Oprogramowanie

jak w mozilli ustawić wiele kart na start

Started by balteam 13 posts last post 7 years ago

hej jak w mozilli mogę ustawić aby przy uruchomieniu tej przeglądarki otwierały mi ssię zawsze powiedzmy
3 karty, jedan to youtube druga coś tam i trzecia co innego?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

a i przy okazji, jak ktoś wie jak mogę rozwiązać inny problem.
Czasami w mozilli mogę chodzić tylko tabulatorem, nic innego nie działą i muszę ją restartnąć, coś mogę
zrobić aby to naprawić?
mam win10
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#4 1 like

NVDA zrestartować.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

a jak to nie pomaga to komputer.

ehh komputer zrestartować pomaga, ale chodzi mi o coś mnie inwazyjnego. na operze da się ustawić aby
wieele kart startowało, na mozilli nie jestem pewien

#7 1 like

Nie widziałem nigdzie takiej mozliwości.

#9 1 like

Czytałem na googloym helpie że jest ale nie wiem jak włączyć
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

ja też mam problem mozilla po większości przypadków reaguje wyłącznie na tab

co więcej restarty ani mozilli ani nvda nic nie dają dopiero restart pc pomaga, ale dzieje się to tylko
na yt na stronkach, oraz fb działa normalnie

#12 1 like

po 1. restartować nvda, ale nie gdy mamy na wierzchu okno mozilli, dobrze jest sobie po prostu windows+d
przejść na pulpit minimalizując wszystkopo drodze. np. zdarza się to nam przeoczyć po instalacji
dodatkó, jak już się zdarzy... No cóż... wtedy rzeczywiście trzeba Mozillę zrestartować. Ten stan rzeczy
trwa już od dwóch trzech wersji. Otwieranie iluś kart... Nie bardzo, jak jest
coś co czytałem to po prostu przywracam ostatnią sesję i hula.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

Odświeżam temat: jak w Mozilli ustawić wiele kart na start?
Otwieramy Firefoxa. Przechodzimy do Opcji i tam gdzie wpisujemy adres strony startowej wpisujemy adresy interesujących nas stron przedzielając je pionową kreską.