telegram
Back to inne#1 balteam
ktoś korzysta z tego komunikatora?
ja mam kilka problemów.
1 zasubskrybowałem kanał, jak się do niego dostać? mam tylko utwórz nowy kanał, czy tam grupę.
W sumie zasubskrybowałem comendary screenreader kanał z nowościami, chyba to jest kanał, nie znam jeszcze podziału dokładnego na grupy i kanały itd itp.
no i druga rzecz, w poście newsowym napisał twórca: tutaj jest link do wersji i jest wersja.apk, jak to pobrać, skopiować czy otworzyć?
#2 mikolajholysz
czyżby deezloader news? Użyj weba, tam to działa.
#3 DJGraco
Balteam napisał, że zasubskrybował Commentary a nie Deezloadera.
#4 balteam
ok, faktycznie web.telegram.org pokazuje link z newsa, chyba po prostu bedę mieć dwie apki albo samąstronę na telefonie.
#5 mojsior
ja korzystam z iphonowego telegrama i windowsowego unigrama czyli klijenta dla telegrama i jestem bardzo zadowolony.
O wiele bardziej lubię ten komunikator niż tego messengera czy whatsappa, to przynajmniej ma otwarte api.
Jest jedna rzecz w której whatsapp odstaje od telegrama wiadomości głosowe możemy sobie przyśpieszać, ponadto jeżeli chodzi o grupy to mamy większe pole do popisu jeżeli chodzi o kwestie moderacyjne.
#6 balteam
No, ale na andku apka nie działa bardzo dobrze, albo inaczej, działa, ale nie ma funkcji przeglądania zasubowanych kanałów.
No i ja przynajmniej, jak przyspieszę wiadomość, to nie mogę już jej zwolnić, chyba, że odpalę odnowa.
Ogólnie i tak tego komunikatora tylko do comendary wykorzystuję i nie będę się rozdrabniać, także bardzo mi nie zależy na tej apce, po prostu odinstaluję ją chbya i stronę będę ogarniać
#7 zywek
Jak nie ma zasubowanych kanałów? Zakłądka chats z tego co pamiętam.
#8 cinkciarzpl
Ballteam, jak nie można, jak można. W czasie odtwarzania wiadomości wyjdź z chatu a twoim oczom ukarze się na górze kilka ciekawych przycisków
#9 przytulnemiejsce
gdzie i skąd pobrać tego unigrama?
#10 pates
w sklepie windowsowym
#11 przytulnemiejsce
a na win7 da sie jakos zainstalo9wać/
#12 pates
niestety nie.
#13 boar
no to niedobrze że tego nie ma na win 7 szkoda..
#14 mikolajholysz
na win7 jest weraja web i ona działa dobrze, nawet powiadomienia ma w przeglądarce
#15 magmar Archived
Czy ktoś korzystał ze strony web.telegrem.org na komputereze z win7?
Moze ja czegoś nie wiem, ale dla mnie ta sttrona jest niedostępna.
#16 magmar Archived
Widzę nazwę kontaktu, ale ona nie jest oznaczona linkiem i nie ma jasno określonego przycisku send.
#17 nuno69
Wysyłasz kontrol enter, a kontakt to element klikalny
#18 magmar Archived
Nie wiem dlaczego jak wciskam enter na wybranym kontakcie on nie reaguje.
#19 nuno69
A gdzie ta Weraja jest? Nawet wójek nic nie mówi.
#20 magmar Archived
Ja jej też nie widziałam.