Forum

Polsat

Kultura i sztuka (forum mieszane]

1 / 4 Next

lukasz1993258

#1 ·

Transcription

Dwie po szóstej. Witam Was w kolejnym wątku głosowym na eltenie. Teraz właśnie tworzę wątek odnośnie kanału Polsatu. Chciałbym poznać Waszą opinię o tym co myślicie na temat tego kanału. Jaki ten kanał jest według Was? Czy jest dobry? Czy jest średni? Czy jest taki sobie? Czy jest negatywny? Czy jest zły? Ja zacznę od siebie. A więc powiem może w ten sposób, że jeśli chodzi o Polsat to powiem tak. Generalnie to ten program od bardzo dłuższego czasu mnie irytuje pod pewnymi względami. I zaraz sobie pozwolę je tutaj przytoczyć. Zacznijmy od tego, że program Polsat niestety ma pewne wady, które bardzo mnie drażnią. Najważniejszą z tych wad, to jest taka wada pod tytułem Coroczny kawień sam w domu. A praktycznie nie coroczny, tylko czasami się zdarzało, że co pół roku nawet. A może trochę więcej niż pół roku, ale na pewno mniej niż co 12 miesięcy. Więc to jest dosyć bardzo drażniące. Następna sprawa, która mnie naprawdę drażni. Ja rozumiem, że to jest program komercyjny. No okej. Nie ma problemu. Może sobie być programem komercyjnym. Ale na miłość boską ludzie. Chciałbym, żeby ktoś mi tu wreszcie coś wyjaśnił. Jest taki durny program, który nazywa się Naratunek 112. Ja powiem tylko tyle. Obejrzałem parę odcinków i ze swoich obserwacji mogę tylko tyle powiedzieć, że ten program jest dla chyba osób upośledzonych, albo nie wiem jak. Bo chyba każdy dobrze wie, co zrobić w sytuacji, jeśli komuś coś zagraża w życiu. Ja rozumiem nakręcić na przykład 20 odcinków. Żeby nauczyć. Na przykład kogoś, kto zgłasza, że znalazł kogoś, kto leży nieprzytomy na ulicy, albo co innego. Dobra. Można nakręcić parę odcinków. Czy tam 10, 15, 20. Że trzeba wziąć 30 razy uciśnięć. Dwa wdechy. Okej. Dobra. Ale rudzie. Wyjaśnijcie mi po co nakręcać tego. Prawie 200 odcinków o jednym i tym samym, skoro wiadomo jak to się skończy. Bo tego nie rozumiem. To jest dla mnie sytuacja trudna do opisania. I chora. Szczerze powiedziawszy. No bo to jest dla mnie chore. I nie będę tego ukrywał. I teraz tak. Przejdźmy dalej. Dosad na tej sprawie. Następna sprawa jest tego typu, że. Że ten program jest emitowany na paru kanałach Polsatu. A więc moje pytanie jest takie. Następujące. Po co? Po co emitować coś. Co tak naprawdę może być emitowane na przykład w Polsacie 2. Gdzie tam są emitowane seriale. No praktycznie bez przerwy. No wyjątkami są weekendy. Ale to w weekendy są emitowane filmy. Ale o później godzinach. Naprawdę późnych godzinach. Zresztą jak dla kogo. Bo tego nie rozumiem. Ja w ogóle jeśli. Mam być szczery to ja nie rozumiem na przykład tego. Dlaczego powstaje tyle kanałów Polsatu. Na przykład Polsat. Polsat 1. Polsat 2. Polsat Spot. Polsat Sport Extra. Polsat News. Polsat News 2. Polsat News 2. Nie wiem. Polsat coś tam. Coś tam. Coś tam. Skoro na przykładzie. Na przykładzie. Jest na przykład pierwsza miłość. No to leci na ATM rozrywka. Polsat. Polsat 2. Nie przepraszam. ATM rozrywka. Polsat 1. Polsat. Nie nie. Inaczej. ATM rozrywka. Polsat. Polsat 1. Polsat 2. Polsat. Polsat. Transatos. Polsat. Polsat2. Polsat2. Polsat2. Polsat2. Polsat2. Polsat. Polsat2. Polsat3. Polsat3. Polsat3." Polsat1�. Olb di. Polsat2. Polsat2. Polsat1, odлатki. Wszystkie ekscelucjeенноści. czasach to jest raczej obowiązek. No to w takim momencie tak. Pierwsza miłość. Polsat 18. Powiedział jak piątek. ATM rozrywka 12. Coś w południe. No parę odcinków do tyłu, ale okej. Polsat 2 to samo, Polsat 1 to samo, no i Polsat Romans. Ja się pytam po co. Tak samo jak teraz tutaj co mi się nie podoba i to bardzo. Są mecze różnego rodzaju. Jakieś transmisje, jakieś, nie wiem jak to nazwać, bo ja się tak na meczach troszkę nie znam. Ale jakieś tam igrzyska, czy jakieś tam no nie wiem euro, czy coś. Ludzie. Jest od tego Polsat Sport. Polsat Sport Extra. Po co to emitować na głównym kanale Polsatu? Po co? Bo tego nie rozumiem. Ludzie, ja śmiecie się ze mnie, ale ja tego nie zrozumiem, bo to jest dla mnie chore. Jest tyle kanałów Polsatu, że no sorry, ale do zarzygania jest tych kanałów Polsatu. Jak dla mnie. I taka jest moja opinia. No jeszcze jest posad filmów, w którym w godzinach nocnych jest emitowany seriale typu Malnowskie i Partnerzy, czy co innego. Ludzie, na miłość, bo skąd co wy odpierdniczacie, no. Ludzie, jak chcecie, to stwórzcie wątek pod, znaczy stwórzcie kanał pod tym Polsat Serial, albo nie wiem, co w tym stylu. Jedynie co mnie wkurza, to tylko Polsat, znaczy to tylko to, że Polsat niestety emituje w większości kanałów Polsatów jest praktycznie to samo. I to jest marnowanie jakby koncesji. O, w ten sposób. Zapraszam do dyskusji i życzę udanego dnia. Pozdrawiam.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Puszkin

