Transcription
Tak myślę i myślę, znam tą kobietę, wiedźma, trzeba ostrzec Pottera, tylko nie pamiętam jak się nazywała, ta no, Syriusza zabiła chyba, to to chyba ta, albo nie. Ale scharego Pottera.
Tak myślę i myślę, znam tą kobietę, wiedźma, trzeba ostrzec Pottera, tylko nie pamiętam jak się nazywała, ta no, Syriusza zabiła chyba, to to chyba ta, albo nie. Ale scharego Pottera.
Ktokolwiek jest ten Makłowicz, ja go nie znam, to najlepiej go wydaje użytkownik Denis333. Ale nie wiem, ja nie wiem kto to jest Makłowicz, bo tu przeglądałem bloga tego użytkownika i pod niektórymi wpisami głosowymi był komentarz, że o brzmi prawie jak Makłowicz.
Do skrzypenki, no powiem tobie jakby z filmu wyjąć, fajnie ci to wyszło, autentycznie. Ale co by się trzymać tutaj to na tą goropę to jeszcze tak tutaj wrzucę od siebie. Chłopacy, chłopak, nie chcę znowu do Bawskiego.
Hello! V Who am I?
... ... ... ... ...
Ty, Zajzrowski, bo będzie zaraz łomot.
Dobrze, dobrze młodzinaszku, dobrze tak trzymać. No ale coż, miała być, prawda, parodia, no to... Kiedyś mówili mi, że seks po 70 nie może trwać dłużej niż 20 sekund. Odkąd zacząłem grać, to coś tam nie będę reklamował, prawda? No to, kurde, waroci, słodo, zapewniałe, scenariusz.
O, już wiem dlaczego. O, i klofenuszy. O, i łyczeciunia. To i dlatego. Ale, kontynuując, kiedyś mówili mi, że seks posiada 10, co nie może trwać w dłużej niż 20 sekund. Odkąd zacząłem drać, to cóż tam. Znowu czuję się jak trzydziestolatek, a mój stosunek wydłużył się o tam xyz.
Napisy by Jacek Makarewicz
Hello, ja już mam 10 lat. Nie wiem, jak on to robi, ale jest naprawdę świetny. W każdym razie... ...0,1 w chłodzie.
O kurwa chłopaki, zjebałem. Nie mogę ze śmiechu. Za dużo Malawowskiego oglądają tutaj. To nie był ten. Wystawka większa niż życie, chyba to się nazywało. Jak on miał... ...has cloth.
Tak, dokładnie tak. Albo... A ja co mam robić, szefie? Macie się szczerzyć, że lodzio-miodzio szeregowe. Kupię pingwiny.
Tak, chociaż, chociaż, a to by się musiało już wydrzeć. Szlifuję nowy repertuar, ale to może jeszcze nie będę opublikował. Także pozostajemy tutaj przy parodiach i prawda tutaj przy bardzo konstruktywnych dyskusjach.
Mmm, to mleczyk. Chyba ostatni w sezonie. Mmm, mmm.
Nie chce mi się z Tobą gadać.