Forum

W poszukiwaniu utworów muzycznych

Forum mieszane

1 / 13 Next

daszekmdn

#1 ·

1 likes
Transcription

Często mamy tak, że chcielibyśmy znaleźć jakiś kawałek, a niestety nie wiemy jak on się nazywa, albo potrafimy go, nie wiem, zaśpiewać, zanucić, albo też mamy jakieś nagranie tego utworu i chcemy ten utwór znaleźć. Ja tak mam często, więc wychodzę, że tak powiem, naprzeciw swoim i pewnie nie tylko moim oczekiwaniom, tworząc ten temat. I na pociąg tych kilka fragmentów utworu ode mnie, ja mam zazwyczaj z grania z kaset i zastanawiam się po prostu, cóż to są za kawałki. I to z mojej strony.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

daszekmdn

#2 ·

1 likes
Transcription

When the eagles fall and the skies turn to grey The night keeps on closing in on the day And the nightingale sings his song of error You'd better hide for a freezing hell

daszekmdn

#3 ·

Transcription

Thank you. Thank you.

daszekmdn

#4 ·

Transcription

Thanks for watching! Thanks for watching!

lukasz1993258

#5 ·

Transcription

to na razie tyle. Możesz dalej pokazywać jak będę wiedzieć dokładnie jak to się nazywa to będę tutaj mówić i informować. A swoją drogą też takie mam pytanie czy orientujecie się może czy jest jakaś aplikacja na Windowsa właśnie która jakby ma możliwość rozpoznawania utworów muzycznych bo na przykład na chyba iPhona i na Androida jest taka aplikacja która właśnie nazywa się Sarzem i wystarczy że po prostu się weźmie i przyłoży telefon do głośnika gdzie gra muzyka i automatem wyskakuje utwór i album i można to szybko ściągnąć. To tak jak właśnie pytam czy taka aplikacja podobna mniej więcej jest na Windowsa. Także pozdrawiam i czekam też na odpowiedź.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

hryniek

#6 ·

1 likes
Transcription

To pierwsze to jest oczywiście Weeding Temptation w wolnej chwili, znaczy może nie w wolnej, może muszę zobaczyć na której to płycie jest, bo to ewidentnie znam i ewidentnie tego słuchałem, tylko no po prostu to wymaga ode mnie po prostu znalezienia co to jest za tytuł, gdyż no już jakoś tak no dawno, dawno nie słuchałem, nie słuchałem tej piosenki.

Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

daszekmdn

#7 ·

1 likes
Transcription

Ale ktoś ma pomysł może co to są za dwa następne utwory?

daszekmdn

#8 ·

Transcription

チャンネル登録してね!

lukasz1993258

#9 ·

Transcription

No właśnie ja za bardzo nie kojarzę, aczkolwiek tak jak mówiłem, ten drugi utwór kojarzę, bo to ja kiedyś miałem właśnie taką kasetę ze skrzypcowymi utworami, takimi podobnymi i ten utwór tam był. Ale naprawdę nie wiem, jedynie co mi teraz przychodzi do głowy, to jeśli masz dotykowy telefon, to spróbuj tego Sarzemu użyć, no bo ja naprawdę nie wiem co to może być, z jakiego albumu to jest. Nie wiem, spróbuj Sarzema użyć, no bo tylko to mi w tym momencie do głowy przychodzi.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

hryniek

#10 ·

1 likes
Transcription

Dobra, znalazłem. To pierwsze to jest z płyty With Interpretation Mother Earth Ice Queen, a co do drugiego nie mam pomysłu.

Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

daszekmdn

#11 ·

1 likes
Transcription

Thanks for watching!

daszekmdn

#12 ·

Transcription

I'll take you, I'll take you, I'll take you away, yeah I'll take you, I'll take you, I'll take you away, yeah Set me free, so I can be, myself again, finally

daszekmdn

#13 ·

Transcription

For me Oh, you and I For me Again

denis333

#14 ·

Transcription

Słuchaj, ten pierwszy taki przed wpisem chrynka, ten kawałek taki... To jest oczywiście to model La Esperanza. Ja może to mam, zaraz zobaczymy. Zaraz sprawdzimy. Niestety ja jeszcze sobie tu Everythinga nie zainstalowałem, więc to mi trochę zajmie. Ale myślę, że... zaraz tu... o, a co ja tego nie mam? Czy tak znajdzie? ... No nic, w każdym razie to jest Top Models i La Esperanza. Tylko, kurczę, no gdzieś ja to miałem? ... Jeszcze tak wpiszemy. ... Chyba, chyba niestety straciłem, ale wiem co to jest. Także... ... O, o fajnie, nawet nie wiedziałem, że się tak da. Ale numer, ale można ludzi trollować. ... Tak się mówi. ... O, to może powiem, że tego drugiego nie znam. ... To jest jakiś fajny Eurodensik z początku lat dziewięćdziesiątych, nie wiem czy to nie jest jakiś przypadkiem London Beat, ale nie jestem pewien. ... ... No to nie wiem czy to jest. ... Natomiast, no co ja Ci powiem, Daszku, Marcelu, drogi, na pewno to, to takie... O, to, to jest Top Models La Esperanza. Piękny numer, piękny klasyk z roku 2001 lub drugiego. W każdym razie na pewno znajdziesz, no. Pozdrawiam. I nie, nie graj mi tego.

daszekmdn

#15 ·

1 likes
Transcription

Dzięki za odpowiedź.

daszekmdn

#16 ·

Transcription

People, people all over town Some of them are poor and others wear a crown I've seen a lot, so many faces Joy and pain in different places Open your mind, set yourself free Figure it out, who will it be? Sympathize, understand, give love and peace to the other fellow man I've seen a lot, so many faces Joy and pain in different places

daszekmdn

#17 ·

1 likes
Transcription

All I needed was the love you gave. All I needed for another day. And all I ever needed was only you. Ba da da da. Ba da da da. Ba da da da. Ba da da da. Ba da da da.

denis333

#18 ·

Transcription

Ty stary, weź to spróbuj jakimś Shazamem porozpoznawać, tylko sobie magnetofon napraw, bo masz o szybsze tempo niż powinieneś mieć. Albo sobie to jakimś Gold Wavem zwolnij do oryginalnego tempa i wtedy to sprawdź.

daszekmdn

#19 ·

1 likes
Transcription

Co do radia, to ono odtwarza dobrze, tylko po prostu niektóre kasety były tak nagrywane.

denis333

#20 ·

Transcription

No być może, ale i tak słyszę przechylenia głowicy, więc to radio nie odtwarza za dobrze. Ale to już pewnie wiesz, musiałbyś spirytusem te głowice potraktować.

1 / 13 Next