Odświeżanie wpisów
Back to Archiwum Eltena#1 piotrpaweł
Witam
W jaki sposób można odświeżyć zawartość wpisów na forum? Chodzi mi o to że po przeczytaniu wpisu jest on nadal anonsowany jako nowy. Oraz po wpisaniu mowego posta nie widaćgo . Dopiero po restarcie Eltena jest jak trzeba. Czy jest inna możliwość odświeżania zawartości forum?
#2 daszekmdn
chyba tylko ty masz taki problem
#3 pajper
Jaki masz system, ja też tak nie mam.
Albo lepiej, wyślij mi raport z menupomoc, to będę miał więcej danych.
PZDR
DP
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#4 daszekmdn
Raporty chyba nie działają!
#5 pajper
Dlaczego nie?
Ja dostaję dużo zgłoszeń, więc chyba działają.
PZDR
DP
#6 piotrk77
witam u mnie nie ma takiego problemu mam windows 7 64 bitowy.
#7 piotrpaweł
Czy raport to to samo co zgłoszenie błędu? Jeżeli tak, to opisałem tam swój problem i wysłałem.
#8 pajper
Tak, mam wszystkie dane.
Parametry komputera podobne do mojego, nie wiem, co może być źle.
PZDR
DP
#9 piotrpaweł
Problem z uruchamianiem Eltena w tym momencie jest naprawiony. Mam nadzieję, że na trwale.
A z tym odświeżaniem to jest jeszcze tak. Jeżeli odczytam nowy wpis w dziale "śledzone wątki", to tutaj nadal jest adnotacja "nowy". Natomiast np. w dziale pl elten nie ma już oznaczenia "nowy". Natomiast nowe tematy albo nowe wpisy do już istniejących tematów pojawią się natychmiast po restarcie Eltena.
#10 misiek
Na początku miałem ten sam problem. Zpróbuj odświerzyć f5
#11 piotrpaweł
F5 tu chyba wcale nie działa. W każdym razie nic nie słyszę i nic się nie zmienia.
#12 pajper
W Eltenie odświerza się w dość ciekawy sposób, by ktoś przypadkiem nie zamknął programu, skrót alt f4 jest zmieniony tak, by odświerzał.
PZDR
P
#13 misiek
Też to zauważyłem, ale nie zawsze działa.
#14 piotrpaweł
U mnie Alt F4 nie odświeża. W dowolnej kombinacji pojawia się tylko opcja "otwórz".