ja wracam do tematu korzystam z głosów microsoft a kiedy byłem zbanowany na eltenie i np. wchodziłem na czat to mi powiedziało zamiast zbanowany to zbańowany
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Sklejka Zosi, o której pisałam już na blogu. Pewien nagłówek brzmiał według niej: "Watykan kontra nowości od Apple". I druga, również w tematyce około kościelnej, z kochanym, niezawodnym Dropboxem. "Kard. Dziwisz zabiera głos po słowach Franciszka o Janie Pawle II. Usunięto raport 2, kopia powodująca konflikty".
Elten vs reszta świata. Czytam coś i w pewnym momencie słyszę: "Szarpnął za klamkę, ale drzwi były zamknięte na, na twoim blogu... pojawił się nowy komentarz".
przed chwilą przeszedłem na okno eltena ald tab. Miałem jeszcze otfarty folder sbyw. Po przejściu i wciśnięciu alta słyszę. Zmenu. Społeczność, skrót. C. To s musiało wkraść się, bo nie wyłączyłem mowy nvda plus s
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
a i z książki i eltena. Mam nadzieję, że w śledzonym wątku pojawił się nowy wpis. Inne? Mówił, że To jest niemożliwe! Przeciesz otrzymałeś nową wiadomość.
Z książki to ja też mam: "Chciałabym o tym zapomnieć, bo w śledzonym wątku pojawił się nowy wpis." I kolejne: "Co to, u licha, ma znaczyć? Na śledzonym forum pojawił się nowy wpis." :)))))
"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".
zobaczymy, może coś będzie hehe. Jeszcze jedna rzecz. Wczoraj wycinałem ciszę z pliku na audacity i czytałem książkę. Mało tego jeszcze miałem gdzieś w tle tt. Co usłyszałem. Myślałem, że DJGraco on msi lap jest dostępny przycisk.
--Cytat (DJGraco): Oooo Pates dawaaaj jakiś set rób :D
--Koniec cytatu
z ostatniej chwili. Wchodzę na forum eltena i mam zlepek nvda z nim. Lewy wontek. Tryb komunikacji bez mowy. Ten lewy był przez przypadkowy klik numerycznej 4