Najbliższa przyszłość Eltena
Back to Archiwum Eltena#41 daszekmdn
właśnie się pytasz kiedy się ona ukarze.
#42 pates
to tak ciekawe czy w tym tygodniu morze 6gr
#43 daszekmdn
co?
_
#44 pates
jest 1.05 nareszcie _
#45 daszekmdn
jest, od dwuch dni. _
#46 arekk
ja powiem tak: jak już wspomniałem, facebook i twitter, w youtubie mg pomóc, fb i tt mogę zrobić sam, a co do czatu gosowego, to jestem chętny do udostępnienia miejsca na nvps ie _
#47 pates
skype tekstowy? _
#48 daszekmdn
NVPS to teamtalk, nie skype, skype tekstowy i głosowy to to samo bo jest skype głosowotekstowy więc patryku nie wiem o co chodzi.
@Arekk:
To czekamy, dziękujemy z góry. _
#49 pates
chodzi mi o chat skype we formie tekstowej nie głosowej. _
#50 lukasz1993258
Witajcie, a ja mam pare propozycji, co do nowych funkcji, oczywiście zdaje sobie sprawe z tego, że niezostanom one szybko zrealizowane, ale napisze, a oto i one:
5. powiadomienia o urodzinach znajomego
7. możliwość zalogowania sie namaksymalnie dwuh kontach jednocześnie
] 8. możliwość przysyłania danych.
narazie to tyle, jak coś mi wpadnie do głowy, tozcałą pewnością sie tu odezwe. _
#51 lukasz1993258
Kurze, co jest grane?, dobra, wybaczcie, ale tego było wiencej, niewiem, czemu to okrojił, ale dopisze te brakójące:
1. powiadomienia o nowyh wpisach w ślodzonych wądkach. 2. o nowych wątkach na forum, 3. zmiana statósu na zw i td.4. każdy inny dzwienk na zdazenia. 6. możliwość przeglądania youtube. _
#52 mikolajholysz
ja mam propozycje mianowicie możliwość wysyłania wiadomości głosowych ale tylko do zalogowanych userów i po p2p czyli bezpośrednio, bez użycia serwera ewentualnie wysyłania ich na serwer trzymania ich tam przez max tydzień i usuwania przy pobraniu
_
#53 nickjonasbrothersfan
Prawie wszystkie, co ja chciałam, to zeście wymienili. Ciekawie y jeszcze było, jakby można było zrobić głosowe forum. _
#54 daszekmdn
Witam, nie powinienem tutajale powiem, wpisów od 8 grudnia nie było, wątek nie był jako nowy, dopiero teraz wpisy się pojawiły chociaż pisze że z 8 grudnia, co jest grane. Już nie pierwszy raz _
#55 nickjonasbrothersfan
Zapomnoiałam! Fajnie by było aktualizować sobie awatary, jak w klango. _
#56 pates
a morze kalendarz? _
#57 nickjonasbrothersfan
Myślisz? Może to być za dużo.
#58 daszekmdn
Na jakie licho Ci kalendarz?
#59 nickjonasbrothersfan
Kalendarz to sobie możesz na komórce mieć albo na biórku położysz, haha.
#60 pates
muwie o takim kalendarzu z terminarzem i alarmem