Wątek problem z forum Ogólne i nie mieszczące się do innych działów został skasowany na podstawie poniższych danych. 5. Użytkownik w tytule nowo tworzonego wątku jest zobowiązany krótko streścić problem, pytanie lub zagadnienie poruszone przez niego w grupie Informatyka. Zabronione jest na przykład tworzenie wątków o tytułach "Pytanie", "Dziwny błąd", "Problem" i tak dalej. Autor wątku sam również poprosił o jego usunięcie. Do wszystkich, którzy pytali dlaczego nie nadamy odpowiedniego tytułu etc: My od tego nie jesteśmy. To zadaniem użytkownika jest sprecyzowanie kłopotu, z którym do nas przychodzi. Tylko naszą dobrą wolą jest fakt, że od razu nie kasujemy wątku a dajemy autorowi szansę na zmianę tytułu, bo nie ma o tym słowa w regulaminie, i mogli byśmy taki temat po prostu od razu skasować.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Rozmontowywanie forum Programowanie część trzecia: Zgodnie z ustaleniami oraz otrzymaniem pozwolenia od administracji PSE kontynuujemy proces rozmontowywania forum Programowanie w grupie Informatyka. Poniższe wątki trafiły na następujące fora: CMS, kreatory stron, hostingi: kissr.com strona na naszym dropboxie! free web host, jak tam wp podpiąć? stronygratis.pl co to właściwie jest. Stronygratis.pl a upublicznianie danych. Sieć i przesył danych: Blokada stron www.
Następujące wątki opuściły naszą grupę i znajdują się w: Polska społeczność / Centrum grup: Powstała grupa o czytnikach ekranu. NVDA: Tak się baituje ludzi - żekoma responsywność NVDA, zapytanie o przepisanie wtyczki, Czy da się w NVDa przyczepić wskaźnik myszy do konkretnego łącza?
Wątek: słuchawki bluetooth jak je podłączyć do laptopa? Trafił na forum Komputery i akcesoria z grupy Elektronika. Wątek Arkusze Google przeniesiono z Sieci społecznościowych na forum Oprogramowanie.
Poniższe wątki trafiły do archiwum ponieważ projekty zostały zakończone: Nowy Polski serwer TeamTalkBył już zamknięty od dawna, po prostu niedopatrzenie. Tyflowiki, Audioforum, Blindtube, czyli pomysł na nowy projekt.
Rozmontowywanie forum Programowanie część pierwsza: Zgodnie z ustaleniami oraz otrzymaniem pozwolenia od administracji PSE kontynuujemy proces rozmontowywania forum Programowanie w grupie Informatyka. Poniższe wątki trafiły na następujące fora: Programowanie - dyskusje pozostałe: Dobre praktyki na github, Nie mogę tworzyć commitów. Ogólne i niemieszczące się do innych działów: Kod źródłowy Klango.
porządków w grupie ciąg dalszy: Rozbito forum Systemy na Windows i Unix. Większość wątków została juz przeniesiona. Niebawem kilka zostanie oczyszczonych scalonych bądź zmieni się ich nazwa :).
porządki na forach Systemy część druga i ostateczna. Swoją drogą najprawdopodobniej moje ostatnie porządki w tej grupie. Następujące wątki trafiły na niżej rozpisane fora: Systemy (Windows): Dwie dziwne rzeczy dziejące się w moim huaweiu, Czym przenieść system?, Czy można zainstalować system na pendraku z poziomu innego systemu, wirtualna maszyna z linuxem, jak stworzyć. Problemy: Dlaczego tak się dzieje?, mojemu kompowi odbjia, Komputery i akcesoria: Problem z laptopem, przeczytaj wpis i proszę pomóż, Linux, Windows, Mac - porównanie wydajności. Elektronika Elektronika użytkowa, a dostępność: Home Assistant i podobne. Systemy (Unix i pozostałe): Nowszy bios w starym kompie, Asus i boot menu. Ogólne i niemieszczące się do innych działów: Synchronizacja folderu w sieci lokalnej między Macem a Windowsem.
Obudowa 5,25 do napendu gdzie szukać? (Hardware) Napend optyczny zewnętrzny (hardware) Napend nie potrafi wysunąć szuflady (Hardware) dysk twardy, liczba błędów odczytu (hardware) Hub USB i laptop kopią (hardware) Xfat na fat32 (problemy z oprogramowaniem)
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Wątki około notatnikowe wWin11 scalono i przeniesiono do forum "problemy z oprogramowaniem". Proszę najpierw przemyśleć miejsce zamieszczenia posta by nie tworzyć bałaganu. :)
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Wątki okołoekscelowe zostały oczyszczone ze spamu, przy czym pozostawiono go w jednym z nich, jako wyraz dobrej woli. Przypominam o istnieniu możliwości tworzenia wątków i zawarcia tam wszystkiego, co dotyczy waszej działalności
We forum mieszanym witamy wątek: "O laptopach i komputerach stacjonarnych"
Wątek: "szukam timera" przeniesiono do działu oprogramowanie.
Oprogramowanie to teraz dział do wszystkiego co związane z kodem. Osobny dział na newsy i odkrycia był bez sensu, odkąd poruszane wątki mieszały się. W miarę świerze przeniesione, reszta archived.
This site uses cookies to enhance your experience.