manamon ogulnie

poradnik do manamon

Started by pates 82 posts last post 5 years ago Page 3 of 5

Moja dalsza strategia, proszę bardzo! Arctana z ice dagger, martiagle dostała by razor talon, fyrate dostała by power bracelet, pandourbit, noo nie wiem czy coś dla niego jest, ale jeśli by martiagle padła, to wtedy polosses, lub arctana.
May the force be with you!

Nawet wmiare. Na lightning bolt.
Wolę ciebie wolność!

Nooo. Ale rubber gloves, musiał bym mieć wtedy więcej
May the force be with you!

2 conajmniej. Ale nie polecam pandourbita na irroadiuma.
Wolę ciebie wolność!

dokładnie. Jak jusz to z naszyjnikiem
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Razor talon?
Głupota. Co z tego, że ataki powietrzne zadają duże obrażenia, skoro obniża fizyczny atak, którego przecież martiagle przedewszystkim używa?
Jak razor talon, to na słabego skiriala pod warunkiem, że będzie miał tylko ataki trujące i powietrzne, ewentualnie radiowave albo spray.
Wolę ciebie wolność!

tak

#48 Edited

O to prosty sposób jak pokonać hathorilliana po requiem dust. Nikt chyba tak jeszcze nie robił, z tego co słyszałem, więdz...
1. Upewnij się, że masz parę dobrych manamonów, najlepiej coś co może być efektywne na ziemię i powietrze
2. Przyszykuj pan parę revive, w razie czego.
3. Kiedy jóż znajdziesz się na polu bitwy, postaraj się zabić 4 hathorilliany od razu, broń boże nie niszcz pódełka jeśli nie zabijesz 4 hathorillian, bo wszystko zepsujesz!
4. Zostały pudełka? Pięknie, Teraz możesz zniszczyć albo box 7 albo 8, to ruska ruletka, więdz nie wiadomo na kogo trafi.
5. Jeśli trafiłeś dobre pudełko, czyli box 7, lób 8, to dobrze. Hathorillian powinien być uszkodzony, i... Nie niszcz pudełek. Zajmij się hathorillianem! Tak jakbyś walczył z jednym, tylko ostatnie pudełka niszczyć, proszę, jak poprzednim razem było 7, to traf na boombox 8
Hathorillian rozwalony? No to czas powtórzyć procedurę! Przydadzą się revive, jeśli ta ruska ruletka zpowoduje śmierć manamona, tylko... Ostatnie pudełka, 5 lób 6
Drógi rozwalony? Dobrze, teraz tylko box 3 lób 4, rozwalaj hathorilliana, nie rozwalaj pozostałych pudełek
No, 3 hathorilliany rozwalone? Dobrze, Teraz masz jóż prostą walkę i voila. Tak o to zaoszczędziłeś czas i goldy, ewentualnie revive

mnie też to czeka ale narazie stoję w eternity studio masz pomysł jak nie zaliczać paneli elektrycznych?tam jest masakra
nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.

@tito taak, ja tak zawsze robię

Ano. Ale większość, czy to evil chocolate cookies, czy to nawet w poradniku na audiogames mówią o innej, trudniejszej metodzie, czyli 1 hathorillian, 2 boxy i liczyć na to, że 3 hathorilliany nas nie zabiją.

Jakie chocolate?

mówię o "the evil chocolate cookie", kanale na yt

A oni też nagrywają, trzeba sprawdzić

a ja dalej stoję w studio
nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.

Nagrywają nagrywają
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Kto?

Mineruff thunnel f 2.
Larvae.
Średni. Uczy się silnych ataków, ale zbyt dobrej fizycznej obrony nie ma.
Mocna strona: specjalna obrona.
Najlepszy moveset: torch, smoke shield, poison dart, giga singe, fire stream lub sandy wind.
Ewolucje: larvae, lavalan, magmazire (smoke element).
Ocena: 5/10.
Wolę ciebie wolność!

Jedna mała rzecz, gigasinge to ma w II części. w 1 ce dajcie mu wsumie fang drain, nieraz się przydaj

High park road.
Wiz.
Trap master i wmiare dobre staty. Nic więcej. Przydatny na hyper irroadiuma.
Mocne strony: puapki.
Najlepszy moveset: manatize lub demanatize, tri-beam, ethernal wortex, suffocate, charge of furry lub star fall.
Ewolucje: wiz (magic), wizzel (magic).
Ocena: 4/10, chyba, że mówimy o hyper irroadiumie. Wtedy jest 7, bo Irro od pułapek obrywa.
Baobul.
No noo, dosyć mocno trafiający fizycznie stwór. Dać mu spirid staff v 2.0 no i powstaje stwór mający problemy tylko ze stalą i kamieniem.
Moveset: crunch, chomp (kiarre), assault tackle, bite, power fang lub horrify.
Ewolucje: baobul (normal), baowoof (normal).
Ocena: 8/10.
Wolę ciebie wolność!