Wątki archiwalne

Śmieszne przypadki screenreaderów (wpisy z okresu wrzesień 2017 - czerwiec 2021)

Started by pajper 1101 posts last post 5 years ago Closed Page 22 of 56

#421 2 likes

Sytuacja z przed momentu:
Apropo noży, otrzymałeś nową wiadomość :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#422 2 likes

Słucham sobie czyjejś audycji pod tytułem Muzyczna mieszanka i słucham tego przez Tapin radio, które wyświetla tytuły piosenek i było:
"Muzyczna mieszanka, nie ma nic nowego."
Fajna piosenka prawda? Trzeba się dowiedzieć, kto to śpiewa. xD

Chyba raczej ktoś playlisty nie zaktualizował.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#424 1 like

zaktualizował bo komunikat eltena sie wdarł :D

#425 2 likes

u mnie to samo tylko trochę inaczej. Pulpit lista. Nie ma nic nowego
Happy hacking

Jakoś tak się fajnie wątki ułożyły, że jak dobrze pooperujemy strzałkami to wyjdzie. Jak dodać nowy awatar? Autor Patryk. Czyto jest głupia propozycja?

fajne
nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.

However, Lineage OS respets Google's interface, thuth the tweaks don't feel like out of Gracjan.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#429 1 like

Hmmm. Niektórzy wiedzą, że zastanawiam się nad wyborem telefonu. Z tego powodu, pokorzystałam Sobie z hiułałeja przyjaciółki, stwierdziłam, że napiszę Sobie do mojej Mamy, i co? Całuje wiersz czwarty, poziom czwarty. Faaajnie, oczywiśćie całuje to był Emotikonek. Następnie kliknęłam w naklejki, i dowiedziałam się, że napoje, i żywność poza siatką. Teraz idę korzystać dalej, więc podejrzewam, że może być więcej takich kwiatków.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#430 2 likes

Pisałam sobie wczoraj z jedną osobą przez fb. Nazwijmy tę osobę Jan Kowalski. Używam firefoxa i strony mobilnej fb więc musiałam sobie co jakiś czas dawać f5. No i dałam f5 i ruszyłam touchpadem. Wyszło pięknie. Jan Kowalski. Zbadaj element
Happy hacking

#431 1 like

Przeglądam sobie na stronie archiwalne podcasty z recha a tu. Michał Kasperczak w śledzonym wątku przechadzał się po stoiskach wystawowych.

#432 1 like

Hahahahahahahahahahaahahahahaha leżę!

#433 2 likes

yyy ahhhaaaaa?
Happy hacking

#434 2 likes

Przeglądam sobie beaty na Youtube atu:
" Latarnia " Oldschool | Rap / Hip Hop | Beat | WuTang Clan | Type prod. PPW [ GOŚCINNIE ] Przetestuj nowe funkcje xD

#435 2 likes

Nie wiem co ten Elten, ale byłem w kontaktach i sprawdzałem co nowego, odpisałem na wiadomość a następnie elten przeniusł mnie spowrotem do kontaktów chcąc wcześniej poinformować mnie, że nie ma nic nowego. W rezultacie w połączeniu kontaktów z tym komunikatem i naciśnięciem strzałki wyszło:
Nie ma nic Tomecki. xD

#436 1 like

xDDDDDDDD
Happy hacking

#437 1 like

jakoś tak się złożyło:
Nie ma czyszczenie ekranów

Cooooo?

Brak mi słów.

#439 2 likes

Chodzę po ikonach i Urządzenia do urządzenia xD

#440 1 like

W CCleanerze przeglądam listę procesów etc startujących z Windowsem, konkretniej kategorię menu kontekstowe i wyszło;
tak, Winrar, ale Nie. :D