To ja też się pochwalę. Używam na ogół swojego, własnoręcznie zrobionego tematu z The Elder Scrols V Skyrim, a no i mam jeszcze temat zrobiony samemu z hearthstone i w jakimś tam stopniu kolejny z Wiedźmina 3
Ja podeślę tutaj aktualizację mojego tematu z lutego, gdyż tej nie ma jeszcze na serwerze. Dawid mi niestety do tej pory nie odpowiada, więc podeślę tutaj. Schemat rozpakowujemy z pliku zip i wrzucamy do folderu %appdata%\elten\soundthemes
Ja na początku używałam domyślnego, potem Altereon, później Samsung Galaxy, przez chwilę Voiceover Screenreader Sounds, potem Android, a teraz Flasz Point.
A podzielisz się tematem z HeartHstone i z Wiedźmina 3? -- (AXM04): To ja też się pochwalę. Używam na ogół swojego, własnoręcznie zrobionego tematu z The Elder Scrols V Skyrim, a no i mam jeszcze temat zrobiony samemu z hearthstone i w jakimś tam stopniu kolejny z Wiedźmina 3
--
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Zaznaczam tylko, że nie jest to perfekcyjny temat, bo dźwięki były cięte, z różnych źródeł też pochodziły, więc różnie to bylo z ich używalnością. Ale skoro aż taka chęć jest to nie zabraniam. Po inne tematy można się też zgłaszać na PV. A nawet jakby ktoś chciał temat z jakiejś gry np. to można też pisać, może się coś wykombinóje :)
W sumie jak tak patrzę, to dużo dźwięków zostało oryginalnych, no i ten dźwięk na sponsora jest mega inwazyjny, ale fajnie że ktoś po mnie przejął schedę :D
Instalacja dowolnego tematu: Naciskamy Windows+R. W pole które się pojawi wprowadzamy %appdata% i Zatwierdzamy enterem. W tedy powinien otworzyć się nam folder pod nazwą "Roaming". Tam znajdujemy folder "Elten". Wchodzimy do niego i odszukujemy "soundthemes". Wklejamy pobrany temat w formacie elsnd, restartujemy aplikację i gotowe.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P