Oprogramowanie

Teamtalk

Started by djsenter 618 posts last post 4 years ago Page 19 of 31

Coś musi być zdrowo nie tak, bo do żadnego serwa nie mogę się połączyć
Happy hacking

Jeśli to net od Orange to normalne, wystarczy zrestartować i będzie OK, czasem coś się zawiesi.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#363 1 like

Dzięki, już jest Linusiowo
Happy hacking

Noc dobra. Wieści z frontu!
6 lutego wyszła pierwsza beta Teamtalka 5.4.
Jak za dawnych czasów, za dawnych lat, krzywe tłumaczenie listy zmian najnowszej bety:
Aktualizacja do TeamTalk v5.4 głównie skupia się na poprawie oraz możliwościach streamowania.
Teraz możliwe jest streamowanie plików po za naszym dyskiem przez http i https. (Przypis od pffftłumacza: To już było dawno na Win i mi działało...)
Przechwytywanie wideo zostało zaktualizowane (Cokolwiek to znaczy, jak zawsze mało szczegułowości...)
Kodek Opus audio został zaktualizowany do wersji 1.3.
Należy pamiętać, że ta wersja TT nie jest ukończona i w przyszłości zostaną dodane do niej kolejne funkcje.
Linki dla leniwych:
Exe:
http://bearware.dk/beta/TeamTalk_v5.4.0.4954_Setup.exe
Zip:
http://bearware.dk/beta/TeamTalkClassic_v5.4.0.4954_Portable.zip
Posiadacze innych systemów tacy leniwi nie są, więc swoje znajdą. :D

#365 1 like

Ech, zrobiliby jeszcze z tym streamem coś, żeby można było przewijać, ściszać...

Skoro poprawki i features dot. Streamowania, to moze zrobią :) Rzuć im dla pewności request na Git huba.

ja nie wiem czemu ale gdy uruchamiam te wersje tt to nie pokazuje się aplikacja choć proces się uruchamia.

Niektórzy mają ten problem, nie tylko u Ciebie Lukaszenko, np. SkyDarkowi, który nie ma Eltena też uruchamiał się tylko proces. Mi wszystko bangla.

A może to jest tak, że to nie działa tylko na win 7, u mnie na win 10 jak to Wy mówicie bangla.

Dokładnie Pushkin. Nie oczekujmy że wszystko będzie działało na starym, było nie było prawie nie wspieranym przez MS systemie.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Nuno. Błagam. Nie gadaj głupot. ja rozumiem brak uwielbienia dla starszych technologii, zresztą sam wolę korzystać z dziesiątki bo daje mi ona więcej niż taka siudemka, i niektóre rzeczy są wiele lepiej rozwiazane, no ale wciskanie w kazdy wątek twojej nienawiści dla Iosa czy win10 jest cokolwiek niedojrzałe. Po za tym, autor nigdzie nie napisał, że porzuca wsparcie dla win7.

Po za tym na Win8.1 również nie chce to działać.

Hej, jakia się tam wpisuje dane? guest, hasło puste?
--Cytat (DJGraco):
Polecam rówinież

angels-clan.serveftp.com
porty 10301

Bardzo spokojny serwerek, wykorzystuję go do rozmów prywatnych.

--Koniec cytatu

też polecam ten serwerek. Jest suuuuuuper...
--Cytat (cinkciarzpl):
Jeśli potrzebujesz prywatnego pokoju to daj znać. 100% dyskrecji, podsłuchami się brzydzę, a logi czytam raz na ruski rok dla monitoringu czy wszystko działa.

--Koniec cytatu

Co do Angels clan: Serwer już nie działa w takiej formie, przynajmniej jak patrzyłem i nie jest Polski. Miałem tam uprawnienia i jak jest jakiś inny sposób, Ci go nie podam. Przede wszystkim zaliczył chyba pada bo był czas gdy nie mogłem się zalogować na swoje. Jeśli znajdę gdzieś hasło to sprawdzę, czy w ogóle konta przetrwały ale pod koniec nikt tam nie wchodził.
Ulotka, miouuuu!

tylko win7! jezeli tt straci wsparcie to odejde z tt i tyle :d

Najwyżej zostaniesz na starszej wersji jak ludzie z XP. Sorry, win ma wsparcie do 2000ileś więc producenci też powinni je dawać po za tym ja mam 8.1 i tez sie nie chce włączyć.

ciekawe kiedy naprawią nagrywanie do mp3 na instalacyjnych i wprowadzą w końcu jakiś updater..

Updatera nigdy, bo Biern nie chce.
MP3 także nie dodali oficjalnie a ogg działa tylko niektórym na VLC a jak pisałem na forum właśnie taką odpowiedź, że na VLC działa dostałem więc Biern ma to gdzieś.
Denerwuje mnie takie podejście. Dla jednego źle zapisywanego formatu nie będę odpalał specjalnie innego odtwarzacza, który dla mnie jest ociężały. Rozwiązanie to wav konwertowane później do MP3.

nawet jak sobie dokleimy de elelkę to co z tego, jak sie wysypuje?