Matius, buduj kilka warsztatów, baraków, etc. Polecam mapę z3, tam z reguły jest kilka dobrych kopalni i na start masz 1000 złota i drewna Musisz rekrutować i budować wmiare szybko, dlatego zaużmy 10 chłopów do wydobywania, drógie 10 do budowania
Jak sobie ustalacie jak grać, to macie do tego piękne wiadomości grupowe, także korzystajcie może lepiej z nich? Tu oczywiście piszcie jak chcecie kogoś ogarnąć do gry. Tak swoją drogą nawet spoko pomysł żebyście sobie zebrali stałych graczy do tej konwersacji grupowej, a tu tylko czasami zapytali czy kto chętny, ale to tylko taka moja propozycja, może się sprawdzi.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Co racja to racja, lepiej raczej tak. W każdym razie, właśnie skończyliśmy z Papierkiem? Myślę, że było ciekawie. Popełniłem jeden krytyczny błąd, lecz nie jestem w tym momęcie pewien jaki. W każdym razie moja defensywa trochę napewno potrwała :D
żaden. mnie poprostu się nie da pokonać. :P błąd to było zaczynać ze mną w ogóle grę. xd a tak serio no to co, wyszpiegowałem gdzie masz bazę i robiłem naloty, w tym czasie budowałem czołgi na spokojnie i kolejne bazy samolotowe skąd wysyłałem kolejne naloty, a na końcu czołgami.
Wiem, co ty robiłeś miej więcej, ale nie wiem co zrobiłem źle, za Chiny nie mogłem ci rozwalić tych flak trucków i takdalej, cociaż miałem dużo bombowców
Podzielicie się wszystkimi modami? Bo na stronie głównej nie ma wszystkich.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
ma ktoś źródło z którego można by pozyskać mod do soundrts od Nathana Techa bo nie da sie go pobrać z oficjalnej strony? albo czy macie jakieś inne ciekawe mody?