android

Przystawki Android TV

Started by luki373737 113 posts last post 5 years ago Page 4 of 6

No ok, więc znasz takie z dostempną?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Nvidia, tak jak już pisałem.
--Cytat (pates):
No ok, więc znasz takie z dostempną?

--Koniec cytatu
www.blindiphone.pl

Luki, a nie można podać linków bezpośrednich do tych podcastó, mam tego szukać na stronie, jak jużcośpodajesz to podaj dokładnie to czego tyczy post, a nie do głównej strony.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

Hm i tak trzeba oka, żeby tam talkback w ogóle zainstalować.
NACJONALIZM UCZY BYCIA DUMNYM Z RZECZY, KTÓRYCH SIĘ NIE ZROBIŁO I
NIENAWIŚCI DO LUDZI, KTÓRYCH SIĘ NIE SPOTKAŁo

nie zainstalować tylko włączyć

W tamtym poście podałem link do subskrypcji naszego kanału z Podcastami, no ale OK. Tutaj masz link bezpośredni.
https://www.blindiphone.pl/s/82_prezentacja-urzadzen-android-tv-beelink-gt-king-pro-oraz-mecool-km9-pro.html

--Cytat (Łowca_Androidów):
Luki, a nie można podać linków bezpośrednich do tych podcastó, mam tego szukać na stronie, jak jużcośpodajesz to podaj dokładnie to czego tyczy post, a nie do głównej strony.

--Koniec cytatu
www.blindiphone.pl

W każdym urządzeniu tego typu trzeba oka na początek. Jak to mówią, wyżej dupy wyskoczyć się nie da.
--Cytat (gadzio):
Hm i tak trzeba oka, żeby tam talkback w ogóle zainstalować.

--Koniec cytatu
www.blindiphone.pl

Nooo hahaha właśnie sie mylisz, trzeba często zainstalować najpierw i to w dość drobich przystawkach.
--Cytat (mucha):
nie zainstalować tylko włączyć

--Koniec cytatu
NACJONALIZM UCZY BYCIA DUMNYM Z RZECZY, KTÓRYCH SIĘ NIE ZROBIŁO I
NIENAWIŚCI DO LUDZI, KTÓRYCH SIĘ NIE SPOTKAŁo

Sorki, ale nie jestem w stanie słuchać tego gościa, nie dość, że strasznie rozwleczony to co chwilę cmoka, nikt mu nigdy nie zwrócił uwagi na ten fakt?
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

--Cytat (luki373737):
W tamtym poście podałem link do subskrypcji naszego kanału z Podcastami, no ale OK. Tutaj masz link bezpośredni.
https://www.blindiphone.pl/s/82_prezentacja-urzadzen-android-tv-beelink-gt-king-pro-oraz-mecool-km9-pro.html

--Koniec cytatu

--Koniec cytatu
Ale nie każdy może chcieć subskrybuowaćkanał.

#72 Edited

Nikt, ponieważ każdy z nas robi to charytatywnie z dobrej woli nie biorąc za to żadnego wynagrodzenia, robimy to tylko po to, aby pomóc innym ludziom prezentując urządzenia lub programy, sory za przekleństwo, ale mam totalnie wyje**ne na jakieś cmokanie/ sranie. Liczy się tutaj prezentacja sprzentu, a nie kto jaki jest. Po******lona mentalność niewidomków, nie wszystkich żeby nie było. Poświęć im swój wolny czas, zaprezentuj a i tak będą dupę obrabiać. Sory za ton, ale takie wiadomości tego typu mnie irytują. Najwyżej dostane bana, mówi się trudno.
Sorki, ale nie jestem w stanie słuchać tego gościa, nie dość, że strasznie rozwleczony to co chwilę cmoka, nikt mu nigdy nie zwrócił uwagi na ten fakt?

--Koniec cytatu
www.blindiphone.pl

Czy pojawią się recenzje nowych telefonów? Ostatnio sporo wychodzi wszelakich, a w naszym środowisku wszędzie cisza.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Jakiego byś chciał na przykład recenzje? Zobaczymy, co da się zrobić. Tylko daj znać, jakie cie interesują.
--Cytat (łysy):
Czy pojawią się recenzje nowych telefonów? Ostatnio sporo wychodzi wszelakich, a w naszym środowisku wszędzie cisza.

--Koniec cytatu
www.blindiphone.pl

A jednak skoro ktoś siębierze za prezentację należałoby zachować jakieś zasady. Nie musisz się z tym zgadzać, to jest moje zdanie.

Skoro ktoś się bierze za prezentacje, to powinien jak najlepiej zaprezentować dany sprzęt lub program. Taką zasadę uznaje. Inne zasady mam w dupie i to głęboko.
A jednak skoro ktoś siębierze za prezentację należałoby zachować jakieś zasady. Nie musisz się z tym zgadzać, to jest moje zdanie.

--Koniec cytatu
www.blindiphone.pl

No i tu sięróżnimy, bo ja nie mam głęboko w dupie, bo ja jak sięza cośbioręto robię to jak najlepiej pod każdym względem na pewno nie z podejściem, że rskoro robięza darmo to mam głęboko w dupie innych.

@Luki mnie twoje podcasty się podobają. Mam tylko jedno maleńkie zastrzeżenie. Jak nagrywałeś o klimatyzatorze zbyt blisko mikrofonu trzymałeś iphona.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Jest sporo nowych modeli od Xiaomi, więc miło by było, gdyby pojawiła się recenzja takiego średniawego Redmi8 pro. Jeśli przekręciłem nazwę to przepraszam, ale ostatnio zbyt wiele tych Xiaomi i sam już się gubię. To był tylko przykład jednego z wielu modeli, więc wszystko inne mile widziane. Po za tym już jakiś czas temu weszła na Polski rynek nowa firma Oppo i żadnych recenzji tych urządzeń niema w naszym środowisku. Modeli ci nie podam w tym przypadku. Są jeszcze nowe Motorolki i aktualnie interesował by mnie test g8 Power.
--Cytat (luki373737):
Jakiego byś chciał na przykład recenzje? Zobaczymy, co da się zrobić. Tylko daj znać, jakie cie interesują.
--Cytat (łysy):

--Koniec cytatu

--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

To powiem ci tylko tyle. Z twoim podejściem nie znalazł byś sobie ludzi do projektu, który nie posiada żadnych środków z zewnątrz na jego utrzymanie. W takiej sytuacji w jakiej my jesteśmy należy się tylko cieszyć, że są ludzie, którym coś się chce robić nie otrzymując za to wynagrodzenia. Gdybym zaczął wybrzydzać i zwracać każdemu uwagę za najdrobniejszy błąd, wszystko by się rozpadło w drobny mak. A z tego co wiem, jest duża grupa ludzi, która jest bardzo zadowolona z tego projektu, który realizujemy. Myśle, że dalsza rozmowa na ten temat nie ma sensu, ponieważ bez sensu jest robić spam. Jest to wątek na temat przystawek Android TV i tego się trzymajmy.
No i tu sięróżnimy, bo ja nie mam głęboko w dupie, bo ja jak sięza cośbioręto robię to jak najlepiej pod każdym względem na pewno nie z podejściem, że rskoro robięza darmo to mam głęboko w dupie innych.

--Koniec cytatu
www.blindiphone.pl