatnio rocka też troszeczkę coś zacząłem słuchać.
Tutaj nie mogę, tutaj nie wiem dlaczego, nie umiem powiedzieć dlaczego, ale rocka trochę, wiadomo pop, trochę klubowej muzyki.
Ale Eurodance chyba tak najbardziej.
Disco Polo też mi się zdarzy słuchać, chociaż ostatnio mniej.
Raczej jak gdzieś w radiu trafię, ale tak dla siebie to nie bardzo raczej.
No i czy coś jeszcze? Tak, trochę się o czarnej muzyki.
Pamiętam w radiu Elbląg z Elbląga, w radiu Elbląg z Elbląga, w radiu Elbląga, tak.
Na 94.1 była audycja z Czarną Muzą, gdzie prezentowali od 21 do 23.
Hip-hop organiczny, hip-hop adworystyczny, czyli polski hip-hop, rzeczywiście wszystko bez cenzury, pięknie, elegancko.
No to też audycja hip-hop na zebraniu SK była i tam też można było hip-hopu posłuchać.
Teraz jest skrap.pl, tylko że dzisiejszy rap to już nie jest rap.
Trzeba powiedzieć sobie jasno, że to jest barachło.
Taki to jest dzisiejszy rap.
Chociaż też zależy na co się trafi, ale w większości nie lubię słuchać tego nowego rapu.
No, Italo Disco też mu się gdzieś zdarzy na T-80, ale to bardzo rzadko.
Muzyki klasycznej nie słucham, acz nie chodziło mi o jakieś reakcjowanie.
Lubię sobie na przykład włączyć jakiś deszcz albo coś takiego.
To mnie relaksuje, ale w sumie jak włączę sobie jakąś moją ulubioną piosenkę, też mnie to relaksuje.
Pozdrosy.
Dzięki.
Dzień dobry.
Ja jeżeli chodzi o gatunki to słucham wszystkiego poza disco polo i poza jakimiś takimi bardzo ciężkimi brzmieniami i jakąś w sumie klubową muzyką, to też nie bardzo.
Najbardziej chyba lubię muzykę gospel i w ogóle pluralne różne rzeczy, typu na przykład Sound Grace.
Popu jakiegoś też mi się zdarza słuchać rapów i tak dalej.
Wszystko zależy od tego jaki jest wokal, od tego jaki jest tekst, jaki jest instrumentarium.
I to są kryteria, na które patrzę bardziej niż na gatunek.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
This site uses cookies to enhance your experience.