Forum

Polsat

Kultura i sztuka (forum mieszane]

Poprzednia 4 / 4

lukasz1993258

#61 ·

Transcription

Trzynasty posterunek ja bardzo dobrze pamiętam, potem leciał Trzynasty posterunek 2, ale to już na TVN-ie. A z tych takich najgorszych seriali na Polsacie, które pamiętam i które mnie tak irytowały, że myślałem, że się zwymiotuję, to był Natalia Orejlo Zbuntowany Anioł. Tego się nie dało w ogóle słuchać, a moja matka z moją siostrą miały na tego punkcie serialu Bzika. Z takich starych seriali polsatowskich to jeszcze Adam i Ewa leciał kiedyś. To też pamiętam.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

kmicic92

#62 ·

Transcription

A ten zbuntowany anioł cały, no to słyszałem, słyszałem to, ale nie pamiętam już o czym to było, ale jakiś argentyński czy jakiś to był, nie wiem co, te kobiety to niektóre widziały w takim czymś, ale trudno, więc niech sobie oglądają.

lukasz1993258

#63 ·

Transcription

Chciałem już powiedzieć, raczej oglądałem, bo na szczęście już tego nigdzie nie emitują. Chyba, że o czymś nie wiem, to mnie poprawcie.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

kmicic92

#64 ·

Transcription

Już ty się o to nie martw. Już ty się nie martw. Na pewno sobie na płytki pozgrywały. Na pewno mają to na płytkach gdzieś zgrane jeszcze. Także się nie martw. Ale na szczęście my już tego nie musimy znuć.

lukasz1993258

#65 ·

Transcription

No na szczęście mamy już spokój od tego

kmicic92

#66 ·

Transcription

I u Ciebie w domu było tylko i było... Ta, ta, da, da... Ta, da, da, ta... Ta, da, da, da, da, da... Ta, da, da, da, da, da... I co chwila takie coś pewnie.

lukasz1993258

#67 ·

Transcription

Alternatywa w postaci muzyki na cały legulator przez słuchawki pomagała, żeby tego nie słuchać, bo to po prostu aż mi się niedobrze robiło. A jeszcze pamiętam co do tego serialu, potem moja kochana mamuśka sobie załatwiła kasetę z całą, z wszystkimi piosenkami tej, tej, tej całej Natalii Olejro, czy jakiej tam. I to co chwilę szło. No, Magneto, fajnie, to ja już myślałem, że chyba przekręcę, przekręcę się szybciej niż to wszystko jest warte. Także, ale to byłem, byłem mały, po jakimś długim czasie jej tą kasetę zniszczyłem, pamiętam, że jej taśmę pociąłem, także. Także potem i przestano, i przestali to emitować i tej kasety nie było, więc miałem święty spokój.

kmicic92

#68 ·

Transcription

No to załatwił żeś, załatwiłeś mamuśkę

lukasz1993258

#69 ·

Transcription

No i bardzo dobrze, bo tego naprawdę się słuchać nie dało To w kółko i to samo szło Jeszcze to była kasta oryginalna Nie pamiętam ile ona kosztowała, ale nie była zadowolona z tego A ja z tego miałem frajdę Cieszyłem się jak dziecko Chociaż wtedy miałem prawie 11 lat

kmicic92

#70 ·

Transcription

No i jaka była reakcja?

lukasz1993258

#71 ·

Transcription

Nijaka, bo powiedziałem, że to nie byłem ja i ja się uparcie upierałem. A ja jestem osobą, że dopóki ktoś mi czegoś nie udowodni, no to no cóż. Ale przynajmniej wyszedłem z tym na korzyść, no bo miałem spokój, nie musiałem tego słuchać. Polsat to wycofał, więc na mnie to akurat high life. Czułem się wtedy jak w niebie, że tak powiem. Bo już potem nie było jakiegoś takiego dziwnego serialu, na które moja matka z siostrą miały popęd, że tak powiem. Więc no było spokojnie na szczęście. Także no.

Moonlight22

#72 ·

1 likes
Transcription

Co ja sądzę o Polsacie? Według mnie to jest fajny program, kanał telewizyjny, ale pozwolę sobie tutaj zacytować mojego kolegę. Jak się włączy TVP, gadają na PO. Jak się włączy TVN, gadają na PiS. A jak się włączy Polsat, gadają na wszystkich. Dziękuję.

"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".

lukasz1993258

#73 ·

Transcription

Dobre określenie.

