Obiezyswiat, do moderowania grupy potrzebne jest pewne doświadczenie, to nie ma tak, że bach i dostaniesz moda. Z resztą możesz utworzyć własną grupę, o jakiejś tematyce, tylko przejrzyj grupy, żeby upewnić się, że nie ma już podobnej grupy i wtedy będziesz nią mógł moderować.
I tutaj dochodzimy do absurdu ogólnego świata. Aby coś zrobić, potrzebne jest doświadczenie, a żeby je zdobyć należy to coś zrobić, ale żeby zrobić to coś co pozwoli nam zdobyć doświadczenie należy je zdobyć. Prawda że to piękne? Gdy lata temu gdy forów było tylko między 4 a 8, zostałem moderatorem ogólnym, co obecnie już chyba nie funkcjonuje bo większość z Nas wzięła sobie grupy rekomendowane :) nie miałem doświadczenia z dużymi grupami, a Polska społecznosć była liczna juz w tamtym czasie i codziennie pojawiało sięwiele postów. Jedyne co wcześniej moderowałem, to małę grupki po 14 osób w tym głównie znajomych, więc? Aby moderować nie chodzi o doświadczenie, tylko trzeba umieć rozmawiać z ludźmi i się zgrywać.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Fakt, masz zupełną rację. I w dodatku czasem nawet nie tyle trzeba zgrywać się z ludźmi w ogóle, tylko wpasować się w konkretną ekipę. -- (daszekmdn): I tutaj dochodzimy do absurdu ogólnego świata. Aby coś zrobić, potrzebne jest doświadczenie, a żeby je zdobyć należy to coś zrobić, ale żeby zrobić to coś co pozwoli nam zdobyć doświadczenie należy je zdobyć. Prawda że to piękne? Gdy lata temu gdy forów było tylko między 4 a 8, zostałem moderatorem ogólnym, co obecnie już chyba nie funkcjonuje bo większość z Nas wzięła sobie grupy rekomendowane :) nie miałem doświadczenia z dużymi grupami, a Polska społecznosć była liczna juz w tamtym czasie i codziennie pojawiało sięwiele postów. Jedyne co wcześniej moderowałem, to małę grupki po 14 osób w tym głównie znajomych, więc? Aby moderować nie chodzi o doświadczenie, tylko trzeba umieć rozmawiać z ludźmi i się zgrywać.
Nic w tym dziwnego, jak jest początek projektu to zawsze łatwiej się wcisnąć do grupy, bo jeszcze są wolne, potem trzeba zapracować np. tworząc swoją grupę, ale na pewno trzeba poczekać aż jakieś miejsce się zwolni. Nikt specjalnie nie będzie rozmnażał stanowisk.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Nadal administratorem grupy Podróże małe i duże jest św. p. Aga Krawcow. Moe kolejna ankieta, lub przeniesienie gdzieś wątków?
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
No i tutaj dochodzimy do kluczowego problemu, o którym pisałem dość niedawno, a chodzi o to, że zmarli lub nieaktywni użytkownicy powinni być kasowani z bazy eltena, jak szybciej możliwe, aby się to nie kłuciło z statistykami użytkowania eltena -- (gadaczka): Nadal administratorem grupy Podróże małe i duże jest św. p. Aga Krawcow. Moe kolejna ankieta, lub przeniesienie gdzieś wątków?
Zwonimir, skończ już z tymi swoimi bezsensownymi statystykami, kasowani i kasowani, ciekawe, czy ty byś był zadowolony jak by Ciebie ktoś tak skasował. Baza danych na to nie pozwala, a konta zmarłych są również wg mnie jakimś upamiętnieniem. Do teraz mam Hryńka w kontaktach i nie będę niczego kasować dla jakiś śmiesznych statystyk. Nigdzie gdzie jestem tak się nie robi. Sorry za ostrość, ale wybuchnąłem, bo to już nie pierwszy raz gdy słyszę o jego statystykach, które nikomu do szczęścia nie sątak potrzebne.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Zwłaszcza, że te osoby udzielały się na forum, tworzyły wątki, w których są wpisy również osób jak najbardziej żyjących. Tak po za tym, jakoś do tej pory szefostwo jakoś nie narzekało na zamieszanie statystykach z powodu zmarłych więc ty również raczej nie masz do tego powodów.
Zmarli nie mają wpływu na statystyki. To znaczy nigdy nie podaję statystyki ilości założonych kont, bo są i tak niemiarodajne - multikonta testowe, konta nieaktywne od lat. Ja się w statystykach posluguję konkretami: ilość wpisów na forach, wysłanych wiadomości, osób logujących się w ciągu ostatnich x dni itp.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Mogę pomóc w moderacji tylko jednej grupy w następujących zagadnieniach: radio - ale raczej od strony technicznej czyli odbioru i nadawania fal analogowych średnich i cyfroych, obsługi i poznawania różnych kwestii związanych tylko z iPhonami a nie innych prodóktów Apple, oraz propozycji przeczytania interesujących książek.
@Daszek Ale on proponował, że będzie w stanie pomóc. Jeżeli byś np. zgłosił kandydaturę na admina, przyda się dodatkowa para rąk do pracy. @Piotr Zapisz się do grupy Administratorzy Grup i zgłoś swoją kandydaturę - może ktoś potrzebuje pomocy.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
This site uses cookies to enhance your experience.