dj elten in the mix, doooobre.!
May the force be with you!
Z cyklu Elten: Co dodać do kąpieli? Koty, mruczki... :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
super
nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.
Znów Elten: railwayguy. Made the Cinkciarzpl. Radio Tomecki. :D
2018-10-17 14:17
2 likes
Buhaha. Koty w kompieli wymiatają.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Irniss powiedział: nowe wiadomości, 1
Happy hacking
Elten/forum/Polska społeczność Eltena/gry/Euro fly/Irniss Nie. Mam kota na punkcie swojego psa.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
nuno69 — Post 669 of 1101
2018-10-20 22:56
2 likes
W śledzonym wątku pojawił się ognisty pocisk.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
O nie. No i teraz nie wiem, w którym i nie czuję się bezpiecznie, korzystając z Eltena
Happy hacking
noto z niego nie korzystaj xd.
Z AHC.
Dokładnie, z A Hero's Call, dash grał na polskiej wersji. Z tej gry to jeszcze "wykorzystaj Gwen Adrianus"
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
wykorzystaj gwen adrianus, ojoj, biedna gwen.
a jeszcze nie było, żeby w wątkach zamiast wpisów pojawiały się ogniste pociski.
Ejże! - krzyknął lancknecht. - W śledzonym wątku pojawił się nowy wpis.
po co mi sygnatura?
a to dobre. A z jakiej książki ten cytat, bo lancknechtów i innych tego typu prusaków to ja w wielu powiesciach już spotkałem.
Kto ma Della, będzie wiedział o co chodzi Forma ustroju państwowego, w którym najwyższe władze, takie jak parlament i Maxx audio pro jack 0 okno
Happy hacking