#2 ·

Transcription

Dobrze, to ja się wypowiem w tym wątku jak najbardziej. Telewizja Polsat. Masa różnych programów typu Brudne Sprawy i Dlaczego Ja, no ale cóż, taki mamy klimat, taki mamy kraj, w związku z tym ludzie to kupują. Natomiast Polsat ja pamiętam od głębokich lat dziewięćdziesiątych i to były piękne czasy, choć bardziej pamiętam go dzięki jakichś identów. Natomiast troszeczkę się wypowiem w temacie, prawda, tego co ty Łukaszu mówiłeś a propos różnych mistrzostw świata czy innych meczów, transmisji sportowych, że tak powiem. Czy to jest nienormalne, że jest to na otwartym kanale Polsatu? Otóż nie, dlatego że nie każdy ma dostęp do Polsatu Sport, Polsatu Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport czy Polsat Sport Extra? Właśnie nie masz. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport czy Polsat Sport Extra? Właśnie nie masz. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. W związku z tym jak najbardziej jest to wytłumaczalne i logiczne, że te transmisje się pojawiają. Masz w DVB-T Polsat Sport Extra i tak dalej i tak dalej. Nie lubię się rozgadywać, w związku z powyższym kończę tę dyskusję na tę chwilę. Pozdrawiam.

