Archiwum Eltena

Odświeżanie wpisów

Started by piotrpaweł 14 posts last post 11 years ago Closed

Witam

W jaki sposób można odświeżyć zawartość wpisów na forum? Chodzi mi o to że po przeczytaniu wpisu jest on nadal anonsowany jako nowy. Oraz po wpisaniu mowego posta nie widaćgo . Dopiero po restarcie Eltena jest jak trzeba. Czy jest inna możliwość odświeżania zawartości forum?

chyba tylko ty masz taki problem
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Jaki masz system, ja też tak nie mam.
Albo lepiej, wyślij mi raport z menupomoc, to będę miał więcej danych.

PZDR
DP
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Raporty chyba nie działają!
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Dlaczego nie?
Ja dostaję dużo zgłoszeń, więc chyba działają.

PZDR
DP
#StandWithUkraine

witam u mnie nie ma takiego problemu mam windows 7 64 bitowy.

Czy raport to to samo co zgłoszenie błędu? Jeżeli tak, to opisałem tam swój problem i wysłałem.

Tak, mam wszystkie dane.
Parametry komputera podobne do mojego, nie wiem, co może być źle.

PZDR
DP
#StandWithUkraine

Problem z uruchamianiem Eltena w tym momencie jest naprawiony. Mam nadzieję, że na trwale.
A z tym odświeżaniem to jest jeszcze tak. Jeżeli odczytam nowy wpis w dziale "śledzone wątki", to tutaj nadal jest adnotacja "nowy". Natomiast np. w dziale pl elten nie ma już oznaczenia "nowy". Natomiast nowe tematy albo nowe wpisy do już istniejących tematów pojawią się natychmiast po restarcie Eltena.

Na początku miałem ten sam problem. Zpróbuj odświerzyć f5
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

F5 tu chyba wcale nie działa. W każdym razie nic nie słyszę i nic się nie zmienia.

W Eltenie odświerza się w dość ciekawy sposób, by ktoś przypadkiem nie zamknął programu, skrót alt f4 jest zmieniony tak, by odświerzał.

PZDR
P
#StandWithUkraine

Też to zauważyłem, ale nie zawsze działa.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

U mnie Alt F4 nie odświeża. W dowolnej kombinacji pojawia się tylko opcja "otwórz".