W sumie wiadomość do kogoś kto opiekuje się tym serwisem. Proszę nie odebrać tego jako hejt. Zglaszam tylko uwagi, które mogly by mi ulatwić korzystanie z tego serwisu. Jestem osobą slabowidzącą, nie korzystam z nvda i nie chce instalować programu. Przyzwyczailam się do korzystania z różnych komunikatorów za pomocą stron. Grafiki elten nie ma żadnej. A jest ona przydatna. Nawet taka najprostrza do szybszego poruszania się po stronie. Linki do blogów, wiadomości itd są porozrzucane. Generalnie wygląda to tak jak by ktoś w ręku trzymal pudelko guzików. Otworzyl je i z rozmachem rozrzucil po pokoju. Staram się przekonać do tej strony bo jest tu sporo ciekawych wątków. Ale korzystanie z eltena jest wybitnie nie przyjemne. Pozdrawiam.
Stronkę, jak i cały portal tworzy niewidomy człowiek, więc może być ciężko apropo twoich kwestii. --Cytat (Atina): W sumie wiadomość do kogoś kto opiekuje się tym serwisem. Proszę nie odebrać tego jako hejt. Zglaszam tylko uwagi, które mogly by mi ulatwić korzystanie z tego serwisu. Jestem osobą slabowidzącą, nie korzystam z nvda i nie chce instalować programu. Przyzwyczailam się do korzystania z różnych komunikatorów za pomocą stron. Grafiki elten nie ma żadnej. A jest ona przydatna. Nawet taka najprostrza do szybszego poruszania się po stronie. Linki do blogów, wiadomości itd są porozrzucane. Generalnie wygląda to tak jak by ktoś w ręku trzymal pudelko guzików. Otworzyl je i z rozmachem rozrzucil po pokoju. Staram się przekonać do tej strony bo jest tu sporo ciekawych wątków. Ale korzystanie z eltena jest wybitnie nie przyjemne. Pozdrawiam.
--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Zgadzam się z autorą wątku. Przeglądanie tej strony jest niefajne, odstaje ona od przyjętych standardów.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
Pytania dwa. 1 Jak z poziomu strony zaakceptować zaproszenie do znajomych? Albo gdzie tego szukać. 2 Jak z poziomu strony zedytować swój post na stronie forum albo go usunać.
Odpowiadam na pytanie 1. Nic akceptować nie trzeba, bo to jest poprostu komunikat, że ktoś cie dodał na listę kontaktów, a nie prośba o wzajemne dodanie.
This site uses cookies to enhance your experience.