Puszkin

#74 ·

Transcription

a raczej porównanie

lwica

#75 ·

Jeszcze nie przesłuchałam całęgo wątku, ale obiecuję, że nadrobię. ;) Polsat jak dla mnie jest całkiem OK, lubię niektóre programy np. "nasz nowy dom". A, i mogę oficjalnie dołączyć do tych, którzy nigdy nie oglądali Kewina nawet przez sekundę. :D
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

lukasz1993258

#76 ·

No ja oglądałem, i to za wiele razy

lwica

#77 ·

Transcription

Hejka, mam wam dużo do powiedzenia, bo przesłuchałam całego wątku posiłkując się transkrypcją. Pierwszą kwestią, do której chciałabym się odnieść jest Kevin, bo troszeczkę nie rozumiem waszego pomstowania na niego. Ja jeśli wiem, że mnie on nie interesuje, to po prostu nigdy w życiu nie obejrzałam nawet fragmentu. I mam święty spokój. W sensie nie rozumiem pomstowania, że o Jezus, bo ja nie lubię, to ma nie być. Bo są ludzie, którzy lubią, więc po prostu można go nie oglądać i nie marnować czasu na pomstowanie. I tak samo nie rozumiem połowy tego wątku, w której po prostu wy, a zwłaszcza Łukasz, narzekacie tak strasznie na pomstowanie, że o Jezus, jakie to złe jest, bo tam same głupoty są. No i spoko. W sensie, gdyby nikt tego nie oglądał, to by nie było. Więc jak wam nie odpowiada, to po prostu nie oglądajcie. W sensie, trochę nie rozumiem takiego bezcelowego narzekania, zwłaszcza, że to nie jest coś, co ma wpływ na wasze życie. Możecie po prostu nie oglądać tego i tyle, zamiast pomstować przez cały wątek na to, jak nikt was nie przymusza do oglądania. Co do Naratunek 112, trzeba by zweryfikować, ile jest w nim prawdy, bo ogólnie spoko. W sensie, popieram ideę. Nie ma szansa, że ktoś by się czegoś z tego nauczył. Natomiast na przykład w Nasygnale było strasznie dużo nieprawdy, więc tu też może być różnie. Kabarety strasznie lubię. I ty, Łukasz, powiedziałeś coś takiego, że one są bezwartościowe, czy coś. A potem, że twoim zdaniem, no to jak bezwartościowe, to nie twoim zdaniem. W sensie, możesz powiedzieć, że tobie się nie podobają, ale nie powinieneś mówić, że są bezwartościowe, bo są ludzie, którzy je lubią. Więc bez sensu jest w ten sposób podchodzić do sprawy, że są bezwartościowe. Możesz tylko powiedzieć, że tobie się nie podobają, albo cię nie interesują, a nie oceniać w ten sposób. Jestem bardzo wyczulona na takie rzeczy. I chyba tyle chciałam. No i zachęcam do odniesienia się, bo naprawdę jestem ciekawa, jaki macie cel, narzekając tyle na to samo.

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

lukasz1993258

#78 ·

Transcription

Odniosę się tutaj do wypowiedzi poprzedniczki. Co do Twojego pytania, a właściwie Twojej wypowiedzi na temat Kevina, po prostu chodzi głównie o to, że przecież praktycznie połowa Polski ten film zna na pamięć i dobrze wie, jak się zacznie, jak się skończy. Więc fabuła jest znana na pamięć. Co do kabaretów, no to już tutaj zdanie swoje powiedziałem. Z takich nowszych rzeczy, no to w sumie tylko tyle, że pojawiło się parę nowych pozycji w tym jakże pięknym kanale ze słoneczkiem, w tym teściowie na przykład. Nie oglądałem, nie wiem o czym to jest. Może zobaczę, ale jak będę miał troszkę więcej możliwości i czasu, to wtedy zobaczę. Dziękuję.

bratczyk96

#79 ·

Transcription

Witam serdecznie, jeżeli chodzi o serial Teściowie Ja miałem okazję zobaczyć, specjalnie chciałem zobaczyć co to będzie To jest serial gdzie córka Jenny i syn drugi chcą się żenić Jenny są jak najbardziej, matka tej córki w sensie ona wie, że ma chłopaka, ojciec nic nie wiedział Natomiast chcieli dostać mieszkanie, to dziewczyna wymyśliła, że jest w ciąży I ojciec, przepraszam, matka tego młodego chłopaka Była niezadowolona I na tyle, co ja rozpoznałem, że w roli rodziców tej dziewczyny Wcielała się w rolę matki pani Joanna Kurowska A w roli ojca pan Cezary Pazura Pojawiały się również jeszcze inne takie dość inne postacie Gdzie jak, nie wiem, czy pan Piotr Kąsowski, czy jeszcze parę innych osób Więc Jest to serial komediowy Ja to oglądam, mi on bawi I idzie w każdą niedzielę o 22.10 Pozdrawiam

Pozdrawiam

lukasz1993258

#80 ·

Transcription

Mnie tylko ciekawi jedno. Mianowicie, no kiedy ten serial będzie? Bo coś czuję, że długo raczej Gowramów w Sepulsa tu nie uświadczymy.

Poprzednia 4 / 4