Transcription
Dobry wieczór. W tym wątku zadawajmy po prostu pytania odnośnie Tintoka. Ten kto będzie wiedział po prostu na nie odpowie. I podejście się tyczy jakichkolwiek problemów. Także miłego udzielenia się w tym wątku głosowym. Dziękuję.
Dobry wieczór. W tym wątku zadawajmy po prostu pytania odnośnie Tintoka. Ten kto będzie wiedział po prostu na nie odpowie. I podejście się tyczy jakichkolwiek problemów. Także miłego udzielenia się w tym wątku głosowym. Dziękuję.
Dobry wieczór. Mam pytanko. Pierwsze. Skąd można pobrać aplikacje Tim Talk? Drugie pytanko. Czy jakieś dodatkowe aplikacje są potrzebne? I czy mógłbym powiedzieć o ogólnym charakterze, czy to jest coś takiego, że też są i prywatne wiadomości, jak to dokładnie wygląda? I czy też to może jest też jakaś rozrywka typu gry? Pozdrawiam.
Dobra, to cieka, jeśli chodzi o to. Team Talka można pobrać ze strony www.beware.dk Ten program ogólnie służy do rozmów konferencyjnych i jest bardzo fajny, bo nie jest tak samo jak L10 bo tutaj możesz normalnie porozmawiać na danym kanale czy porozmawiać ogólnie o wszystkim, można nowych ludzi poznać i Team Talk jest bardzo fajnym rozwiązaniem, bo można też tam wysyłać pliki pobierać też również to zależy też od serwerów itd. Co tu jeszcze ze swojej strony? Tak bratczyku, fajna aplikacja Jeśli chcesz, to możesz po prostu śmiało pytać na Prywie albo po prostu tutaj się wypowiedzieć w sensie co do tego tematu. Dobra, to tyle co miałem do powiedzenia.
Dzień dobry, dziękuję bardzo za informację, trochę o tym, tym topu, natomiast mam takie pytanie, to może też tutaj podpowiem i zauważyłem, że chyba ta strona nie jest w języku polskim, a ja z angielskiego nie jestem taki mocny, się przez nieużywanie trochę się zapomniało, no ale cóż, nie bardzo lubię, chodzi po, po prostu nie rozumiem, tak bardzo nie jestem taki zaawansowany w tym języku angielskim, jedno pytanko, może wtedy coś mi się uda i najwyżej będę miał dalej pytania, ale na razie mam takie pytanko, co należy, to mi kliknąć, jaki link, co, w co, może, w co kliknąć, żeby, klik mógł się zacząć pobierać, pozdrawiam.
Do Bratczyka, jeśli chodzi o stronę beware.dk, no to tam musisz kliknąć link teamtalk5, potem znaleźć link downloads, tam, nie wiem, on tak jest, ten link jest tak, ciężko mi to wytłumaczyć dokładnie gdzie, bo, wiesz, ja wiem, że, ja pamiętam, że ty głównie to bardziej posługujesz się językiem rosyjskim, no wiem, nie każdy dobrze zna angielski, ale tam jest potem, jak się wchodzi właśnie teamtalk5 właśnie w ten link i potem masz, szukasz takiego linku jak downloads i tam masz wtedy pod downloads masz, pod nagłówkiem downloads masz wszystkie te potrzebne informacje, czy typu, jaka wersja teamtalka, czyli obecna teraz jest teamtalk5.4.0, no i to tyle, co mogę powiedzieć na ten temat, bo, no, to tyle z mojej strony, pozdrawiam.
Witajcie Jeżeli ten wątek jest złej kategorii li, ri lub jakkolwiek to proszę niech niektórych z administratorów tego forum da znać Bo mam pytanie dotyczące Tintoka na system Android I nie wiem szczerze mówiąc jak to zaliczyć, ale dobra Pytanie dotyczy tego Jak mam zrobić, ponieważ w iOS to się da fajnie regulować, a tutaj jakoś nie umiem tego zrobić A mam nowy telefon z Androidem, z innym Androidem niż wcześniej Jak mam zrobić, żeby móc ściszyć TTSa w Tintoku, żeby mi się tak nie darł Żeby mi nie wykrzyknął komunikatów, że ktoś tam loguje się, ktoś tam wylogowuje się i coś tam Ogólnie zrobiłam tak, że przestawiłam sobie w konfiguracji TTSa syntetator, który będzie mi w Tintoku podawał informacje na Aniaka.pl Ale ona strasznie wrzeszczy Zresztą ten Google TTS robi dokładnie to samo I już szczerze mówiąc nie wiem co nam ustawić w tym TTSie, żeby to sensownie działało Jeżeli ktoś z Androidowców będzie tutaj Będzie tutaj słuchał forum To bardzo proszę o pomoc A jeżeli ten forum jest w złej kategorii lub jakkolwiek To też proszę o pomoc Bo nie wiem szczerze mówiąc czy pytania dotyczące Tintoka dotyczą tylko Tintoka na DC Czy również na inne systemy mobilne Tak? No to pozdrawiam i dobrej nocy życzę
Dobry wieczór, generalnie post opublikowany w odpowiednim wątku, nic przenosić nie trzeba. Co do TeamToka, rzadko używam TeamToka na Androidzie, po prostu przez spieprzony system dźwięku w moim telefonie, no ale dobra. Z tego co pamiętam od zawsze i z tego co sprawdziłem przed momentem, to takiej opcji nie ma, nie było, a czy będzie, no skoro nie było jej do tej pory, no to chyba nie będzie. Nie wiem przypadkiem czy to nie wynika z ograniczeń samego Androida, ale to już by musiał się wypowiedzieć ktoś, kto o tym systemie ma większe pojęcie niż ja, który tam klika ledwo jak umie.
Witam Was serdecznie Ja obecnie też sprawdziłem na Androidzie Team Talka. Była nowa wersja, ale nic takiego nie zauważyłem jeśli chodzi o opcje. Wiem, że coś związanego było z komunikatami TTS ale nie ruszałem tej opcji bo nie wiem o co w niej chodzi i na czym ta opcja by polegała czyli co, że podaje komunikaty tekstu speech czyli tam też można skonfigurować te komunikaty, co ma podawać itd. Ja tego nie zaznaczałem Wiem, że mam zaznaczone tylko, że kto się loguje wylogowuje i kto dołączy do kanału i wiadomości prywatnych i broadcasty ale tak, żeby móc no po prostu jakoś tak wyszło Nie wiem o co chodzi z tymi komunikatami jakby ktoś mógł mi udzielić informacji o co daje ta opcja, czyli jeśli chodzi o komunikaty TTS tam też można je skonfigurować, ale jeżeli to nie wiem jakbym mógł prosić to proszę o wyjaśnienia Pozdrawiam