Transcription
Witam Was w kolejnym wątku na Eltenie Tutaj porozmawiajmy sobie o naszych snach Tych strasznych I tych wesołych Na początku ja się tutaj wypowiem Bo moje sny zazwyczaj są No rzadko które, że tak powiem pamiętam Ale na przykład są takie, które mi głęboko zapadają w pamięć Aczkolwiek to się zdarza rzadko Więc tak mogę na wstępie powiedzieć Powiem tak, że często mi się śniła w dzieciństwie I tutaj możecie się naprawdę zacząć teraz śmiać ze mnie No ja nie wiem skąd to się brało Bo ja nigdy się tych rzeczy nie bałem Nigdy Naprawdę , w dzieciństwie się nie bałem żadnych pralek Ani nic co było z nimi związane Ale zawsze mi się śniło, że mnie pralka goniła Że stałem w kuchni, uciekałem I ona mnie goniła I po prostu na tym sen się kończył I innym razem mi się śniło, że się zaciąłem w windzie Co też się windy w ogóle nie boję I się nigdy windy w ogóle nie bałem Co to w ogóle dla mnie jest jakaś Normalna małżeństwo Masakra Z tych takich jeszcze dziwacznych snów No to nie wiem Z takich strasznych, naprawdę strasznych To raz mi się śniło, że Ktoś Próbował mnie czymś udusić Ale to mu się nie udało Pamiętam, że nie mogłem teoretycznie oddechu złapać No i to jest takie No i to jest takie Takich strasznych snów Takich, żeby naprawdę się przerazić I obudzić się spocony I blady jak ściana No to raczej z takich snów Nic raczej nie miałem po prostu No w sumie Albo miałem Tylko, że po prostu ja miałem Boże inaczej powiem Rzadko które sny pamiętam Naprawdę bardzo rzadko Które sny pamiętam Co to w ogóle No w moim przypadku To Dziwne Akurat ta goniąca mnie pralka Utkwiła mi bardzo Mocno w pamięci Więc no tak generalnie Nie wiem dlaczego tak jest Ale tak niestety jest Z tych radosnych Snów Jakie mi się śniły W sumie to Jest ich w sumie jakaś tam garstka Tylko ich po prostu już nie pamiętam Za bardzo też Ale często To Mam coś takiego Że Śni mi się niby Takie coś Że lecę jakby w dół Nie wiem co to ma znaczyć I ja potem się budzę z powrotem I nie wiem co to może oznaczać Z czym to się wiąże I o co w tym wszystkim chodzi Tak mówiąc nawiasem A raz miałem taki przypadek Że Miałem włączone rady Radio Na noc I to Jakaś stacja z klubową nutą Była Tylko ja już w sumie nie pamiętam jaka to była stacja Ale pamiętam że mi się śniła jakaś dyskotyka I po prostu nagle ktoś Puścił tą nutę Jakąś nutę właściwie I nagle się okazało Że się budzę Przecież ta nuta leciała w radiu I takie dziwne jakby uczucie Że śnisz Śnisz i jakby To samo leci w rzeczywistości w radiu Albo Jest coś takiego czasami że Niby śnisz a i tak jesteś świadomy że leżysz w łóżku Tylko nie możesz ani się ruszyć Ani nic generalnie nie da się zrobić To jest takie dziwne uczucie jak dla mnie Takie Bardzo dziwne No i raczej chyba tyle co tutaj miałem do przekazania Jak coś mi się jeszcze przypomni to oczywiście tutaj powiem W tym wątku A na chwilę obecną Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie I zachęcam Do udzielania się W tym wątku