lukasz1993258

#3 ·

Transcription

To teraz masz, ale jednak jeśli chodzi o naratunek 112, to jest tych odcinków stanowczo za dużo.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

lukasz1993258

#4 ·

Transcription

A więc tak Teraz chcę jeszcze Rzecz jedną porównać Która jest dosyć bardzo jak na mnie istotna A mianowicie sprawa jest tego typu, że Jest jedna rzecz, która mnie bardzo irytuje W tym kanale Mianowicie taka Że co roku W święta Bożego Narodzenia Jest emitowany, proszę Państwa Kevin sam w domu Odkąd pamiętam, on był ciągle emitowany Co to było już trochę irytujące Tak szczerze powiedziawszy, nie pamiętam świąt W których tego nie było emitowane Mało tego Też jest emitowany Kevin sam w Nowym Jorku Co to już totalna bzdurą Totalną bzdurą jest I ja tego nigdy nie zrozumiem I tak jest co roku w święta Od dobrych paru lat A teraz zapewne Zastanawiacie się co jeszcze chcę dalej powiedzieć Tak sobie teraz przeglądałem YouTube'a I jest pewna rzecz Która mnie bardzo irytuje Mianowicie Taka Że przypadkowo Wpisałem sobie na YouTube'ie Tam Polsat Urozpoczynał I ja tam Urozpoczynałem Urozpoczynałem Urozpoczęcie Zakończenie programu Takie tam Tak żeby sobie tam coś Po prostu posprawdzać W miarę swoich możliwości I jakie Mnie Targnęło Zdziwienie Ano takie Że nagle się okazuje Że ten sam Badziewny firm Zdziwienie Zdziwienie Zdziwienie Zdziwienie Zdziwienie Zdziwienie Zdziwienie Zdziwienie Zdziwienie Zdziwienie Zdziwienie Zdziwienie Zdziwienie Zdziwienie Zdziwienie Zdziwienie Zdziwienie Zdziwienie Odnośnie kewina jest emitowany też w święta uwaga słuchajcie Polsat film Tak na przykład w 2016 roku w święta bożego narodzenia był emitowany na przykład kewin sam w nowym Jorku na polsacie film i też był emitowany na polsacie I teraz Chciałbym się na ten temat odnieść Troszkę w tym świecie w takiej kwestii, że ja rozumiem, że mogą być osobnicy, którzy nie mają po prostu filmów w swoim dekoderze, że używają na przykład naziemnej telewizji i mają tylko te podstawowe te kanały. Ok. Taka sytuacja faktycznie może być. Nie ma problemu. Ale na miłość boską, chyba mi nie powiecie, że odkąd ten Kevin jest emitowany, a ja pamiętam, że on był emitowany od bardzo, bardzo mojego wczesnego dzieciństwa. I to nawet te dwie części. Chyba nawet Kevin sam w Nowym Jorku był też emitowany. I chyba mi nie powiecie, że większość tego naszego społeczeństwa w tym naszym kraju nie zna dokładnego, może inaczej, nie zna dokładnej fabuły tego, a właściwie tych dwóch filmów, czyli Kevin sam w domu i Kevin sam w Nowym Jorku. Ludzie na miłość boską. Co to ma być w ogóle? Ja proponuję, żebyście... Kurde, odświeżyli tą ramówkę świąteczną i dajcie coś, kurde, nowego. Coś, co nikt nie zna, bo ja tak naprawdę nawet w tej chwili, jakbym się postarał, mógłbym i tak Kevina sobie jako tako pobrać, chociaż byłoby trochę ciężko, ale pewnie coś bym wymyślił. Na miłość boską od tylu lat jest emitowany praktycznie w święta Bożego Narodzenia dokładnie i to samo. I nic się nie zmienia. Co roku. Ja się tylko dziwię jednemu. Oglądalność nie spada. Co to mnie trochę szokuje, bo to jest żenujące. To jest po prostu taka, że nadarza się człowiekowi wymiotować, chcę, że