Forum

Pokażmy jak gramy (Dzielmy się livestreamami)

Galeria społeczności

Mk242

#401 ·

Taak, to dobry pomysł.

pates

#402 ·

Zbieram zainteresowanych xd
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

matius

#403 ·

zZa.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

martinus

#404 ·

też był bym za.
May the force be with you!

pates

#405 ·

2 likes
Witam was ja bardzo serdecznie! Jeśli wszystko pójdzie tak jak ma iść, to dziś wieczorem, powiedzmy po 19 20, zapraszam na streama z Rhythm Heaven Groove. Nie wiem ile zrobimy, ale będzie to mój pierwszy raz z tą grą, specjalnie nie robię nic teraz, bo chcę doczekać wieczora. Specjalnie w dzień premiery coś chcę zrobić w tym temacie, jaram się, ale trzymam na wodzy wszystko. Z resztą jeszcze mi paczka z cartridgem nie przyszła heh.

daszekmdn

#408 ·

Chyba ci Wetube nie bangla :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

daszekmdn

#409 ·

Bo otwierasz jakieś past live stream. Może nie ten link.

LordKiller

#410 ·

EEE działa, wbiłem na moment i działa ale już mnie niema, wybacz Pates ale to nie moja ulubiona gra. Ale kiedyś będę, xd jak postreamujesz coś fajnego.

daszekmdn

#411 ·

Edited
Najciekawsze jest to, że u mnie działa i czyta czat na bieżąco. Sprawdziłem chyba z najnowszą wersją.
Możesz mikrofon podbić i lekko grę przyciszyć bo nie słychać cięprawie.
Pobierz Vetube od zera może.

pates

#412 ·

Dzisiaj na chwilę wychodzimy z rytmu, zanużamy się w świat pułapek, Slay the Spire 2 może run będzie chociaż udany, he he he he he, jutro pewnie wracamy do rytmu, bo to też trzeba!
https://www.youtube.com/watch?v=-bYXNgw18Zo

daszekmdn

#414 ·

Edited
To co? Może dzisiaj dokończymy w końcu Super liama?
Jak będzie odzew, to rozważę wieczorny strumyk. :)

pates

#415 ·

Albo ja rhythm heavena pociągnę, nwm ile, tego to nigdy nie wiadomo, ale też chcę go robić, podoba mi się ta gierka, specjalnie nawet nie prubuję dalej, albo osobnego save dla siebie, będzie większy efekt. Z resztą przechodzenie gry w dniu premiery całej jest takie se.

pates

#417 ·

I jak @Daszek, Superliam czy Groovujemy?

pates

#419 ·

Możemy ale jak on będzie robić to ja chcę oglądać i odwrotnie może być podobnie xd

daszekmdn

#420 ·

1 likes
Słyszymy się o 21. Wstępnie, gdyż różnie to bywa z moim internetem, dlatego przed streamem będzie kilka minut niczego aby sprawdzić, czy się nie rwie. Jeśli będzie się rwać, to słyszymy się o 22.