Projekty porzucone

mause game

Started by pates 191 posts last post 3 years ago Page 8 of 10

Pistolet mause i karabin działają normalnie. Pytanie czy nie wziąłeś długiej ręki bo wtedy masz pięść. Co do bossa zaraz wam dam wersję 1.92 jak chcecie
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

A to wziąłem wtedy chyba długą rękę. Tak prosimy o 1.92.

Ty a wsumie mam pomysł, może zróbmy jakiś koniec tej gry tzn po uzbieraniu ustalonej liczby pieniędzy jest zakończenie, ze dziękujemy za zagranie i że mause zarobiło na tobie tyle tyle.

Update jest do pobrania, przy okazji poprawiłem 2 krytyczne błędy. Jeśli ktoś zebrał więcej niż 4 bonusy na raz, gra miała piękny crash. Druga sprawa, to że nie dało się zarobić więcej niż 99999 zł, poprawione.
Koniec gry? No może może się zrobi

#145 1 like Edited

-- (pates):
Myślałem że jest uaktualniona

--
Jak ja bym myślał o wszystkim że coś, to bym nigdzie nie doszedł.
Myślał kogut o niedzieli a w sobotę łep mu scieli.
Tak Ciężko sprawdzić? Aż takie lenistwo w Tobie jest?
No w sumie, nic dziwnego, skoro na AG wrzuciłeś taką grę ze specjalnie zepsutym dźwiękiem i nawet nie przetłumaczyłeś dokumentacji i nic nie napisałeś tylko macie gre i grajcie.
Ciekawe skąd ukradliście kod do nowej wersji. Inna rzecz,: Jak można wydać update z krytycznymi błędami? To już ja nawet z Szybkim quizem tak nie miałem mając 14 lat po za chwilą gdzie zamiast gry wrzuciłem na serwer kod bo zasypiałem :D.
Kto następny pogrąży nasz kraj i przedstawi nas jako jeszcze większych idiotów na forum Audiogames?
Przez was to jak wyjdzie coś serio dobrego, nikt w to nie zagra bo już się pozna na umiejętnościach Polskich Pfff, rogramistów.
A to ma być niby nasze przyszłe pokolenie... Bożżż...
Dobranoc, bo późno.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Dasz, o co ci chodzi. Poprawiłem opisy, kodu nie kradłem i nwm o co ci chodzi. Zapomniałem ale wszystko poprawiłem, więc naprawde każdemu zdaży się jakiś bug

Nie no, dash tu trochę racji ma.

#148 1 like

Czytaj uważnie, ze zrozumieniem, jak nie daje nic, to słowo po słowie, to zrozumiesz. Robisz po prostu wiochę i dziecinadę z tym waszym mause jebałse uskuteczniacie na publicznych forach, ja z Kocim ogonem jak robiłem te reklamy to się nie wyłamywałem.

To nie są reklamy jakbyś nie zauważył.

Ale dash podawał przykład tylko.

Dobrze, mam pytanie. Jest napis macie w to grać tak wam każę? Nie. Kto chce gra, kto nie chce nie gra. Proste/

Nowa wersja, nowa muzyka i intro.

Witam! Wszystkich zainteresowanych betatestami nowej, odświerzonej wersji 2.0, proszę o kontakt na wątku betatesty.

#154 1 like

A ponoć skończyłeś z Mause... :P haha, wiedziałem, że tak będzie.

Nie nie, on zmienił nazwę gry ja jestem jednym z betatesterów.

Dokładnie, mause nie ma, tylko poczekajcie na release. Puki release się nie ukaże, no to zostanie ta nazwa. Jak bardzo
chcecie mogę wersję tą co jest obecnie udostępnić jako rc1. Dash, jak chcesz to napisz mi, dodam cię do betatestów

Ale to na pm

Trzeba było nie spamować