Wystąpiłam. :) W grupę nie będę się mieszać zabardzo, moim zadaniem będzie bardziej porządkowanie wątków i wpisów tak, aby były zrozumiałe. Starajcie się pisać jeden post na jeden temat, a nie 3 pod rząd. No ale jak komuś się kiedyś nie udało, to po to jestem, aby to posklejać.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
Pojawił się nowy moderator, którym jest Darek Marchewka pod nickiem dobrypoziomdzwieku. Przy okazji mamy dwa nowe fora: newsy oraz testy. Nazwy winne mówić same za siebie, ale gdyby jakieś uwagi się pojawiły to pisać proszę.
Witam więc jako drugi moderator. Dodam kilka słów od siebie. W tej grupie zadbam o wzbogacenie jej i większą aktywność. Co to znaczy? Nowy content dźwiękowy. Wchodząc tu czasem jako Koronowirus widziałem, że pytacie o różne sprawy związane z dźwiękiem a pytania jeszcze częściej pozostawały bez odpowiedzi. Jeśli tylko mi się uda na takie pytania znaleść odpowiedzi, z przyjemnością ponagrywam odcinki, a te pojawią się na elten blogu Dobry Poziom Dźwięku, lub w forach tej grupy już utworzonych, pasujących tematycznie. Tych, ktore znacie, do których jesteście przyzwyczajeni.
Podkasty w tyflopodcaście! Na łamach portalu tyflopodcast.net ruszam z cyklem edukacyjnych podcastów dla osób niewidomych. Pierwszy Michał już niebawem powinien władować. Będzie o trzech fajnych wtykach. Następne wkrótce!
Nowy portal z podcastami o realizacji dźwięku dla niewidomych!
Uzupełniając moją ofertę postaram się do końca tygodnia ruszyć z nowym projektem, który nazwałem tyflopoziomdźwięku. To nowa strona, na której znajdziecie bloga, podcasty, oraz informacje o dźwięku uzupełnienie to wszystkiego co wyżej. zakończy się to grupą dla niewidomych na facebooku. Też o nazwie tyflopoziomdźwięku. Tyle z mojej strony, z pozdrowieniami, Darek.
Chciałem poinformować, że jakakolwiek krytyka, która spotka mnie tutaj na tym portalu od kogo kolwiek a w chwili obecnej spotykała mnie od użytkownika Piecberk spotka się z wniesieniem sprawy do sondu o publiczne zniesławienie jeśli dalej będą niestosowne krytykujące mnie komentarze na blogu i innych portalach. Jeśli użytkownik piecberk będzie naruszał moje dobre imię spotka się to z konsekfencjami prawnymi. Do tomka napisałem stosowną wiadomość. Przedstawiłem mu moją opinię, Między krytyką a zniesławieniem jeśli oferujemy usługi jeste cieniuteńka granica. mam nadzieję, że Sławku to zrozumiałeś.