tak powiem. Tak mówiąc wprost i mówiąc konkretnie i tak szczerze. No bo to nie jest normalna sytuacja i się umówmy, że to nie jest normalna dla mnie i dla co niektórych też to nie jest normalna sytuacja. Żeby co roku było emitowanie dokładnie praktycznie to samo. I skutkiem czego? Po prostu większość z nas zna to wszystko na pamięć i wie, co się wydarzy w danym momencie i jak to by się dalej powoduje. Wolałbym raczej, żeby po prostu emitował coś normalnego, coś nowego, coś odświeżonego. Jakaś odświeżona ramówka, bo to nie ma sensu. I następna sprawa, jaka mnie irytuje, to są te nieszczęsne reklamy. Dobrze, rozumiem, że wiadomo, że sobie chcą zarobić, że hajs, hajsem pogania. Tu niestety w tej Polsce tak jest i nikt nic temu niestety nie może zaradzić. Dobrze, dobrze, okej. Ale po pierwsze, na miłość polską jest jakiś film czy jakiś serial. Puszczą ci reklamy, miną reklamy, są zapowiedzi i znowu puszczą reklamy. I dopiero po reklamach jest kontynuacja. Kontynuacja filmu. Co te reklamy trwają prawie 25 minut. Co ja przez te 25 minut bym zdążył, za przeproszeniem, wyjść do sklepu, kupić coś, wrócić i jeszcze ewentualnie sobie jakąś kromkę zrobić, gdybym miał szybkie chody albo gdyby była taka sytuacja, że sklep miałbym naprawdę w pobliżu gdzieś. Ja rozumiem wszystko. Naprawdę, ale to jest takie przegięcie. Tym bardziej, że tak. Mamy się drugi raz reklamy po zapowiedziach i te reklamy są w większości takie same, jakie były. Czyli identyczne. Identyczne reklamy, które były przed zapowiedziami jakichś seriali czy jakichś filmów czy Bóg by tam czego. I jest ciągle to samo. I teraz następna sprawa, jaka mnie bardziej irytuje, niż no trochę nie będę ukrywał. Że to jest trochę takie... Dziwne dla mnie. I dosyć chore. Wiem, że może większość może mieć troszkę odmienne zdania w tym temacie. No nie ja niestety. Moje zdanie na ten temat jest dosyć takie dosyć... No nie będę ukrywał, że negatywne. Ponieważ no... My żyjemy w Polsce. I uważam, że wszystkie polskie kanały powinny być tutaj dostępne. Wszystkie. Bez względu na wszystko. A więc teraz już tu zobaczę dokładnie, o co mi dokładnie chodzi tutaj. Polsat One. Nie wiem, czy ktoś z Was słyszał. A raczej może być sytuacja taka, że ktoś z Was tego mógł nie słyszeć, ponieważ tego kanału nie ma dostępnego u nas w Polsce. Jest dostępny w Wielkiej Brytanii. Prawdopodobnie w Wielkiej Zelandii. Zelandii. No i gdzieś tam jeszcze. I teraz uważajcie. Ten kanał jest skierowany do widzów mieszkających za granicą Polski. Dobrze niech sobie będzie. Ale jednak ja uważam, że on w Polsce powinien być dostępny. Bo to jednak siedziba jest tu u nas w Warszawie. I to jednak jest polski kanał. I to nie jest w tym momencie ważne, czy on emituje powtórki. Czy cokolwiek on emituje. Jest po prostu emitowany z Polski. Więc powinien być dostępny w Polsce. A nie kurczę gdzieś za granicą, czy gdzieś tam. I żeby tego jeszcze było mało. Żeby tak. Żeby jeszcze tego było mało. Nie ma tam reklam polskich. Też tak bym chciał. No i tym wywodem kończę mój wpis w tym wątku. Jak coś mi się jeszcze przypomni. Na pewno się w tym wątku wypowiem. Życzę wam wszystkim udanej nocy. Tej już niedzielnej.

