Transcription
Dwie po szóstej. Witam Was w kolejnym wątku głosowym na eltenie. Teraz właśnie tworzę wątek odnośnie kanału Polsatu. Chciałbym poznać Waszą opinię o tym co myślicie na temat tego kanału. Jaki ten kanał jest według Was? Czy jest dobry? Czy jest średni? Czy jest taki sobie? Czy jest negatywny? Czy jest zły? Ja zacznę od siebie. A więc powiem może w ten sposób, że jeśli chodzi o Polsat to powiem tak. Generalnie to ten program od bardzo dłuższego czasu mnie irytuje pod pewnymi względami. I zaraz sobie pozwolę je tutaj przytoczyć. Zacznijmy od tego, że program Polsat niestety ma pewne wady, które bardzo mnie drażnią. Najważniejszą z tych wad, to jest taka wada pod tytułem Coroczny kawień sam w domu. A praktycznie nie coroczny, tylko czasami się zdarzało, że co pół roku nawet. A może trochę więcej niż pół roku, ale na pewno mniej niż co 12 miesięcy. Więc to jest dosyć bardzo drażniące. Następna sprawa, która mnie naprawdę drażni. Ja rozumiem, że to jest program komercyjny. No okej. Nie ma problemu. Może sobie być programem komercyjnym. Ale na miłość boską ludzie. Chciałbym, żeby ktoś mi tu wreszcie coś wyjaśnił. Jest taki durny program, który nazywa się Naratunek 112. Ja powiem tylko tyle. Obejrzałem parę odcinków i ze swoich obserwacji mogę tylko tyle powiedzieć, że ten program jest dla chyba osób upośledzonych, albo nie wiem jak. Bo chyba każdy dobrze wie, co zrobić w sytuacji, jeśli komuś coś zagraża w życiu. Ja rozumiem nakręcić na przykład 20 odcinków. Żeby nauczyć. Na przykład kogoś, kto zgłasza, że znalazł kogoś, kto leży nieprzytomy na ulicy, albo co innego. Dobra. Można nakręcić parę odcinków. Czy tam 10, 15, 20. Że trzeba wziąć 30 razy uciśnięć. Dwa wdechy. Okej. Dobra. Ale rudzie. Wyjaśnijcie mi po co nakręcać tego. Prawie 200 odcinków o jednym i tym samym, skoro wiadomo jak to się skończy. Bo tego nie rozumiem. To jest dla mnie sytuacja trudna do opisania. I chora. Szczerze powiedziawszy. No bo to jest dla mnie chore. I nie będę tego ukrywał. I teraz tak. Przejdźmy dalej. Dosad na tej sprawie. Następna sprawa jest tego typu, że. Że ten program jest emitowany na paru kanałach Polsatu. A więc moje pytanie jest takie. Następujące. Po co? Po co emitować coś. Co tak naprawdę może być emitowane na przykład w Polsacie 2. Gdzie tam są emitowane seriale. No praktycznie bez przerwy. No wyjątkami są weekendy. Ale to w weekendy są emitowane filmy. Ale o później godzinach. Naprawdę późnych godzinach. Zresztą jak dla kogo. Bo tego nie rozumiem. Ja w ogóle jeśli. Mam być szczery to ja nie rozumiem na przykład tego. Dlaczego powstaje tyle kanałów Polsatu. Na przykład Polsat. Polsat 1. Polsat 2. Polsat Spot. Polsat Sport Extra. Polsat News. Polsat News 2. Polsat News 2. Nie wiem. Polsat coś tam. Coś tam. Coś tam. Skoro na przykładzie. Na przykładzie. Jest na przykład pierwsza miłość. No to leci na ATM rozrywka. Polsat. Polsat 2. Nie przepraszam. ATM rozrywka. Polsat 1. Polsat. Nie nie. Inaczej. ATM rozrywka. Polsat. Polsat 1. Polsat 2. Polsat. Polsat. Transatos. Polsat. Polsat2. Polsat2. Polsat2. Polsat2. Polsat2. Polsat. Polsat2. Polsat3. Polsat3. Polsat3." Polsat1�. Olb di. Polsat2. Polsat2. Polsat1, odлатki. Wszystkie ekscelucjeенноści. czasach to jest raczej obowiązek. No to w takim momencie tak. Pierwsza miłość. Polsat 18. Powiedział jak piątek. ATM rozrywka 12. Coś w południe. No parę odcinków do tyłu, ale okej. Polsat 2 to samo, Polsat 1 to samo, no i Polsat Romans. Ja się pytam po co. Tak samo jak teraz tutaj co mi się nie podoba i to bardzo. Są mecze różnego rodzaju. Jakieś transmisje, jakieś, nie wiem jak to nazwać, bo ja się tak na meczach troszkę nie znam. Ale jakieś tam igrzyska, czy jakieś tam no nie wiem euro, czy coś. Ludzie. Jest od tego Polsat Sport. Polsat Sport Extra. Po co to emitować na głównym kanale Polsatu? Po co? Bo tego nie rozumiem. Ludzie, ja śmiecie się ze mnie, ale ja tego nie zrozumiem, bo to jest dla mnie chore. Jest tyle kanałów Polsatu, że no sorry, ale do zarzygania jest tych kanałów Polsatu. Jak dla mnie. I taka jest moja opinia. No jeszcze jest posad filmów, w którym w godzinach nocnych jest emitowany seriale typu Malnowskie i Partnerzy, czy co innego. Ludzie, na miłość, bo skąd co wy odpierdniczacie, no. Ludzie, jak chcecie, to stwórzcie wątek pod, znaczy stwórzcie kanał pod tym Polsat Serial, albo nie wiem, co w tym stylu. Jedynie co mnie wkurza, to tylko Polsat, znaczy to tylko to, że Polsat niestety emituje w większości kanałów Polsatów jest praktycznie to samo. I to jest marnowanie jakby koncesji. O, w ten sposób. Zapraszam do dyskusji i życzę udanego dnia. Pozdrawiam.