Pokażmy jak gramy (Dzielmy się livestreamami)
Back to Galeria społeczności#201 mojsior
a myślałem że dzisiaj, w końcu dzisiaj haloween a tam pewne rzeczy może i są pokrewne, zdaje się że jakieś demoniczne wiedźmy tam były xd.
#202 pates
Jeśli manamon 3 zostanie wydany jutro, to co sądzicie o stramku premierowym? Możliwy give away.
#203 matius
Taaaaak.
-- (pates):
Jeśli manamon 3 zostanie wydany jutro, to co sądzicie o stramku premierowym? Możliwy give away.
--
#204 mojsior
ee stop nie rozpędzaj się tak, o ile pamiętam to manamony 2 zostały wydane drugiego listopada, więc ja bym skłaniał się ku takiemu scenariuszowi.
A tak na serio to na stream wskazany, no i jak dają to trza brać, także jestem chętny.
#205 pates
Pierwszego Patryku, pierwszego. Wieczorem.
#206 Zuza
o ile albo o co się zakładamy?
klienta.
#207 pates
Wiesz. Ta premiera dzisiaj pewna na 100% nie jest. Lecz z kalkulacji ona jest najbardziej prawdopodobna. Czemu? Aaron lubi wydawać gry manamon mniej więcej w terminie, gdy wydawane są nowe pokemony. Czy to przypadek, że manamon 1 wyszedł w roku, gdy wydawane były pokemon, sun and moon? Może przypadek. Czy to przypadek, że manamon 2 został wydany w 2019, w listopadzie, dokładnie w tym samym roku i miesiącu, co pokemon sword and shield? No mało prawdopodobne.
Wniosek. 17 listopada wychodzą pokemon. Scarlet and violet. Dość możliwe jest, że za maksymalnie kilka dni, celuję jednak w dziś wyjdą manamony 3.
Czy wgl takie coś ma wyjść? Tak. Nawiązań w 2 jest dość sporo.
#208 martinus
Ot chociażby to o dziesięcioletniej wojnie quensette i kiarre. Gdyby był jakiś live stream z trzeciej części, chętnie przesłucham
#209 martinus
dzisiaj wracam z serią bk3. Jak ktoś chętny to piszcie na priviet.
#210 pates
Dobra, trza w końcu jakieś poksy zrobić. Proponuję dzisiaj, od 18 stream z radical red.
#211 mojsior
ja nie będę na streamie ale zalicze kiedy skończysz bo youtube archiwizuje to
#212 pates
No dobra. Ktoś zainteresowany streamkiem?
#213 daszekmdn
Ja bym musiał w końcu jakiegoś streama zrobić, bo w końcu zostanę jakąś legendą że był i nagrywał kiedyś hahah ale neta nie ma :/
#214 mojsior
no to co z tym stramem, będzie?
#215 pates
Nikt nie zgłosił się czy chce czy nie, to dzisiaj ponawiam propozycję, ale od 19.
#216 mojsior
moim zdaniem powinieneś zrobić streama niezależnie czy ktoś coś tutaj powie czy nie, bo moze ktoś będzie oglądał, kto nie może tu odpisać, albo obejrzy z poza eltena.
Poza tym zawsze to będzie można obejrzeć później, więc jak masz wene to rób.
#217 matius
Zgadzam się z tym.
-- (mojsior):
moim zdaniem powinieneś zrobić streama niezależnie czy ktoś coś tutaj powie czy nie, bo moze ktoś będzie oglądał, kto nie może tu odpisać, albo obejrzy z poza eltena.
Poza tym zawsze to będzie można obejrzeć później, więc jak masz wene to rób.
--
#218 pates
Dobra. Jest tutaj teraz zainteresowanie? Radical red jak wcześniej.
#219 daszekmdn
To nie wyjście na piwo. Stream to stream robisz to rób nie robisz nie pisz. Jak ktoś przyjdzie to będzie oglądał, jak nie, to sprawdzi zapis.
#220 pates
Ostateczny termin, niedziela od 20. Po wyjeździe.