Pokażmy jak gramy (Dzielmy się livestreamami)
Back to Galeria społeczności#241 matius
I gdzie ten link?
#242 pates
#243 Zuza
Gdzie pisać?
klienta.
#244 pates
Chat najlepiej jak coś u mnie teraz.
#245 pates
#246 pates
Już leci
#247 Zuza
Hej.
Prawdopodobnie dzisiaj ukaże się stream. Ale nic nie obiecuje. W zasadzie chyba poleci BK2.
Link będzie w swoim czasie.
Miłego dnia. Chyba, że co innego. Ale nie mam pomysłu
klienta.
#248 matius
Strim z dzisiaj, spontaniczny, klepiemy krula Lisha. Przy okazji testujemy program do odczytu chatu. Strim na moim kanale.
#249 Zuza
klienta.
#250 Zuza
Proszę o wybaczenie. To pierwszy stream, więc krytyka milewidziana w komentarzach
klienta.
#251 Adasadula
Gratki, ja tesz się kiedyś muszę zabrać i gdzieś powrzucać, bo mam trochę ponagrywane, ale w sumie nigdzie nie wrzucałem :D
-- (Zuza):
Noi leci:
https://www.youtube.com/watch?v=nnyT0zQ_w7I
--
#252 matius
Dopiero dziś zobaczyłem wpis.
-- (Zuza):
Proszę o wybaczenie. To pierwszy stream, więc krytyka milewidziana w komentarzach
--
#253 Zuza
Hej.
Zapraszam na stream dzisiaj o 20. Można pisać na czacie. Link wleci tak jak ostatnim razem, oile ktoś będzie chciał oglądać :D
klienta.
#254 AXM04
I gdzie ten link? :D
-- (Zuza):
Hej.
Zapraszam na stream dzisiaj o 20. Można pisać na czacie. Link wleci tak jak ostatnim razem, oile ktoś będzie chciał oglądać :D
--
#255 Zuza
@Axm nie ma, bo się jeszcze nie zaczął z przyczyn ode mnie niezależnych. Wole nie obiecywać. Jak będzie to będzie, bo widzisz jak wyszło
klienta.
#256 Zuza
klienta.
#257 matius
Dziś, o 21:30 zapraszam bohaterów, podróżników i innych na stream z Hearthstona. Nadszedł czas, aby położyć kres plugawym rządom Króla Lisza! Dziś sprubuje dokonać tego Garosz, Guldan i może ktoś jeszcze do nich dołączy. Nie jest to pewne!
Powodzenia!
https://www.youtube.com/watch?v=KqQUOntotqg
#258 matius
Stream przesunięty na 22:00.
#259 matius
Z przyczyn odemnie nie zależnych, przekładam streama na jutro.
#260 matius
Tak się złożyło, że jestem poza domem. A obawiam się, że net mobilny jaki mam nie uciągnie gry i streama. Z Haesa zrobię w niedzielę. A dziś z Pipe 2 - blast chamber. Zgadzacie się?