Śmieszne przypadki screenreaderów (wpisy z okresu wrzesień 2017 - czerwiec 2021)
Back to Wątki archiwalne#721 cinkciarzpl
Już jako komandor Marynarki czułem się kiepsko, ale zasłużyłem na te cztery paski, które nosiłem, bo w końcu byłem prawdziwym kapitanem statku. Ale to? To już zupełnie inna sprawa.
- Leży jak error. Ignore all, przycisk
#722 cinkciarzpl
Przed chwilą wznawiam czytanie, i znowu nvda się popisał na tym fragmencie. Leży jak odznaczone.
#723 misiek
Niestety, ale muszę się zgodzić. Szczegulnie wszystko z końcówkami otrzymałeś nową wiadomość, czy w śledzonym wątku pojawiło się coś tam jest po prostu nudne, a w wątku Śmieszne nazwy zespołów postów brak.
--Cytat (denis333):
Szczerze? Jesteście coraz mniej śmieszni. iczyłem tu raczej na jakieś spektakularne przypadki... A może to ja się po prostu starzeję?
--Koniec cytatu
#724 gumeczka3
no a co oni mają napisać jak tylko takie powiadomienia dostają?
#725 DJGraco
Jaki programik do odsłuchu nagrań w procesie LAV Splitter
#726 daszekmdn
Jest sobie wątek w poszukiwaniu dźwięków, oraz wątek o lękach w dzieciństwie.
Cóż... Ktoś najwyraźniej szukając partnerki nawet chce aby była o konkretnym imieniu, bo wyszło:
W poszukiwaniu... Lenki. :D
#727 Paulinux
To akurat dobre :D
#728 jamajka
Chciałoby się odpowiedzieć, nic. Ale sama wiem, że czasem zdarzy się fajna wcinka programowa, wtedy napisać. ALe jak takie w sumie nie związane jedno z drugim, to po co pisać? :p
--Cytat (gumeczka3):
no a co oni mają napisać jak tylko takie powiadomienia dostają?
--Koniec cytatu
#729 johnson
Hmmm. W śledzonym wątku pojawił się pajper. Zara zara. Czy to jakaś nowa funkcja w becie eltena, nvda? Niech mnie ktoś to wytłumaczy.
#730 misiek
Ehh- i znowu to samo.
#731 daszekmdn
Zostałem bogaty!
Otrzymałeś dolar.
#732 Paulinux
Aaa mi się przypomniało z wczoraj. Przeglądam listę kontaktów. Hryniek. Alert, Irniss
#733 daszekmdn
Requiem for a Gniezno... :D
#734 misiek
Sądzę, że jest potrzebny oryginał, przynajmniej pierwszym razem. Ewentualnie legitymacja inwalidzka na której masz stopień niepełnosprawności
Kobiety
#735 piter9521
Nie wiem, co oznacza ten znak, ale zobaczyłem o ironio na twitterze twittera:
⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#736 misiek
Jak ja dzisiaj slabo ogarniam :P
adama
#737 misiek
rodzice wiedzieli. To jest nieuczciwe względem dziecka. Po prostu. Ja rozumiem, że jak jest osoba niepełnoletnia, rodzice mają pierwszeństwo we wszystkim, ale można jakoś inaczej, można coś zasugerować ewentualnie, a nie: "Córka mówiła, że..."
Krukonka - z przymusu. Ślizgonka - z charakteru. Puchonka - dla najbliższych. Gryfonka - wyłącznie po spożyciu... Liptona.
#738 gumeczka3
wczoraj przeglądałam coś na telefonie i talkback mi powiedział lista po za listą
#739 misiek
A mi powiedział, że w wychodku dwie niedziele siedział.
#740 jamajka
TYlko espeak to czyta. xd
--Cytat (piter9521):
Nie wiem, co oznacza ten znak, ale zobaczyłem o ironio na twitterze twittera:
⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
--Koniec cytatu