lukasz1993258

#5 ·

Transcription

Miałem na myśli nową Zelandię, przepraszam za mój błąd właściwie, miałem na myśli nową Zelandię, a nie wielką Zelandię, więc to tak przepraszam za pomyłkę, ale ja tak czasami mam, że się pomylę z czymś i powiem coś, co po prostu dopiero potem zauważam. No taki już jestem niestety, także mówię o tych rzeczach.

misiek

#6 ·

Transcription

Co do Polsatu, kanał nastawiony typowo na zysk, poza tutaj wspomnianymi mistrzostwami i co poniedziałkowym mega hitem, w którym notabene filmy są jednak prawie ciągle powtarzane, nie ma nic do zaoferowania tak naprawdę. Przynajmniej tak mi się wydaje, już TVN coś tam próbuje robić więcej, chociaż to też nie jest moim ulubionym kanałem, ale chociaż dali tych milionerów w tamtym roku, teraz jest kolejna edycja. A Polsat co? Tylko trudne sprawy, dlaczego ja talent show i inne tego typu szaje. I nic więcej, poza wspomnianymi filmami poniedziałkowymi. Co do Kevina, szczerze nie przeszkadza mi to, że on tam sobie leci co roku, wolę obejrzeć raz na rok nawet te dwie części Kevina, jak mam codziennie na Polsacie oglądać trudne sprawy, czy nowych kiepskich, którzy są w Polsce. Tam po prostu tak nudni, że to szkoda gadać.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

misiek

#7 ·

Transcription

Poza tym Polsat lubi notorycznie papugować po TVN-ie, tutaj mi nie chodzi o programy codzienne, tylko na przykład o kanał Polsat Play, który jest bardzo marną kopią TVN Turbo.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

lukasz1993258

#8 ·

Transcription

A to prawda, akurat z tym to się akurat ostatnio muszę z Tobą zgodzić, czytałem nałówkę tego i tego i tak muszę powiedzieć, że dla mnie Polsat Play trochę próbuje kopiować z tego Turbo, no i tak niestety w dzisiejszych czasach jest, że jak to mówią konkurencja, chcąc nie chcąc, no niestety, ale no musi niestety być. Ponoć w niedalekiej przyszłości mają powstać jeszcze jakieś dwa kanały Polsatu, ale teraz to dokładnie już nie pamiętam, o jaką tematykę chodzi, już tak szczerze powiedziawszy, bo parę dni temu przeglądałem, ale już po prostu, że tak powiem, mówiąc szczerze, zapomniałem. A co do tych wszystkich talentczo, typu Twoja twarz, przepraszam, Twoja twarz. Czy brzmi znajomo, czy jakkolwiek to się zwie, czy na przykład Idol, to to jednak to jest wielkie nieporozumienie jak dla mnie, chociaż Idol już w tym roku był emitowany od 5 marca do początku wakacji, coś się chyba stało, bo teraz mamy już połowa października, a tego czegoś nie ma emitowanego w każdej średniu po godzinie. No cóż, tak to niestety wygląda, także pozdrawiam i życzę praktycznie już miłego poranka.

wojtas

#9 ·

1 likes
Transcription

Witam, ja uważam, że Polsat jest średnim kanałem co do oferty filmowej i programowej, ale jeśli chodzi o Kevina, to ja też odkąd pamiętam on tam jest emitowany, ale dla mnie święta bez Kevina to, bo jednak taka tradycja się zrobiła, że zawsze po Wigilii się tam Kevina oglądało, potem się na Pasterkę szło, więc taka tradycja fajna, więc fajnie by było gdyby pozostała. Ale ja jednak wolałam te czasy takie wcześniejsze Polsatu, typu jak tam jeszcze rodzina zastępcza leciała, miodowe lata i te inne, bo teraz to same małolaty i takie inne, tak jak już tu wcześniej wymieniliście. Pozdrawiam.

