Witajcie! Chciałbym, żebyście napisali, co chcielibyście zobaczyć za funkcje w najbliższych wersjach programu. Mówię o drobniejszych funkcjach typu ankiety / notatki / itp. A może ktoś ma względnie prosty do wcielenia pomysł na funkcję dla Eltena, której Klango nie posiadało? Narazie pracuję nad nowym silnikiem forów. PZDR DP
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Kurcze pieczone! Ale sie opisałam, i muszę jeszcze raz pisać. No, ale tak to jest, jak się nie myśli. Do rzeczy. Nie jestem imformatykiem, ni programistką, i nie chcę się wypowiadać w dziedzinie mi nieznanej, ale zastanawiam się, czy głosowy chat zabardzo by nie obciążył serwera, ale może się mylę. Niech wypowiedzą się założyciele. Pozdrawiam.
Właśnie udowodniłem, że czasem z wpisami są problemy, zwłaszcza w wersjach testowych, ale to już inna sprawa. Pisałem, że niestety chat za bardzo obciążył by serwer, może nie, nie wiem, ile serwer wytrzymać, jeszcze nigdy nawet go nie zwiesiliśmy, ale chyba wolę tego nie sprawdzać. PZDR
#StandWithUkraine
pisałem że grupy coś do tworzenia tematów dźwiękowych i dodatków dla osub, które nieumią programować jakiś kreator notatki ftp wsparcie dla pul edycyjnych zegar, minutnik i stoper wsparcie dla e-mail
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Zegar jest - klawisz f8 . Jak miałby wyglądać kreator programów? Nie wyobrażam sobie w ogóle czegoś takiego, coś takiego jak może istnieć? Gdyby była możliwość tworzenia całych programów kreatorami, poco języki programowania? PZDR DP
#StandWithUkraine