Transcription
Witam Was wszystkich bardzo serdecznie w kolejnym głosowym wątku na Eldenie. Generalnie chciałbym tutaj Was się doradzić i jednocześnie zapytać. Jaki według Was jest najlepszy program do odsłuchiwania stacji radiowych? Powiem tak ze swojej strony, że na dzień dzisiejszy w sumie próbowałem korzystać z trzech programów właśnie do odsłuchiwania stacji radiowych. Było m.in. były stacje, były radia takie jak... Programy takie jak Screamly Radio czy jakoś tak, Tapin Radio i taki jeszcze jeden program był w sumie po niemiecku, ale jakoś mi tak no w sumie za bardzo nie przypadł do gustu i nawet nie wiem czy był on spolszczony. A wczoraj próbowałem pobrać właśnie Tapin Radio, ale niestety no nie mogłem pobrać. Właściwie to teraz nie wiem czy ta aplikacja dalej jest rozwijana, czy już nie jest rozwijana, bo swego czasu, bardzo długi czas właśnie korzystałem z tej właśnie aplikacji i na początku, no jak dla mnie, to się bardzo dobrze z niej korzystało. Z tego co już tak sobie przypominam, aczkolwiek nie wiem jak jest teraz w sumie, ale... Potem już jakieś tam problemy chyba były, bo pamiętam, że jeśli chodzi o Tapin Radio, to w dwóch wersjach było, właśnie wersja płatna i wersja normalna i za bardzo zawsze nie wiedziałem czym się te wersje właściwie różnią. Stąd właśnie moje pytanie jest, czy jest jakaś taka aplikacja, która byłaby idealnie dostępna dla nas właśnie, żeby móc bez problemu odsłuchiwać. Stacje radiowe poza Tapin Radią. Pozdrawiam wszystkich bardzo cieplutko.