lukasz1993258

#10 ·

Transcription

Nie no, z Kevinem to jest, ja uważam, jednak coś w przegięcie, bo każdy z nas zna Kevina, wszyscy wiedzą, co się w danym momencie stanie, więc mogliby troszkę z łaski swej tą ramówkę świąteczną troszkę odświeżyć, a nie ciągle co rok tłuc jedno i to samo, bo to jest po prostu, no mówiąc szczerze, nudne. Ja, jak bym już tak chciał Kevina sobie obejrzeć, to wchodzę na jedną stronę, aczkolwiek nie wiem, czy tam jest Kevin, ale na pewno by się znalazło i bym sobie włączył tego Kevina tyle razy, ile bym chciał, żeby to coś oglądać. I tak święta już są coraz bliższe, bo już jest dzisiaj 6 listopada, a za równy miesiąc są Mikołajki, więc pewnie za równy miesiąc też będzie Mikołajkowy blok wprowadzony. W Polsce i tak jak mówiłeś, na pewno 24 będzie Kevin sam w domu grudnia, także no tak to niestety wygląda. Ale ja tutaj chcę jeszcze powiedzieć, że nowy jakiś badziewny teleturniej pojawił się tym razem w kanale Super Polsat od poniedziałku do czwartku o godzinie 20. Nazywa się Poker, czy jakoś tak, mogę się teraz pomylić, a prowadzi go Krzysztof. A jeszcze jedna rzecz, jaka mnie irytuje, to jest taka, że na Polsacie 2 codziennie praktycznie poza weekendami o 8 rano jest awantura o kasę. Nie wiem, po co to emitują, skoro to już dawno, dawno, dawno nie jest nakręcane i to też jest takie trochę, szczerze powiedziawszy, wkurzające. Także pozdrawiam.

lukasz1993258

#11 ·

Transcription

Telewizja Puls chce unieważnienia koncesji kanałowej Super Polsat, ponieważ Super Polsat nie spełnia wymagań koncesyjnych, czyli krótko rzecz ujmując, w 75% miał to być program przystosowany dla potrzeb osób niepełnosprawnych i niewidomych, a niestety tak nie jest. Więc realizują tylko praktycznie programy powtórkowe znanych z telewizji Polsat. A więc jednak powtarza się to, co kiedyś mówiłem.

wojtas

#12 ·

1 likes
Transcription

Witam wszystkich bardzo serdecznie, wiesz, dla mnie Kevin mógłby być puszczony, tak jak mówiłem, ale nie tak, że na przykład 6 grudnia Kevin, w święta Kevin i jeszcze po świętach Kevin, bo tak, czyli mogli na przykład puścić tylko w tą Wigilię i tylko jedną część, bo tak naprawdę tylko jedna jest najfajniejsza, no, a nie tak przesadzać, bo rzeczywiście jest lekkie przegięcie, ale raz w święta można by go puścić, bo, jak mówiłem, to jest taka tradycja.

lukasz1993258

#13 ·

Transcription

Ale ja mam taką tradycję w czterech literach, za przeproszeniem, ja mam ten film gdzieś ściągnięty i ja znam ten film na pamięć. A więc po co mają to samo emitować w Wigilię co roku, skoro ja i większość widzów zna to coś na pamięć. A tak nawiasem mówiąc, to na szczęście 6 grudnia to nie jest emitowane. A w ogóle denerwuje mnie to, że kanał Polsat nie stara się wprowadzać jakichś nowych świątecznych filmów, jakichś na święta. Jak już są te święta, tylko ciągle powtarzałem jedno i to samo, że jakoś tak nie wychodzi im to za bardzo wprowadzenie czegoś nowego, czegoś co by ich wyróżniało. W końcu tak lubią konkurować, tak się reklamują z tym cyfrowym Polsatem i tak wszystko. A do końca... W rok, w rok święta jest zupełnie praktycznie jak dla mnie to samo, to samo, to samo. Przecież można naprawdę dostać apoflekcji za przeproszeniem. Ile można oglądać co rok 24 grudnia o godzinie 20 tego beznadziejnego Kevina, który po prostu już mi wychodzi... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...

