EltenLink

#341 daszekmdn

Zrób backup backupu backupu :D

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Edited 2025-12-26 04:55

#342 MarOlk

Śniło mi się, że miałem raka, ale nie chorobę, tylko pistolet maszynowy wzór 63 Rak bo byłem jakimś tam wojownikiem o wolność i demokrację albo innym guerillas.

2026-01-12 17:28

#343 lukasz1993258

2026-01-14 11:47

#344 lalar123

Hejka miałem dzisiaj niesamowity odjazdowy sen! Muszę ci go opowiedzieć, bo uleci mi z głowy. Śniło mi się, że oglądałem serial o meteor chłopcu czy jakoś tak. On był super bohaterem i nagle ja się znalazłem jakby w jego skurze. Siedziałem na meteorze, który wyglądał jak taka mniejsza planeta. Nagle postanowiłem przeskoczyć na inny meteor. Rozbiegłem się, i jakby skoczyłem głową wprzód. I fru. Lot nawet nie było tak jakby kosmosu. Po tem wylądowałem na meteorze jakiegoś profesora. To było takie dziwne przeplatanie serialu z tym co ja robiłem. Rozbiegłem się po raz kolejny i skok jakby w formę na czworaka głową w przód. A w trakcie lotu jakieś. To ja meteor chłopiec hiper silniki! Hiper skok czy coś takiego. Nagle tumm. Już jestem na innym meteorze i z kim innym rozmawiam. Potem nagle się obudziłem, i koniec. I jak się obudziłem to pomyślałem sobie że mały książę mógł by tak podróżować. I przypomniała mi się kreskówka o której słyszałem ale nigdy nie ogarniałem jej jakiś japoński mały książę który miał siatkę na motyle i zakładał ją jakby na kometę i podróżował tak. Potem nie wiem jak to wyglądało lektor mówił , że kometa wyrwała się małemu księciu a on poleciał w dół. I kolega mówił, że był błysk jakby meteor spadał i wybuch tworzący krater. Było to takie meega ten sen o meteor chłopcu że żałowałem, że się obudziłem. To było meeega!

Cholerne wstrętne sample w suno!
2026-02-16 20:50

#345 lukasz1993258

fajny sen.

2026-02-16 21:14