Co do odbanowywania mnie na NVPS to narazie niech ten ban zostanie, poczekam kilka lat jak dorosne :D
Bo boję się, że jak publicznie obiecam to złamię.
To musisz obiecać szczerze
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??
Tylko Nuno nie wiem o co ci chodzi z tym celowym psuciem nagrań?
Kiedys wszedłeś i robiłeś masakryczną zwrotkę.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
29 czerwca pamiętnego dokłądnie to było. :P
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
mucha — Post 107 of 618
2018-05-23 19:48
nie no ja czasem na nvps jestem ale coraz żadziej bo pusto jest a na tyflonet niemogłem sie jakoś zalogować
mucha — Post 108 of 618
2018-05-23 19:51
no ale ogulnie na nvps można sie było pośmiać w wakacje
No, w wakacje jest u nas większy ruch generalnie.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Zgadzam się z tym i wtedy jest zajebista atmosfera
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??
Dobrze wiedzieć, że moją obecność można zdefiniować jako pustkę. :P. Tak więc chyba znalazłem jedną z najważniejszych odpowiedzi na pytanie o życie. ;D
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
mucha — Post 112 of 618
2018-05-23 20:21
pamiętam te gry w topspedai i gdanie głupot
Zuzler — Post 113 of 618
2018-05-23 21:30
1 like
Noooo, Gracjanie! Jak mądrze! Pytanie czemu jeszcze w wieku piętnastu lat nie jesteś dość dorosły?
@Zuzler: Nie wiem czy to faktycznie nie jest problem ludzi z niedosłuchem. Wiedz, że ja też dłuuuugo dorastałem :D w wieku gracjana, a nawet będąc o rok starszym, pisałem na klango głupie posty itd. Dobrze, że się ogarnąłem, to i na tt mnie ludzie akceptują. :P
Zuzler — Post 115 of 618
2018-05-23 21:51
1 like
Hm... To ludzie całkiem głusi nigdy nie dorosną? Ciekawa kwestia.
Hmm, nie wiem, nawet tak nie pomyślałem, ale w wieku Gracjana też byłem dość dziecinny i niezbyt mądry.
Zuzler — Post 117 of 618
2018-05-23 22:54
1 like
Myślę, że to by był dobry temat na wątek
słuchajcie. planuję zrobić zebranie administracyjne całej administracji serwera, podajcie pomysły kiedy by wam odpowiadało.
Ja już przedstawiłem swoje argumenty i nie mam nic przeciw ich wykorzystaniu nawet gdyby mnie nie było.
A w jakim celu?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P