Puszkin

#14 ·

Transcription

A ja być może Was zaskoczę, Kevin może jest emitowany od lat dwudziestu kilku w Polsacie, ale ja akurat nigdy Kevina nie obejrzałem i chyba nie obejrzę. Tyle w temacie, że tak powiem. Możecie się śmiać, możecie nie. Po co się denerwować w sumie i oglądać coś, czego się nie lubi, nie? Tak samo wszyscy znają Kevina, tak samo wszyscy Pszczółkę Marię znają i kolegę.

lukasz1993258

#15 ·

Transcription

Tak, ja też nie przepadam za tym filmem, ale ja nie miałem wyjścia go, nie słyszeć chociażby, jak byłem mniejszy, chociażby ze względu na moją siostrę, która była mała i która sobie nagrała ten cały film na kasetę wideo, a potem przez jakiś długi czas ten film praktycznie codziennie musiał iść, no to trudno było go raczej nie słyszeć.

da_blindmasterz

#16 ·

Transcription

Witam serdecznie, może ja się powiem, przepraszam za tiki głosowe, sprawy zdrowotne, ale to szczegół, powiem tak, moim zdaniem Polsat jest kanałem, jak wiele tu opinia to wskazuje i inne w internecie i cały praktyk jest kanał prywatny, to jest telewizja prywatna, więc z jednej strony mają prawo do emitowania wszelkiego rodzaju jakichś takich tandetnych seriali, jeżeli się wyrażę kolokwialnie. Trudne sprawy, dlaczego ja, poznać swoje praca, ale wielkim plusem dla telewizji Polsat, teraz przynajmniej od roku czasu jest fakt, że zaczęto emitować programy, nie wiem jak się fachowo wyrazić, ratownicze, na ratunek 112 i gliniarze, i nie wiem jak się to wyrazić, ratowniczy, na ratunek 112 i gliniarze, a wszystko dzięki Malanowskiemu i partnerom, tak, Malanowskiej i partnerzy, pierwszy serial jest typu Docu Crime, jestem fanem tym serial i osobiście, natomiast pamiętam stare czasy, pamiętam staro dobre czasy, kiedy emitowano bardzo dobre seriale, typu Miodowe lata, 13 posterunek, Rodziny Zastępcze, rzadko oglądałem, jednak czasami się to wyraża. No, rodzinę zastępczą rzadko oglądałem, jednak czasami się to wyraża. No, rodzinę zastępczą rzadko oglądałem, jednak czasami się to wyraża. No, rodzinę zastępczą rzadko oglądałem, jednak czasami się to wyraża. Zdarzało się, zdarzało obejrzeć rodzinę zastępczą, aczkolwiek no, co o Mistrzostwach Świata? Jak mają być zorganizowane jakieś mistrzostwa świata, czy jakiekolwiek mecze naszej reprezentacji w jakiejkolwiek dyscyplinie sportowej, to obejrzę. Natomiast… Nie wiem czy będę w temacie tych Polsatów tych kanałów Polsatów jest chyba kilkanaście jak nie kilka. Bardzo się ucieszyłem faktem że Krzysztof Ibisz powrócił do prowadzenia turniejów po tylu latach. Super Polsat, Super Polsat i turniej Joker. Turniej na poziomie, turniej w którym w sumie nie da się odpaść, ale można wszystko przegrać, ale zdarza się że ogląda. I bardzo tęskniłem za powrotem Krzysztofa Ibisza i za to wielka pochwała dla Telewizji Polska, że zdecydowałem się go przyjąć z powrotem do telewizji. Tyle ode mnie na razie. Dziękuję.

Pieniądze to nie wszystko.

lukasz1993258

#17 ·

Transcription

Ja tam nie przepadam, za Krzysztofem przepiszę, jakoś tak średnio przepadam, nie wiem dlaczego, ale jakoś do niego takie uprzedzenie mam. A co do tych meczów z nieelitowaniem na Polsacie czy jakiś tam park, to chyba z rok temu była jakaś taka akcja, że była tam jakaś walka chyba, pójdzia na spotkę i to trzeba było wypochać. A akcja była taka, że na tej spółce był udostępniony styl. I z jakiegoś dnia temu straciła ponad 9 milionów złotych.

