EltenLink

Przejęcie grup

Started by pajper 200 posts last post 6 years ago Page 6 of 10

no to tak
pozostalłe gry i gry dyskusje pozostałe bym wyrzucił, ponieważ za dużo for się robi i za dużo klikania.
Bez nich by było wystarczająco for. Takie kroniki czy coś wrzucałbym do gier tekstowych.
galeria społeczności zmieniłbym na jakąśnazwę bardziej mówiącą co jest w tym dziale.
a i nowości bym wyrzucił.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

nowośći są ważne, bo użytkownicy śledzące te forum będą się dowiadywać o nowościach.

Podzial forow nie ulega dyskusji.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#104 2 likes

No i drugiej grupy się pozbyłem ze swych rąk. :D
Literatura przechodzi pod pieczę Zuzler.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

#105 3 likes

Łoooo! Teraz to już oficjalne! Jestem w kółku wzajemnej adoracji! <3

#106 2 likes

Kto jest zainteresowany przejęciem:
1. Kultury,
2. Elektroniki,
3. Telefonów komórkowych?
Dwie pierwsze grupy posiadają także fora głosowe, którymi również trzeba się zająć.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Elektronikę i Telefony mogę przejąć, ale z kimś na spółkę. Ja do wszystkiego co głosowe się nie dotykam.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#108 1 like

telefony mogę z kimś robić np. właśnie z Łysym.
Na pewno nie sam.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#110 1 like

Nuno słabo moim zdaniem z tymi forami, ale ok, jak nie chcesz ich zmieniać, twoja sprawa. Tylko chociaż nazwy mógłbyś zmienić aby nie było większość rzeczy na g, wtedy ładnie literami można skakać do odpowiedniego fora.

@pajper co do telefonów mogę robić na spółkę z @łysym, jeśli była by taka możliwość.

#112 1 like

@Balteam, jasne, nazwy zmienię, jeszcze wszystko jest w rozwałce, więc...
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#113 2 likes

Pajper nie napisał, ale dostałem grupę radio.
Jakieś poprawki w forach? Można pisać. :)
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#114 2 likes

Ja się chętnie zajmę kulturą, jeśli jeszcze nie obsadzona.

a kto weźmie grupę telefony komurkowe?
Ja czy też ktoś inny?
Ja bym chciał pomuc! a nie mam jak inaczej, nisz adninistrując jakąś grupą, kturą dosyć lubię.

Ja mogę wziąźć grupę o telefonach bez problemu.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#117 2 likes

Nie "wziąźć" tylko "wziąć" to tak w ramach przygotowań do zostania moderatorem.

#119 2 likes

Patryk, zdania zaczynamy z dużej litery, to tak w ramach przygotowania do zostania modem.

#120 1 like

Jak dobrze, że mnie nikt do bycia modem nie przygotowywał. :D Ale tak, pisanie zdań z dużej litery ułatwia. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.