EltenLink

crazy party problem z deck manager

Back to Gry (Problemy techniczne)

#1 balteam

w beta 66 deck manager.exe nie chce mi działać, ktoś wie dlaczego?
ten normaly wbudowany manager dziki, nie działa mi wyszukiwanie kart np. shift f3 wciskam i wpisuję promień i nie wyszukuje żadnych wyników.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2019-08-05 17:37

#2 nuno69

A bo ten manager.exe to program zrobiony przez Sam Tupiego, wszystko jasne. A tak serio... jaki jest błąd?

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2019-08-05 18:55

#3 balteam

błąd, musisz umieścić crazy party manager w tym samym miejscu co crazy party.exe ale tak jest zrobione;P

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2019-08-05 19:12

#4 balteam

najprościej jakby ktoś wytestował czy to wgl w beta 66 działa.

2019-08-05 20:26

#5 pates

działa

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2019-08-05 21:25

#6 balteam

hah mój błąd, błąd w nazwie crazy exe był. ehhh

2019-08-05 21:37

#7 matius

Prubuję uruchomić exeka i mam tylko komunikat:
System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku.
Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień dostępu do elementu.

OK

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2021-04-06 17:17

#8 balteam

Może kliknij menu kontekstowe na pliku i otwórz przy uprawnieniach administratora.

2021-04-06 17:23

#9 mojsior

a czasem defender czegoś nie namieszał o ile wiem to on blokuje gry pisane w bgt, dodaj folder z cp to wykluczeń

2021-04-06 18:14

#10 matius

Tak, Defender namieszał. Już udało się wrzucić cały folder do wykluczeń.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2021-04-23 17:34

#11 iwkan

A jak się dodaje do wykluczeń w windowsie 10, bo mam ten problem w najnowszej wersji?

Слава Україні! Sława Ukraini!
2024-11-14 10:01