PSE Forum mieszane

Z jakimi Eltenowiczami widzieliście się na realu?

Started by wojtas 161 posts last post 2 years ago Page 5 of 9

Transcription

A ja się na żywo widziałam z użytkownikiem Pyciok, w ogóle to znamy się już strasznie, strasznie długo, chyba 10 lat, o ile dobrze liczę, albo 8, coś w tym stylu. I widzieliśmy się 3 lata temu, kiedy poszłam do Chorzowskiego Wesołego Miasteczka, to spotkaliśmy się na chwilę, pojechaliśmy sobie Elką i wskoczyliśmy na kolację. No i spotkanie było bardzo, bardzo fajne. Także to jest chyba jedyna osoba, która mi tutaj wchodzi do głowy, reszta z Was to są dla mnie właściwie wszystko osoby nowe, albo prawie wszyscy są dla mnie osobami nowymi. Dlatego, że patrząc poza paroma wyjątkami, tutaj przede wszystkim siedzą osoby młodszego wieku, a ja jednak już należę prawie do takich, w okolicach Szczecji, w okolicach Szczecji, w okolicach Szczecji, w okolicach Szczecji, w okolicach Szczecji, w okolicach Szczecji. Tutaj siedzą 20-25 lat młodsi ludzie, więc po prostu takich starszych, jak ja, nas tu wiele nie jest, natomiast, no kto wie, być może z kimś jeszcze spotkam się z Was w przyszłości. Aczkolwiek szansa jest mała, ponieważ jeżeli ja jeżdżę do Polski, to jeżdżę tam przede wszystkim po to, żeby być właśnie w lokalizacji. Właśnie w lokalizacji. Czy w Legendy, czy w Energylandii i jeszcze nie było czegoś takiego, żeby mnie ktoś zaprosił do siebie, albo coś w tym stylu. I ja się nie narzucam, także prawdopodobieństwo, że się z kimś z Was spotkam jest dosyć małe. No chyba, że byłby jakiś żelatynowy wzlot, typu, wzlot, typu jakaś weekendówka, czy wakacje, nawet jakiś tydzień gdzieś w jakimś, nie wiem, w jakimś hotelu, pensjonie, na jakieś... w jakimś domku wynajętym, nie wiem, jakby coś takiego było w Polsce, że się tam będziemy po prostu spotykać i co się tam będzie dziać, to, to dołączę, jak to będę wiedziała odpowiednio, z uprzedzeniem. Także, także to tyle.

Transcription

Ja znam się tylko z Matit25 oraz z Łukaszem Połeciem, którego również miałem okazję poznać osobiście. Serdecznie pozdrawiam Mateuszu i Łukaszu.

Transcription

Akurat w Chorzowie wysułem miasteczko, to jest dopiero coś.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

No, tak, Kuba, przecież my się widzieliśmy. Też cię pozdrawiam. Też cię pozdrawiam. Ale ostatni raz, kiedy się widzieliśmy, to było parę ładnych lat temu.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Witajcie. Ja znam użytkowników takich jak Piciok, Pfaliszewski, Denis333, Czakoladka88, Ninka, Przemol, Profesor Farkowicz, Cinkciarzpl, Milena132, Rogalenkor, Poppe, Kosa12, Marchewaux, Tamerton, AgataKantylena25, Skrzypenka, Kto jeszcze? Kto jeszcze? Shell? Nie wiem, czy mówiłam, ale chyba nie. Nie. Nie. Nie. Nie. Nie. Nie. Nie. Nie. Nie. Nie.

marzenia się spełniają.

Transcription

dopowiadając jeszcze kogo widziałam to jeszcze Armand, Dicrisu i to chyba na razie tyle jak mi się ktoś jeszcze przypomni to się najwyżej dobram

marzenia się spełniają.

Transcription

Znajomych, których widziałem w Realu to Patras Biedrona333 Marcesia No i to na razie Tyle, bo tam wcześniej mówiłem Tam w wcześniejszym poszcie Kogo znam W tym kogo znam Głównie A tutaj z kim się widziałem to nie mówiłem Dobra To tyle Te trzy osoby właśnie z tymi trzema osobami się widziałem Znaczy nie teraz Ale kiedyś To tyle Pozdrawiam

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

Transcription

Wyłączam się do wpisu użytkownika poprzedniego i na żywo spotkałam się z użytkownikiem, który popowiadał się poprzednio, czyli Kosa12.

