Czytnik pdf- jaki polecacie?
Back to Oprogramowanie#1 misiek
Całkiem niedawno Adobe reader przestał być wspierany. Z resztą z jego obsługi byłem średnio zadowolony.
Jaki czytnik Pdf mogli byście polecić dostępny dla nas?
#2 daszekmdn
Q read
#3 longshoot
ja tam mam Acrobat Reader DC i mi wszystko działa wszystko jest dostępne.
#4 piotrpawel
U mnie również ar dc działa. Natomiast ten q reader to chyba za kasiorkę?
#5 denis333 Banned
Dokładnie. q-read jest płatny.
#6 lwiczka
mam acrobat i bardzo go lubie jest dostępny dla nas
#7 mojsior
do czytania epóbów to qread wymiata, jeżeli chodzi o pdfy, to jeżeli chcę odczytać mały dokument to adobe
readera użyję, ale przy większych plikach qread miażdży system
#8 hryniek
adobe reader dc jest strasznie sypki, sam zastanawiam się na co by tu go wymienić. Sumatra? Nawet nie
wiem czy to to dostępne
#9 longshoot
ja nie ma żądnych problemów z dc
#10 Kosa12
Ja też nie mam żadnych problemów z adobe reader Dc, ponieważ czasami zdarza się komwertować na txt.
#11 longshoot
kiedyś konwertowałem sobie do txt 70 ponad książek o Conanie barbarzyńcy, nic mi się nei zwiesiło i dzisiaj
mogę sobię je czytać
#12 Celtic1002
Myślę, że Q Read to jest najlepsze, bo testowałam, ale, kurczę, płatne.
Anna Frankowska
#13 longshoot
adobe dc bezpłatne działa najważniejsze :)
#14 Julitka
A jak na Adobe DC konwertujecie PDF do TXT? Robicie to tylko z PDF-ami do wydruku, czy też z tymi typu skan?
#15 denis333 Banned
Z tym eksportem tam tojest tak, że trzeba mieć jakieś konto na patyku żeby cokolwiek skonwertować.
#16 zywek
Nie trzeba nic mieć. Zapisz jako inny, tekst i enterek. Ale tych konwertowanych, znczy skanowanych to
nie robiłęmnigdy.
#17 denis333 Banned
Mea culpa. Chodziło mi o export pdf do formatów wordowskim. Tam to już trzeba wykupić jkiś śmiesznawy
pakiecik.
#18 zywek
No to można sobie otworzyć pdf libre officem bodajrze. A potem to już normalnie będzie banglane.
#19 Julitka
No właśnie ja mam problem, że często muszę eksportować PDF-owe skany...
#20 mojsior
coo to libre office jest dostępny tego nie wiedziałem ja cały czas siedzę na microsoftowym office może
czas na zmianę