Piąty roczek Eltena
Back to Archiwum Eltena#101 matius
Ooooo. Wysłanie poprzedniego posta też chwile zajmuje. O tyle, że następuje muzyka i pasek.
#102 matius
Od czego zależy szybkość wysyłania wpisów? Bo poprzedni poszedł błyskawicznie.
#103 patrykkubaszczyk Archived
A ja mam czemuś zbugowane dźwięki poruszaniu się na menu, inne działają ok
#104 matius
Wcześniej miałem problem z załadowaniem forum. Była muzyczka ładowania, przestawała i myślalem, że się załadowało, a tu dalej, od nowa się odpalała. Jak dałem escape, to wywalało błąd. Podobnie było przy co nowego, ładowało się i jak wszedłem w wiadomości to zapętlał się dźwięk ładowania. A jak robiłem escape to był błąt. I wiadomość była uznawana za odczytaną.
#105 violinist Archived
te menu jest powalone totalnie.
#106 pates
najleprzego!
#107 misiek
Matius- od godziny stoimy na nowym serwerze. przetestuj jak teraz ci działa. U mnie w reszcie się obudził.
#108 patrykkubaszczyk Archived
A mi prawie wgl. nie chce działać, dopiero teras jakoś doszedłem do tego wątku przez ściny.
#109 Paulinux
Mam ten sam problem
#110 patrykkubaszczyk Archived
Już naprawione.
#111 balteam
Elten wraca do świetności jeśli chodzi o aktywnych użytkowników, a dokładniej online, teraz ok 50 ludzi.
#112 fantasma467
Teraz u mnie ciągle się pojawia komunikat o nowej wersji, a to ta sama.
#113 daszekmdn
Co nowego w updacie bez zmiany nr wersji?
#114 patrykkubaszczyk Archived
Ja też ciągle mam nowa wersja nowa wersja, przy uruchamianiu.
#115 lwica
Ludkowie. Czy ktoś ma problem podobny do mojego? Od wtorku wieczorem, nie mogę robić nic na Eltenie. i to totalnie nic! Jako, że mam temat Quiet, to mruczy mi kotek. I tak. Otwieram Eltena, mruczy. Jak mi się jakimś cudem uda otworzyć menu, mruczy, i znowu kilka minut nic nie mogę. Wiadomości, czasem działają. Ale forum przez Eltena, nie udało mi się otworzyć od wtorku. Nie wspominając o wzmiance, która ładuje się najdłużej, po czym i tak się nie otwiera.
Pozdrowienia ze stronki...
#116 Julitka
@Lwica Też tak miałam. Spróbuj teraz zaktualizować - powinno pomóc.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#117 Paulinux
I ja. Teraz już banga
#118 patrykkubaszczyk Archived
Ja też tak miałem, i po aktualizacji działa, jak muśi!
#119 misiek
U mnie śmiga elegancko.
#120 lwica
OK.
Jest lepiej.