Transcription

Witajcie, dopisuję paru osób do listy, Marcin007, Julianne, Gabi, okazuje się, że znam Agatę Cantylenę25 i Tygrysica.

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

#90 1 like

Transcription

Dzień dobry, Eltenowicze. Mam gościa, więc postanowiliśmy się tutaj nagrać. Przywitaj się. Dzień dobry. Ten dzień jest naprawdę bardzo dobry. Tak, ten dzień jest piękny. Czekaliśmy i się udało. Udało się. Marzenia się spełniają. Jak to mówią, nadzieja umiera ostatnia. Ale cóż ma do tego nadzieja w tym przypadku w zasadzie, bo ja się nad tym nie zastanawiałam jeszcze, ale teraz się zastanawiam. A to marzę, miałam nadzieję i jednak się spełniło. Tyle miesięcy czekaliśmy i się udało. Miesięcy, dużo miesięcy, bardzo dużo miesięcy. No, ale jednak wszystko się udało i jest nice. Ja się jeszcze Wam tu pochwalę. Zabrałem ze sobą teksuna, który tylko zaszumiał, bo jestem na jakiejś dziwnej częstotliwości. No, częstotliwość jest dziwna, to prawda. Znaczy, Ty nie wiesz, na czym jest dziwna. No, tego to ja nie wiem, ale... Ale spoko. No, to tak więc... Co, kończymy? Tak więc tak. Trzeba się zająć rozmowami i spędzaniem czasu ze sobą, a nie z Elpenem. No pewnie. Tak więc pozdrawiamy. I życzymy Wam wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku. Szczęśliwego nowego roku. I pola edycyjnego. Tak.

"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

Transcription

A teraz witamy Was bardzo serdecznie z użytkownikiem Mati25 Witam, pozdrawiam Tak, Mati już się odezwał I z użytkownikiem DJsienki DJsienki Dokładnie DJsienki Więc teraz aktualnie jesteśmy u mnie, wszyscy w trójkę, więc Więc jesteśmy eltenowiczami jak to mówią, więc Was witamy I pozdrawiamy Pozdrawiamy wszystkich Dokładnie

Transcription

Dobry wieczór, tak więc ja już w domu i do swojej listy dopisuję lolę. Pozdrawiam i życzę Wam wesołego pola edycyjnego.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Transcription

Dziękujemy Ci bardzo Daszku, nasze pole edycyjne jest o tyle wysokie, że teraz mamy godzinę 4.26 rano i jakoś żyjemy. Tak, dokładnie. No, jakoś jeszcze żyjemy. Jeszcze. Prawda Krzychu? No. No, dokładnie. Także nie jest źle jeszcze z nami. Pozdrawiamy.

Transcription

Cześć, witajcie, tak sobie postanowiłem nagrać, to znaczy ta lista może być niekompletna, więc będę mógł uzupełniać, jak tutaj widzę wszyscy, w razie czego, nie zaglądam tu aż tak często, ale dzisiaj postanowiłem sobie się odpowiedzieć. Kogo ja znam? Czekajcie, zrobiłem sobie taki mały spis, przy których pamiętam. Kogo znam na żywo z Was? Ciekawe kto mnie zna. Mnie zna niewielu, ale jednak są tacy, którzy się ze mną widzieli już w życiu, na ich szczęście albo nieszczęście, to różnie. To tak, znam cinkciarza, tygrysicę, picioca, no picioca. To akcje różne się odwalało, pamiętam, lata temu. Piękne czasy. Boże, teraz to tak brzmi, jakbym był jakiś stary. Ojeju. No nic, fajne akcje. Tomeckiego, wiolinistkę również znam, żywka znam. Irnis, Bartek I. Czy kogoś jeszcze? Właśnie się tak zastanawiam, czy ktoś... Czy pominołem? Myślę, że nie pominołem, przynajmniej na razie, wreszcie go dodam. Tak teraz jeszcze w mojej głowie szukam. Ale... No najwyżej ktoś mnie nie zabije, że go pominąłem. No najwyżej, ktoś mnie nie zabije, że go pominąłem. No najwyżej, ktoś mnie nie zabije, że go pominąłem. Albo niech się przypomni, że on mnie zna, a ja go nie znam. Ale tak się może zdarzyć. No nic. Dobra. Jest późno. Wracam do projektu. I do usłyszenia. Trzymajcie się w takim razie.

