Transcription
Jeśli chodzi o mojego kota, no to kot ma 13, skończy 14 w przyszłym roku, w 2018 roku dokładnie. No pozdrawiam i jak uda mu się kociaka złapać, to może pokaże. Po powrót. Przeciw. Lukasz milion dziewięć. Zakończ nagranie.
Jeśli chodzi o mojego kota, no to kot ma 13, skończy 14 w przyszłym roku, w 2018 roku dokładnie. No pozdrawiam i jak uda mu się kociaka złapać, to może pokaże. Po powrót. Przeciw. Lukasz milion dziewięć. Zakończ nagranie.
No zapewne jeszcze długo pożyje ten kłopot.
D A Jeszcze Jeszcze si to musi vymroczeć Sprowokujemy teraz azby zaczeła Gingantek. Gingantek. Gingantek. Gingantek. Gingantek. Gingantek. Gingantek.. Gingantek.. Gingantek.. Gingantek How many times.. Gingantek Yeah.. Nå er vi igjen. Nå er vi igjen. Nå er vi igjen. Nå er vi igjen. Nå er vi igjen.
No ładnie, ładnie. Nieźle miało się, ale coś tutaj miałem Wam powiedzieć. Właśnie dzisiaj Rokuś szczepnął tylko dwa razy, ale zauważyłem, ponieważ sąsiad ma psa mniejszego niż nasz i zauważyłem, że one się nie lubią, więc generalnie on tylko szczeka wtedy chyba, kiedy idzie, kiedy ja na przykład idę do sąsiada i dzwonię tam dzwonkiem, a drzwi są otwarte od mieszkania i wtedy wiadomo, że tamten malutki pies szczeka i on wtedy zaczyna szczekać, tylko że jak Roki szczeknie, no to już wtedy wówczas aż echo się odbija. Nie wiem jeszcze jak ja to zrobię, jeszcze coś pomyślę. Jak go nagrać, może mi się uda, ale nie wiem dokładnie kiedy, ale jak mi się uda, to jakoś tutaj wrzucę go. Ale szczek ma konkretny, mimo to, że to nie jest taki duży pies, tylko to jest taki, taki średniawy, no to raczej tyle.
No faktycznie, bo miała czoł tak jakby miał wszystkiego dosyć.
A trochę kiciusia podrażniłem, no ale, ale później go puściłem, no chciałem, chciałem, chciałem właśnie wam pokazać jak to jest, jak ćwierka, jak się go troszeczkę dłużej pomęczy.
No i go pomęczyłeś, pomęczyłeś go, że miał wszystkiego dosyć.
No więc tak, ja mam trzy psy, kota, kanarkę kiedyś miał, ale mi zdechł tragiczną śmiercią, umarł tragiczną śmiercią, no i mam też ryby, ale one są głupie. No, teraz mam żółwia.
A akurat teraz mój Rocky chce sobie chyba wejść na że tak powiem spacerek. On tak się fajnie, radośnie cieszy, więc ja mogę wam nawet pokazać jak on się cieszy. Nie szczeknie, aczkolwiek mam nadzieję, że jakoś go wtedy go przymuszę. Oby mi się udało. Wystarczy tylko, że wezmę coś magicznego w dłoń. Co? Chodź tu. No chodź. Chodź tu. I skacze po mnie Rocky. No co? Idziemy, idziemy, co? Idziemy Rocky. Hop. Hop. A dobrze, dobrze. Szczekaj. Łap. No i idziesz. No co, co? Ojej. O, ale chociaż zaskoklał, jak sami słyszycie. Ja go zapnę sobie, bo pozwolę zapnąć. No tak to on naprawdę bardzo rzadko szczeka. A mam jakieś nagranie, tylko że ono trochę kiepsko wyszło jak szczeka. Aczkolwiek może muszę je jeszcze raz odsłuchać, zobaczę i może wtedy wrzucę. Chodź tu Rocky, nie idziesz gęsie. Także jak je już wspomniałem, no to niestety, żeby on szczepnął, to to się mija z terem i raczej to jest rzecz, o której nie ma mowy, jak się nic nie dzieje. Tutaj na razie zaraz już idziemy, także stój. Także no pewnie było słychać, jak on skomli, a jak, że tak powiem, chce mu się te sprawy, no to skomli. Będzie albo skomlął, albo będzie lizał, albo będzie skakał po tobie, albo coś jeszcze innego wymyśli. Rzadko kiedy wyje, chyba że się go naprawdę rozdraża. No to ja zaraz wrócę, pomóżę z nim wyjść i pozdrawiam.
Polik dał w następnym poście, tak mówię na początku dla wyjaśnienia, ale tym razem to mojemu kotu coś odwaliło i zechciał wydawać z siebie dźwięki wściekłości, nie wiem, przyszedł do mnie parę dni temu, no i się koło mnie położył, no to ja, jak to ja, wziąłem i zechciałem sobie go głaskać. Tak sobie leży, leży, minuta, dwie i zechciał wydawać jakieś dźwięki z siebie brzmiące na wściekłego kota. Podejrzewam, że po prostu przyszedł i chciał spać albo coś i nie podobało mu się to, że go głaska. A recording zrobiony na szybko telefonowy. W następnym poście.
Vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom. Vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, vroom, v
No pięknie, pięknie, pięknie, pięknie. Kto jak się denerwuje, to jak cię udrapie, to ty będziesz biedny.
Ale w sumie to nie wiem o co mu chodziło, nic złego mu nie robiłem, po prostu go głaskałem, leżał sobie, leżał, a nagle zechciał tak robić. Nie wiem, może zasnął i mu się coś przyśniło?
Albo i tak, ale ewidentnie słychać, że był naprawdę rozwłaszczony, no to wiesz
Tak jak już tutaj wspomniałem, zaraz właśnie wrzucę strzekanie Rokiego, które odbyło się na korytarzu, ponieważ nie lubi sąsiadki i sąsiada psa i to był jedyny sposób, żeby go tak po prostu nagrać. Więc zaraz to wrzucimy tutaj. Także pozdrawiam.
Dzień dobry! Dzień dobry! Dzień dobry! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
Jak sami zauważyliście, najczęściej szczekającym psem w tym nagraniu był prawdopodobnie Pekinczyk albo Jork. Sąsiada nie wiem, jaka to jest rasa, ale tak jak sami zauważyliście, Roki najrzadziej tam szczekał. No, głosik gruby ma, ale go bardzo, bardzo rzadko używa. Także pozdrawiam.
No to ja Ci tylko w marcu współczuję, bo jak będzie miała, że tak powiem, cieczkę, to dopiero będzie wyjść. W ogóle kotki, jak mają cieczkę, że tak specyficznie wyjść potrafią, niemiłosiernie, więc Ci współczuję. Chociaż jeszcze teoretycznie do marca jest daleka droga, no to wiesz, ale jak to mówią, czas szybko leci, rozrabiam.