Słucham sobie czyjejś audycji pod tytułem Muzyczna mieszanka i słucham tego przez Tapin radio, które wyświetla tytuły piosenek i było: "Muzyczna mieszanka, nie ma nic nowego." Fajna piosenka prawda? Trzeba się dowiedzieć, kto to śpiewa. xD
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Jakoś tak się fajnie wątki ułożyły, że jak dobrze pooperujemy strzałkami to wyjdzie. Jak dodać nowy awatar? Autor Patryk. Czyto jest głupia propozycja?
Hmmm. Niektórzy wiedzą, że zastanawiam się nad wyborem telefonu. Z tego powodu, pokorzystałam Sobie z hiułałeja przyjaciółki, stwierdziłam, że napiszę Sobie do mojej Mamy, i co? Całuje wiersz czwarty, poziom czwarty. Faaajnie, oczywiśćie całuje to był Emotikonek. Następnie kliknęłam w naklejki, i dowiedziałam się, że napoje, i żywność poza siatką. Teraz idę korzystać dalej, więc podejrzewam, że może być więcej takich kwiatków.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Pisałam sobie wczoraj z jedną osobą przez fb. Nazwijmy tę osobę Jan Kowalski. Używam firefoxa i strony mobilnej fb więc musiałam sobie co jakiś czas dawać f5. No i dałam f5 i ruszyłam touchpadem. Wyszło pięknie. Jan Kowalski. Zbadaj element
Przeglądam sobie beaty na Youtube atu: " Latarnia " Oldschool | Rap / Hip Hop | Beat | WuTang Clan | Type prod. PPW [ GOŚCINNIE ] Przetestuj nowe funkcje xD
Nie wiem co ten Elten, ale byłem w kontaktach i sprawdzałem co nowego, odpisałem na wiadomość a następnie elten przeniusł mnie spowrotem do kontaktów chcąc wcześniej poinformować mnie, że nie ma nic nowego. W rezultacie w połączeniu kontaktów z tym komunikatem i naciśnięciem strzałki wyszło: Nie ma nic Tomecki. xD