Transcription

No to czas na mnie. Ja się rzadko udzielam na różnych forach, więc kiedyś trzeba. A z ludzi, których widziałem, to oczywiście Skrzypańka widziałem, Marchewskiego widziałem, Patryka, niejakiego Eugeniusza Pompiusza. Kogo tam jeszcze? Widziałem, widziałem, widziałem. Widziałem Midziego. Kamertona. Z tych, co tu jeszcze mają konto. Marcysia oczywiście też. Czy ktoś jeszcze? Pewnie sobie przypomnę jeszcze kogoś niebawem. Na razie to chyba wszyscy, którzy mi przychodzą do głowy. A! Chociaż nie wiem, czy tutaj on ma konto. Kazimierza. Może ma? Nie, nie ma. Nie ma to konta, ale pewnie sobie założy. A może ma? Tylko nie wiem. Nie sprawdzałem dokładnie listy użytkowników. Zuzler widziałem również też. Piecioka widziałem oczywiście też. Tak, Piecioka. No i też pewnie wszystkim znanego Roberto Lumbina. I kogoś jeszcze? Nie przypominam sobie. No dobra, jak sobie przypomnę, to uzupełnię.

Fiorda! to projekt dwójęzyczny, polsko-ukraiński. Fiorda, to "muzyka dla każdego o każdej porze nocy i dnia". Zapraszam do zapoznania się z tym projektem, a może znajdziesz tam coś dla siebie? http://dmsrv.pl:7181/fiorda To link do strumienia zapasowego, a główny strumień znajduje się pod adresem: http://radiofiorda.pl/stream Na razie pilot, w krótce audycje na żywo. strona projektu: https://radiofiorda.pl

Transcription

Kazimierz Parzych ma konto, które nazywa się Kazych5p.

Happy hacking

Transcription

No to cześć, może ja coś tutaj dopowiem, jakąś listę Schindlera zrobię, czy jak to tam. Jak nie wszystkich, to trzeba będzie potem podopisywać, znaczy podogrywać. A więc tak, na pewno Longshuta, Puszkina, Skrzypękę się też znamy. The Blind Masters w takiej trochę średniej sytuacji, Grzywek oczywiście też. Łukaszenka. Kto by tu jeszcze był? Z dwoma ludźmi dość ciekawa sytuacja była. Ja nie pamiętam, ale ponoć Lola mnie widziała, a ja w ogóle ją zapomniałem. I to było chyba na studniówce czy jakoś tak. I jeżeli ten człowiek ma konto, chociaż nie wiem czy ma, to na pewno na Klango. Podobna sytuacja. Zowisk niejaki Patryk Kokociński mnie pamięta, a ja nie. Co przy okazji sobie parę rzeczy na Skype'ie z jakiejś sytuacji poprzypominaliśmy i tak dalej. Kto by tu jeszcze był? Mietka chyba violinista, nie wiem czy mnie nie ma, jeżeli nie to... Zrozumieniam. No i na razie to tyle. A, MatiD25, oczywiście też się znamy. No i zobaczymy, jak mi się przypomni.

Transcription

Nagle jeszcze mi się przypomniało, z Kazkiem się oczywiście, Kazek 5P też znamy realistycznie. Nie wiem, jak to się bardzo pamiętamy z Alasek, ale bodajże się widzieliśmy, więc... No, kolejny kto mi przyszedł na myśl, więc od razu dogrywam.

Transcription

Kolejni ludzie się przypominają, no to Grzegorz M. oczywiście też. Śp. Hryniu, szkoda, że nie ma człowieka, no ale cóż. Mucha też, no właśnie, często to lubiliśmy właśnie gadać o autach, więc parę tutaj motoryzacji było. No, to ci, co mi przyszli teraz do głowy. Z Centerem chyba jakoś przelotnie też, ale jak widać, cóż, nie chodzi się do szkoły. Lata się po różnych krajach, z Anglii do Polski się wraca i tak dalej. To ludzie wylatują z pamięci, więc nie wiem, może z Centerem się jakoś widzieliśmy. Tak. No i cóż, jak na ten post, to na razie tyle. No i podejrzewam, że jak znowu ktoś mi się przypomni, to będę kolejne dogrywał. I tak post za postem, post za postem, post za postem, bo i w końcu nie wiem, czy komuś będzie się chciało słuchać. Tak, podzielony wybory.

Transcription

No cóż, przegląd, listy kontaktów i ludzi zalogowanych, kolejni się przypominają. Jak na ten czas to nasz Piter9521 i Martinus to kolejni ludzie, którzy mnie się ino przypomnieli. No więc cóż, pewnie z czasem jeszcze listę jakąś powiększę.