Śmieszne przypadki screenreaderów (wpisy z okresu wrzesień 2017 - czerwiec 2021)
Back to Wątki archiwalne#421 daszekmdn
Sytuacja z przed momentu:
Apropo noży, otrzymałeś nową wiadomość :D
#422 daszekmdn
Słucham sobie czyjejś audycji pod tytułem Muzyczna mieszanka i słucham tego przez Tapin radio, które wyświetla tytuły piosenek i było:
"Muzyczna mieszanka, nie ma nic nowego."
Fajna piosenka prawda? Trzeba się dowiedzieć, kto to śpiewa. xD
#423 misiek
Chyba raczej ktoś playlisty nie zaktualizował.
#424 daszekmdn
zaktualizował bo komunikat eltena sie wdarł :D
#425 Paulinux
u mnie to samo tylko trochę inaczej. Pulpit lista. Nie ma nic nowego
#426 johnson
Jakoś tak się fajnie wątki ułożyły, że jak dobrze pooperujemy strzałkami to wyjdzie. Jak dodać nowy awatar? Autor Patryk. Czyto jest głupia propozycja?
#427 gumeczka3
fajne
#428 nuno69
However, Lineage OS respets Google's interface, thuth the tweaks don't feel like out of Gracjan.
#429 lwica
Hmmm. Niektórzy wiedzą, że zastanawiam się nad wyborem telefonu. Z tego powodu, pokorzystałam Sobie z hiułałeja przyjaciółki, stwierdziłam, że napiszę Sobie do mojej Mamy, i co? Całuje wiersz czwarty, poziom czwarty. Faaajnie, oczywiśćie całuje to był Emotikonek. Następnie kliknęłam w naklejki, i dowiedziałam się, że napoje, i żywność poza siatką. Teraz idę korzystać dalej, więc podejrzewam, że może być więcej takich kwiatków.
#430 Paulinux
Pisałam sobie wczoraj z jedną osobą przez fb. Nazwijmy tę osobę Jan Kowalski. Używam firefoxa i strony mobilnej fb więc musiałam sobie co jakiś czas dawać f5. No i dałam f5 i ruszyłam touchpadem. Wyszło pięknie. Jan Kowalski. Zbadaj element
#431 johnson
Przeglądam sobie na stronie archiwalne podcasty z recha a tu. Michał Kasperczak w śledzonym wątku przechadzał się po stoiskach wystawowych.
#432 DJGraco
Hahahahahahahahahahaahahahahaha leżę!
#433 Paulinux
yyy ahhhaaaaa?
#434 daszekmdn
Przeglądam sobie beaty na Youtube atu:
" Latarnia " Oldschool | Rap / Hip Hop | Beat | WuTang Clan | Type prod. PPW [ GOŚCINNIE ] Przetestuj nowe funkcje xD
#435 daszekmdn
Nie wiem co ten Elten, ale byłem w kontaktach i sprawdzałem co nowego, odpisałem na wiadomość a następnie elten przeniusł mnie spowrotem do kontaktów chcąc wcześniej poinformować mnie, że nie ma nic nowego. W rezultacie w połączeniu kontaktów z tym komunikatem i naciśnięciem strzałki wyszło:
Nie ma nic Tomecki. xD
#436 Paulinux
xDDDDDDDD
#437 Irniss
jakoś tak się złożyło:
Nie ma czyszczenie ekranów
#438 DJGraco
Cooooo?
Brak mi słów.
#439 daszekmdn
Chodzę po ikonach i Urządzenia do urządzenia xD
#440 daszekmdn
W CCleanerze przeglądam listę procesów etc startujących z Windowsem, konkretniej kategorię menu kontekstowe i wyszło;
tak, Winrar, ale Nie. :D