Wątki archiwalne

Śmieszne przypadki screenreaderów (wpisy z okresu wrzesień 2017 - czerwiec 2021)

Started by pajper 1101 posts last post 5 years ago Closed Page 37 of 56

#721 2 likes

Już jako komandor Marynarki czułem się kiepsko, ale zasłużyłem na te cztery paski, które nosiłem, bo w końcu byłem prawdziwym kapitanem statku. Ale to? To już zupełnie inna sprawa.
- Leży jak error. Ignore all, przycisk
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#722 2 likes

Przed chwilą wznawiam czytanie, i znowu nvda się popisał na tym fragmencie. Leży jak odznaczone.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Niestety, ale muszę się zgodzić. Szczegulnie wszystko z końcówkami otrzymałeś nową wiadomość, czy w śledzonym wątku pojawiło się coś tam jest po prostu nudne, a w wątku Śmieszne nazwy zespołów postów brak.
--Cytat (denis333):
Szczerze? Jesteście coraz mniej śmieszni. iczyłem tu raczej na jakieś spektakularne przypadki... A może to ja się po prostu starzeję?

--Koniec cytatu
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

no a co oni mają napisać jak tylko takie powiadomienia dostają?
nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.

Jaki programik do odsłuchu nagrań w procesie LAV Splitter

#726 2 likes

Jest sobie wątek w poszukiwaniu dźwięków, oraz wątek o lękach w dzieciństwie.
Cóż... Ktoś najwyraźniej szukając partnerki nawet chce aby była o konkretnym imieniu, bo wyszło:
W poszukiwaniu... Lenki. :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#727 2 likes

To akurat dobre :D
Happy hacking

#728 2 likes

Chciałoby się odpowiedzieć, nic. Ale sama wiem, że czasem zdarzy się fajna wcinka programowa, wtedy napisać. ALe jak takie w sumie nie związane jedno z drugim, to po co pisać? :p
--Cytat (gumeczka3):
no a co oni mają napisać jak tylko takie powiadomienia dostają?

--Koniec cytatu
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

#729 1 like

Hmmm. W śledzonym wątku pojawił się pajper. Zara zara. Czy to jakaś nowa funkcja w becie eltena, nvda? Niech mnie ktoś to wytłumaczy.

#731 2 likes

Zostałem bogaty!
Otrzymałeś dolar.

#732 2 likes

Aaa mi się przypomniało z wczoraj. Przeglądam listę kontaktów. Hryniek. Alert, Irniss
Happy hacking

#733 2 likes

Requiem for a Gniezno... :D

#734 2 likes

Sądzę, że jest potrzebny oryginał, przynajmniej pierwszym razem. Ewentualnie legitymacja inwalidzka na której masz stopień niepełnosprawności
Kobiety
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

Nie wiem, co oznacza ten znak, ale zobaczyłem o ironio na twitterze twittera:
⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#737 2 likes

rodzice wiedzieli. To jest nieuczciwe względem dziecka. Po prostu. Ja rozumiem, że jak jest osoba niepełnoletnia, rodzice mają pierwszeństwo we wszystkim, ale można jakoś inaczej, można coś zasugerować ewentualnie, a nie: "Córka mówiła, że..."
Krukonka - z przymusu. Ślizgonka - z charakteru. Puchonka - dla najbliższych. Gryfonka - wyłącznie po spożyciu... Liptona.

wczoraj przeglądałam coś na telefonie i talkback mi powiedział lista po za listą
nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.

#740 1 like

TYlko espeak to czyta. xd
--Cytat (piter9521):
Nie wiem, co oznacza ten znak, ale zobaczyłem o ironio na twitterze twittera:
⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

--Koniec cytatu
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.