lukasz1993258

#18 ·

Transcription

No to w poniedziałek będą wspomnienia, wspomnienia i wspomnienia. A dlaczego? Bo jest 25-lecie Polsatu. Tak. Tak. 25-lecie Polsatu. Przepraszam Was za chwilę, ale coś musiałem zobaczyć szybko. W każdym razie będzie 25-lecie Polsatu i już widziałem jakieś tam zapowiedzi, jakiś wspomnień. No i oczywiście kto ma tradycyjnie prowadzić? No przecież oczywiste, że nie kto inny jak pan Ibisz. Także historia chyba się powtarza, bo od niedawna znowu widzę Ibisza, a przedtem go nie widziałem, co to jest po prostu dziwne. No chyba powrócił do Polsatu. Albo mnie poprawcie, bo czegoś nie wiem. Pozdrawiam.

mucha

#19 ·

Transcription

To może teraz ja to się wypowiem, osobiście uważam, że jeżeli porównując Polsat i TVN to produkcje TVN są dużo lepsze niż produkcje Polsatu. No z Polsatu to ja tak co najwyżej co można obejrzeć no to jest świat według kiepskich. No i tyle na tyle.

lukasz1993258

#20 ·

Transcription

Przed chwilą przeglądałem sobie program TV i porsatu na Boże Narodzenie. No i jedna rzecz mnie trochę zaszokowała, aczkolwiek nie wiem jak to się stało. No fakt, jest druga część tego słynnego filmu, ale nie ma pierwszej w tegoroczny święta. Kevin sam w domu nie będzie emitowany w Wigilię? Nie, czy tam w pierwszy dzień świąt już nie pamiętam, ale za to będzie Kevin sam w Nowym Jorku. No fakt, że to jest nudne, ale muszę powiedzieć, że nie będzie emitowany Kevin sam w domu. Cóż to się stało? Czyżby skarga widzów? Szczerze powiedziawszy trochę w to wątpię, no ale no może jednak jakaś tam skarga była, skoro już nie emitują w tym roku. Ale oczywiście. Nie będzie Młoda Gwiazdka, pada Shrek, to jest co roku, więc jednak są stałe, że tak powiem, filmy animowane, które będą naddawane. Jeszcze do tego dochodzi, jak z tego co sobie dobrze kojarzę, to Świąteczna Gorączka, a więc jednak coś tam będzie się powtarzać. Ale na przykład w tym roku... Nie ma filmu, podajże, który nazywa się Kacper straszy w Boże Narodzenie. No widzicie, mimo małej modyfikacji ramówki, niektóre pozycje i tak są powtarzane, więc można... Osiemnasta. Śmiało rzec, że jednak są niektóre rzeczy, które będą powtarzane, ale z tym Kevinem sam w domu, to mnie jednak zaszokowali, bo zawsze był emitowany w Wigilię Kevin sam w domu, a następnego dnia dopiero był emitowany Kevin sam w Nowym Jorku. Więc... Troszkę naprawdę jestem pod lekkim zdziwieniem, że jednak w tym roku jakoś mi się za bardzo nie chce emitować pierwszej części filmu, który rzekomo co rok przyciągał widzów pod ekrany telewizorów. No tak w tym roku będzie to troszkę inaczej wyglądać. A dzień. Przed Wigilią, podajże. Chyba tak. Będzie, proszę Państwa, emitowany jeszcze Kevin sam w domu po raz czwarty. No. Także... Tak mniej więcej... Przed... Przedstawia się tegoroczna ramówka w Polsacie, jeżeli chodzi o Święta Bożego Narodzenia, która już prawie za tydzień. Oczywiście jeszcze na koniec dodam to, że... ... ...za dwa tygodnie tradycyjnie... ...tradycyjnie... ...będzie... ...Sylwestrowa Moc Przebojów... ...tylko już na chwilę obecną... ...nie pamiętam skąd. No to także tyle... ...i Was pozdrawiam.

1 / 4 Next