#21 Paulinux
Dobra, głupio gadam. Wiadomości dochodzą tylko jakoś mi nie dźwięczy. Używa ktoś AdiIrc i wie, czym to może być spowodowane?
#22 daszekmdn
ja próbowalem ale widzialem tam tylko temat kanału, jak to ogarnąć żeby widzieć wiadomości?
#23 Paulinux
przegląd ekranu
#24 zywek
Spróbujcie kiwi irc
#25 daszekmdn
Chciałbym coś bez przeglądarki, bo mam sprzęt, który na przeglądarce sie muli.
#26 Paulinux
tylko że Adi Irc jest portable nie wiem jak ten Kiwi
#27 daszekmdn
Kivi przeglądarkowy.
#28 Paulinux
aha no to ja nie chcę takiego. Jakoś tak nie wyobrażam sobie irc w przeglądarce, tak samo jak Eltena
#29 zywek
A, to nie wiedziałem.
#30 Lowca_Androidow
Ja powtórzę to co już wspominałem - przecież Miranda obsługuje protokół IRC
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#31 zywek
Ale się buguje
#32 Paulinux
ja w ogóle nie lubię jakoś mirandy
#33 daszekmdn
A ja też powtórzę:
Szukam czegoś małego, nie zajmującego zbytnio zasobów i tylko do IRC.
#34 daszekmdn
A, i Miranda nie wspiera na ircu polskawych znaczków.
#35 Lowca_Androidow
A ileż to zasobów zajmuje Miranda?, tym barziej wersja portable.
Kiedy ostatnio używaliście IRC pod mirandą? Ostatnio bardzo dużo aktualizacji wyszło do mirandy i wciąż wychodzi.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#36 Paulinux
dobra muszę sobie ogarnąć co innego bo ten mój adi irc to niech go arch gniecie. Do Irca to Linux i hexchat
#37 daszekmdn
@Łowca: Na Netbooku, na którym chrome się pięknie zawiesza i nawet explorator ma przycinki, każdy wolny megabajt jest ważny.
#38 Paulinux
w sumie jest hexchat na Windowsa. Zobaczę jak to hula i jutro dam znać, a w sumie dzisiaj tu i pokażę audio na blogu jeśli będzie tak samo dostępny jak pod Linuxem
#39 misiek
Daszku- to w sumie nie tu, ale czy nie masz żadnego innego kompa? I powiem ci, że jesteś hartcorem. Ja raz w życiu używałem netbooka pożyczonego od koleżanki. I- nigdy więcej.
#40 daszekmdn
Mam, ale dużego laptopa nie będę wszędzie targać.