Witam. Czy ktoś z tutaj obecnych dalej gra w sound rtsa? Jakie mody?
Senter San
Ja gram czasami, jak mi się bardzo nudzi. Mam czasem taką fazę, że przez kilka dni gram naokrągło. :) Ale ja to bez żadnych modow.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
A tam w ogóle jestjeszcze jaka kolwiek aktywność?
mój kolega gra, jak go ktoś pokona na blitzkrieg modzie to gratulacje.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Jest jest, grałem swego czasu na Crazy modzie, w ogóle chyba postawie serwer.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Fajnie by było zrobić taki turniej sound rtsa, takie coś miało chyba być z organizowane, ale niewypaliło.
Senter San
zywek — Post 7 of 172
2017-11-05 16:02
Ale są tam jakieś normalne mody z jakimiś normalnymi rzeczami? Wgl to tam można łatwo tworzyć własne mody, bo w pythonie 2.7 jest to klepane wszystko.
Co masz na myśli normalny mod z normalnymi eczami? Jest ten tradycyjny wybór w którym rekrutujesz rycerzy i łuczników.
Senter San
Witam. Można tworzyć mody? suuper ciekawe jak. Ja gram tylko w crazy mod bo ten łucznikowo rycerzowy to mnie okropnie nudzi. Crazymod polecam.
radio plays is super
zywek — Post 11 of 172
2017-11-05 19:10
Trzeba umieć programować trochę i znać API udostępnione albo i nie zrobione pzed modderów do tej konkretnej gry.
Wiele modów powstało zrobionych przez zwykłych graczów, więc raczej jest udostępnione
Senter San
starwars jest dobrym modem albo crazymod
oj gdyby to jeszcze było rozwijane, pamiętam czasy kiedy sound rts był w wersjach alfa, to się wtedy grało, no ale ja jestem kiepski w strategie i zawsze kończy to się porażką, ale gierka fajna
pates — Post 15 of 172
2017-11-06 19:10
dacie linka do starwars mod?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
SRTS jest rozwijany
a z kąd wiesz jakoś nie widziałem żadnej bety czy alfy z tego lub zeszłego roku
mojsior ma racje jak by coś było to napewno powyższy rozmówca i ja byśmy byli otym poinformowani
Taa jedynie jest nowa beta crazymoda. Pragma to nadal uaktualnia bo tym glombisiom to się już nie chce rozwijać. Tacy są niektórzy deweloperzy np. Undead assault zrobił i zostawił typowe hehehehe. To samo z tactical battle. Sory za spam.
radio plays is super
No, właśnie chodziło mi o moda.