EltenLink

Breed Memorial hodujemy kreatury w japońskim stylu

Back to Gry audio (dyskusja ogólna)

#61 mara

To jest jednorazowe i przytrafia się tylko eventowemu slime 0 więc lepiej się ciesz z tego.

Wolę ciebie wolność!
2020-05-14 03:01

#62 exterminator

ale ja nic nie robiłem! mi po prostu monkey rider umarł bo był stary mara! obejżyj muj blog to się dowiesz o co chodzi

Time to exterminate.
2020-05-14 11:29

#63 mara

No to pewnie jest coś, o czym nie wiem.

Wolę ciebie wolność!
2020-05-14 11:40

#64 pates

Jak ktokolwiek umrze

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2020-05-14 12:03

#65 exterminator

NO TO SIĘ ROZWIĄZAŁO! HAHAHAHAA BO JA ZE ŻADNYM SLIME0 NIE MIAŁEM DO CZYNIENIA, NAWET NIE WIEM CO TO JEST

Time to exterminate.
2020-05-14 12:19

#66 Adasadula

Gierka jest wyrąbista. Bardzo fajnie mi się gra, chociaż np. z takimi manamonami to się nipoliubiłem. Bardzo fajna gierka, chociaż jak sobię czasem cuś przetłumaczę Yandexem to bez xd się nie obejdzie.

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2022-04-12 21:28

#67 Adasadula

Zdechł mi robal. W ogóle zabiłem już kilkanaście potworów. Napiszcie jaki potwór opłaca się do eksploracji terenu, wiecie szukanie skarbów itd. Ile trzeba mieć zdrowia itd.

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2022-04-27 19:49